lapland

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About lapland

 • Rank
  Untuvikko
 1. Ellinora: Tilaamani puku ei ollut 1 Lucky Briden sivuilla valmiina, vaan pukuni on tehty Allure Bridalin yhden puvun perusteella, jonka kuva siis lähtettiin 1LB:lle ja kysyttiin millä hinnalla he tekisivät sellaisen Ja vastasi ihan odotuksia, puku oli juuri sellainen kuin pitikin! En siis halunnut mitään muutoksia alkuperäiseen pukuun, joten oli siinä mielessä helppoa.
 2. Lupasin laitella tänne kuvia 1 Lucky Bridilta tilaamastani puvusta ja tässäpä niitä olisi Edit. En saa lisättyä enää enempää kuvia tänne, pitääpä perehtyä joku päivä näiden kuvien lisäykseen täällä.. Vielä 3 kuvaa mulla olisi, jotka voisin tähän lisätä. Eipä noista kahdesta saa vielä niin hyvin selvää.
 3. Minä tilasin puvun 1 Lucky Bridelta. Puvun tulemisessa kesti muistaakseni 8-10 viikkoa (en ole aivan varma, sillä äitini hoiti tilauksen). Jatkuvasti saatiin kyllä tivata, että koska puku on valmis ja alunperin sen luvattiin olevan Suomessa kesäkuun lopulla vaikka tulikin lopulta heinäkuun alussa. Häät meillä on muutaman päivän päästä eli 30.7. Jäi melko viime tippaan tuo tilaaminen ja siksi saatiinkin jännittää hirveästi tuleeko koko pukua, koska toista ei oltaisi välttämättä ehditty ostaa enää mistään. Eli tilaukseen kannattaa oikeasti varata aikaa! Sähköposteihin sieltä vastailtiin ilmeisesti ihan hyvin, vaikkakin välillä sieltä vastasi Jacob ja välillä Lisa ja kumpikaan ei tiennyt toistensa tekemisistä mitään, kun toinen väitti että puku on lähetetty ja toinen sanoi että se on vielä kesken.. Mutta tästäkin selvittiin Mutta puku itsessään on aivan ihana, kirjailut ja kaikki juuuri niinkuin pitikin! Se oli vain tullessaan minulle aivan liian suuri selästä... Ongelmaksi ei tosin koitunut sekään, sillä kiikutin puvun heti ompelijalle Helsingissä sijaitsevaan Pukupalvelu Festariin ja voin vain suositella paikkaa! Puvun kavennus, helman lyhennys ja helmanostolenkin tekeminen maksoivat 90e yhteensä. Kävin liikkeessä yhteensä kolme kertaa, yksi välisovitus oli. Joka tuli tarpeeseen, sillä silloin puvusta repesi vetoketju Lieko ollut se sitten huonoa tekoa vai mitä, mutta ompelija hoiti senkin oikein hyvin eikä uuden vetoketjun vaihtaminen aiheuttanut lisäkuluja Kaikkine kuluineen pukuni tuli siis maksamaan n. 260e! Eli kaikesta säädöstä ja odottelusta huolimatta olen todella tyytyväinen! Saatan tulla häiden jälkeen laittamaan tänne vaikka pari kuvaa puvusta
 4. Luin eilen koko ketjun läpi mutta nyt oonkin sitten jo unohtanut mitä hyvää ja huonoa oli mistäkin firmasta kerrottu Häihin aikaa vajaa 4kk, ehtiiköhän siinä ajassa tilata vielä ulkomailta jostakin kiinafirmasta niin että olis aikaa mahdollisiin ongelmiinkin (joita ei toivottavasti tulisi)?? Olisi pitänyt aikaisemmin tajuta tää.. Tällä hetkellä oon pyörinyt Light in the Boxin, 1 Lucky Briden, U Bridesin ja Landy Bridalin sivuilla enkä tiedä mistä sitä tilais.. Tällaista pukua olen ehkä ajatellut (vielä auki), mutta tällä hetkellä vaikuttaa kivoimmalta. Mahtaako onnistua tuon tekeminen? Miten monimutkaisia pukuja sieltä Kiinasta uskaltaa tilata?