Himppu

Morsian
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Himppu

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Eilen varattiin häämatka, 26.6. lähtö kohti paratiisia!
 2. Mahtavia ideoita! Oon itsekin ajatellut mustavalko-valokuvateemaa yhdistettynä valkoiseen. Tehosteena ehkä hailakkaa vaaleanpunaista... Kollaasi lapsuudesta ja yhteisistä kuvista kuulostaa kivalta!
 3. Juurikin näin. Vanhemmat reagoivat niin eri tavoin. Ilmoitin itse hääpäivän isälleni muutama päivä sitten. Onnittelujen sijaan hän alkoi stressata sitä, että hänenhän täytyy pitää puhe sitten hääjuhlassa.. Tähän on jo niin tottunut, että eipä tuo reagointi sen kummempia tunteita herättänyt. Sulhasen vanhemmat puolestaan hyppivät onnesta kattoon. Heti alkoi suunnitelmat puvuista, mökin rempasta ja appiukon laihdutuskuurista..
 4. Katsoin tässä jokunen viikko sitten Satuhäitä telkkarista ja mies luki kirjaa sohvalla, häntä kun ei nuo hääohjelmat kiinnosta. Noh, miehen pää oli kääntyny koko tunnin ajan telkkariin päin, tais kirja jäädä lukematta Toinen juttu tapahtui autossa. Meillä on tosi vanha ja huono auto, eikä se taaskaan meinannut lähteä käyntiin. Ehdotin sulhaselle siinä, että pitäiskö se suosiolla ajaa nyt autokaupan kautta, että sais vähän varmemman kulkupelin alle. Sulhanen totesi siinä, että ei sitä mitään autoa nyt aleta ostamaan, kun säästetään häihin.