Jump to content
Naimisiin.info

Haaveileva

Morsian
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Male

Haaveileva's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Minulla tulee olemaan yksi kaaso (en ole vielä henkilöä päättänyt) ja yksi sormustyynyn kantaja ja kaksi pikkuista morsiustyttöä. Lisäksi kun minulla ei isää enään ole, niin minut saattaa kaksi poikaani.
  2. Minä olen itsekkin pieni..alle 150cm ja "vauvakiloja" on edelleen (nuorin lapsista 3v) Ja mitä minä olen huomannut, ei ainakaan olkaimeton puku minulle sovi!On kuitenkin sitä löllöä tuossa kainalon seudulla, että mielummin valitsen leveä-olkaimellisen puvun tai sitten joku kaunis bolero.. eikä sellainen puku, jossa selvästi maha-alue korostuu.. Eikä sellainen missä on vaakasuoraan olevia raitoja, se tekisi minusta entistä lyhyemmän! Eräs ihminen kehoitti minua käyttämään yhden värin pukua (mieluiten valk. tai ivory), räväkät värit lyhentäisivät minua.. En tosin tiedä käytännössä kuinka tämä sitten oikeasti on, mutta luulen että minäkin päädyn yhden värin pukuun.
  3. Haaveileva

    sormustyyny

    Miten, onko kellään ollut sormustyynyä? Minun ajatukseni on ensi vuoden häihini, että saisin mieheni siskon tytön kantamaan sormustyynyä, mistä olette semmoisen ostaneet/tehneet?
×
×
  • Create New...