Jump to content
Naimisiin.info

Morsian kesä 2011

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Morsian kesä 2011 kaikki viestit

  1. Viikko sitten torstaina tuli viesti että tilaus peruttu ja rahat laitettu tilille. No eivätpähän ole tulleet ja äsken laitoin sähköpostia että missä mahtavat olla kun eivät ainakaan minulla. Ärsyttää tollanen kun ensin saat kinuta viesteillä pakettia ja nyt sitten ilmeisesti myös rahaa.
  2. Laitoin tilauksen tammikuun alussa ja luvattiin että koristeet tulevat kahden viikon kuluessa kun kolmisen viikkoa oli mennyt tajusin alkaa katselemaan keskustelua kyseisestä liikkeestä. Laitoin sähköpostia sunnuntaina ja yöllä n. 00.30 oli tullut vastaus tilauksesta puuttuu osa mutta saamme toimitettua tulevan viikon sisällä. Kun ei vieläkään mitään kuulunut laitoin tänään taas sähköpostia ja sulhanen auttoi viestin kirjoittamisessa jossa pyysin toimittamaan joko tilauksen ja jos tämä ei onnistu niin rahat takaisin ja jos mitään ei tapahdu teen rikosilmoituksen. Meni varmaan 5 minuuttia kun tuli vastaus tilaus peruttu ja selvennys mitä tilauksesta puuttu ja pyysivät tilinumeron johon lupasivat rahat palauttaa saa vaan nähdä koska se sitten tapahtuu. Enää en kyllä aio yrittää tilata kyseistä liikkeestä mitään.
  3. Olen ensi kesänä naimisiin menossa 8.7 maistraatissa bestmanin ja kaason läsnä ollessa. Hääjuhla vietetään 9.7 ja haluaisimme läheisiemme läsnä ollessa jotenkin vielä osoittaa rakkautemme. Jonkinlaiset valat tai runot haluaisimme toisillemme sanoa, sormuksetkin ollaan ajateltu vaihtaa hääjuhlassa. Vosihan siviilivihkimisen järjestää paikan päällä, mutta ei haluta maksaa siitä 200euroa joten siksi ei. Lankoni tulisi laulamaan meille ja muu onkin aika epäselvää. Eli epävirallinen liiton "siunaus" olisi kyseessä, mutta mistä voisi löytää vinkkejä runoihin/valoihin? Kaikenlaiset vinkit otetaan huomioon.
×
×
  • Create New...