Lr.

Morsian
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

About Lr.

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Munkin mielestä klo 16 on ihan hyvä. Se oli meidän toka toive (nyt siis vihkiminen klo 15). Minusta tuntuisi oudolta käydä "illallispöytään" jo keskellä päivää, eli hyvä että koko homma alkaa vähän myöhemmin ja vieraat ovat ehtineet syödä brunssia/lounasta ennen tuloaan. Ja nyt ehditään myös käydä hyvin valokuvauksessa vihkimistä ennen, eikä vieraiden tarvitse odotella. Mekään ei kuuluta tuomiokirkkoseurakuntaan, ja olen aakkosten loppupäästä. Tuuria siis lienee mukana!
 2. Mekin saatiin elokuuhun just toivomamme paikka ja aika, jee!
 3. Olen ihan rakastunut näihin pukuihin! Osaatteko kertoa, onko Stilissimassa sovitettaviksi muitakin Cymbelinen malleja kuin heidän nettisivuillaan näkyvät? Vai täytyykö lähteä Pariisiin..
 4. Minäkin sain yhdestä pitopalvelusta vastauksen, että Suomenlinnahäistä aiheutuu lauttakulujen lisäksi jotain muitakin lisäkuluja. Kysyin tietysti heti, että minkälaisia, mutta vastausta en ole vielä saanut. Voi tietysti olla, että tuolla tarkoitettiin vain tarjoilijoiden lisätunteja - tämän pitopalvelun tarjous sisälsi tarjoilijat klo 24 saakka, ja Suomenlinnassahan saa olla pidempään. Toisaalta en ollut vielä kertonut, mihin asti haluamme juhlia... No, asia selvinnee piakkoin Mielelläni ottaisin vastaan vinkkejä Suomenlinnassa juhlineilta siitä, millä pitopalvelulla homma on toiminut? Ja jos olisi joku luomu-/lähi-/kasvisruokaan erikoistunut putiikki niin se olisi vielä mahtavampaa. Me haluaisimme tarjota lähinnä kasviksia ja kalaa juhlissamme. Kiva, että täällä on keskustelua ja muitakin innokkaita morsioita! Mekin maksoimme juuri varausmaksun Tenaljista kesän 2012 häitämme varten. Iiiiiiiik! Kunpa vielä saataisiin varattua Suomenlinnan kirkko. Jos ei saada, niin sitten varmaan harkitaan siviilivihkimistä, kun ei viitsisi vieraita juoksuttaa siinä välissä mantereelta Suokkiin ja toisaalta omaan veneen vuokraaminen olisi vähän kallista (ja kaikki meidän ekstrakassa meni kyllä jo juhlapaikan vuokraan, sen verran suolainen tuo hinta on).
 5. Minäkin olin yllättynyt tilan korkeudesta! Ihana paikka. Meillä on alustava varaus elokuulle 2012, täytynee päättää piakkoin mitä tehdään. Vähän mietityttää mummojen selviytyminen Suomenlinnan mukulakivistä, tai vaihtoehtoisesti että kuka olisi juomatta, että pääsisi heitä kuskaamaan illalla takaisin lautalle.. Tietysti tuohon on vielä aikaa, ja kai tuollainen käytännön asia jotenkin sitten lopulta hoituu. Olin vähän myös unelmoinut isosta pihasta joka olisi yhteydessä juhlatilaan, ja Tenaljissahan piha ei ole mitenkään kovin erityinen ja vielä eri kerroksessa kuin itse tila. Toisaalta Suomenlinna on niin hieno ympäristö että voisin ehkä antaa tuon jutun olla
 6. Smökki on ihan kiva paikka, tosin itselleni tulee siitä mieleen just kaiken maailman teekkaririennot, enkä siksi ehkä näkisi sitä meidän hääpaikkana. Mutta kannattaa varmasti käydä katsomassa, jos ei ole tuollaisia assosiaatioita Merinäköalaa tosiaan ei ole, mutta on se siinä vähän puiden keskellä, kerrostalon seinäkään ei ole ihan vieressä. Ja komppaan Filippaa, Otakappeli on tosi kiva!
 7. Otin yhteyttä Solkullaan, mutta eivät kuulemma ota vielä varauksia vuodelle 2012. Sain vuoden 2011 hinnaston, jossa hinta heidän cateringinsa ottaville on 900 euroa (tähän tosin sisältyi tarjoilu vain 40 hengelle) ja ulkopuolisella cateringilla 1150 euroa. Lisäksi tuli jotain lisämaksuja esim. pöytäliinojen pesemisestä. Paikalla saa ilmeisesti olla klo 02 saakka, jonka jälkeen lisätunnit 200 euroa/h. Toivottavasti nämä antavat jotain osviittaa On tää juhlapaikan etsiminen aika hommaa, huhhuh. Kaikkien tarjoukset on niin erilaisia ja kulkuyhteydet ja mikä kirkko ja blaaa... Pohdittavaa riittää
 8. Minun kaasoni on tosi kaunis ja hehkeä aina, ja minusta on vain ihanaa että voimme säteillä yhdessä hääpäivänäkin Eikös kaasoksi yleensä valita joku läheinen ihminen. Hyvälle ystävälle voi varmasti sanoakin, jos hänen pukeutumisensa huolettaa. Vaikka se aiheuttaisi hetkellisen loukkaantumisen, niin kyllä kaaso varmasti ymmärtää, jos asia painaa morsiamen mieltä. Itsekin toimin kaasona, ja vaikka olisin kuinka tykästynyt johonkin vannehamehörsellyksiin niin jättäisin ne kyllä kiltisti ja kiukuttelematta pois jos ystäväni niin haluaisi.
 9. Onko tuoreita kokemuksia Gardeniasta hääpaikkana? Meitä kiinnostaisi tuo eksoottisuutensa vuoksi, kesällä 2012 olisi tarkoitus häitä tanssia. Minua ei haittaa vaikka katosta tippuisi vettä, kunhan nyt ei ihan kaatamalla tule Vieraita olisi tulossa n. 60, eli jotkut juhlatilat ovat meille auttamattomasti liian suuria; Gardenia-sali olisi varmaan sopivan intiimi tuollaisellekin porukalle? Lisäksi kiinnostaisi kuulla häitänsä Gardeniassa viettäneiltä, oletteko hyödyntäneet pihaa jotenkin muutenkin kuin tupakka-/hengailupaikkana ja miten se on onnistunut?
 10. Berghyddan olisi minusta kiva juhlapaikka, mutta tuo hinta on kyllä mielestäni ihan kammottava. Tilavuokra n. 1500 euroa, johon ei kuulu ilmeisesti vielä yhtään mitään?! Ja joo, tiedän, että tuotakin pahempia hintoja löytyy, mutta mutta. Puuh, järkkään kohta häät meillä kotona kun tämä paikan etsiminen on niin tuskaista...
 11. Minun mielestäni elävä musiikki on olennainen tunnelmanluoja juhlissa, ja sen takia meille ilman muuta tulee bändi, vaikka budjetissa sitten jouduttaisiin tinkimään jostain muusta. Mutta huono bändi se ei tietenkään saa olla. En vain oikein tykkää mistään perinteisistä hääleikeistä tai muista hullutteluista, niin mitä siellä juhlissa sitten tehdään, jos ei ole bändiä? Lisäksi minusta olisi kiva, jos ystävämmekin voisivat päästä laulamaan bändin kanssa, vähän niinkuin livekaraokea. Monet heistä ovat kovin musikaalisia. ...Näkökulmaani vaikuttaa varmaan tietysti sekin, että musiikki on ollut meille molemmille enemmän tai vähemmän tärkeä harrastus. Näin ollen on ollut alusta asti selvää, että myös häissämme se tulee olemaan suuressa roolissa. Mutta kuten kontrabasistikin sanoi, kaikki arvostavat eri juttuja!
 12. Jee, kiitos kommenteista! Täytyy toivoa, ettei niillä vaikka juuri nyt olisi ruuhkaa, ja minäkin saattaisin saada sormuksen jo ennen lokakuuta (tehtiin tilaus vasta tämän viikon perjantaina). Olisi kiva päästä kertomaan kavereillekin iloiset uutiset, mutta tuntuu jotenkin hölmöltä hehkuttaa kihlautumista ennen kuin on sormustakaan.. Vaikka symbolihan se vain on, itse asia on tietysti tärkein.
 13. Me tilattiin kihloiksi Kalevalakorun Punokset. Mutta minun valkokultaisen versioni toimitusaika on jopa 4 viikkoa Onko jollain kokemuksia, kestääkö sormuksen valmistaminen oikeasti ihan noin kauan? Tilattiin sormukset Kalevalakorun omasta liikkeestä Helsingissä. Olisi tietysti kova halu saada sormus jo sormeen! Ei kai auta kuin odotella rauhassa. Yritän vielä linkittää kuvan sormuksesta tähän.
 14. Heippa! Täällä on ollut hiljaista, mutta kysellään nyt kuitenkin, olisiko jollakin vielä jotakin kerrottavaa Karhusaaresta. Harkitsemme paikkaa häillemme, jotka järjestetään varmaankin loppukesästä 2012. Vieraita meille tulisi ehkä n. 60, ja mietin juuri, miten heidät sitten plaseerataan niihin eri huoneisiin.. Ja jääkö tilaa vielä tarpeeksi tanssimiselle ja muulle hulinalle. Täytynee yrittää päästä katsomaan paikkaa, aiemmat kokemukseni kartanosta ovat n. 10 vuoden takaa