<3Nipsu<3

Morsian
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About <3Nipsu<3

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Espoo
 1. Mun äitistä ei ole mitään apua häiden järjestämisestä. Kun kerroin, että mennään naimisiin vastaus oli, että miksi silloin, ei kovin innostunut vaikuttanut olevan asiasta. Nyt kun juttelin siskoni kanssa häistä, hän sanoi, että turha odottaa äidiltä mitään panosta häihin, joutuisit vaan pettymään. Mutta näillä mennään, eipähän ainakaan puutu meidän suunnitelmiin. Mutta olkaa te onnellisia, joilla on ihana äiti ja on kiinnostuneita teidän hääsuunnitelmista!
 2. Onko kellään kokemuksia show baarimikoista? Haluaisin kuulla kokemuksia kun mietitään sellaista omiin häihimme
 3. Mulle tulee kaksi kaasoa. En ole enää kenenkään lapsuudenkaverin tai vanhojen koulukavereiden kanssa niin paljon tekemisissä, joten valitsin kaasoikseni vähän uudemmat ystävät. Toinen on vanha naapurini opiskelija ajoilta ja toinen ex-poikaystäväni sisko. Kuulostaa hieman erikoiselta, mutta tämä ystävä oli todella onnellinen kun pyysin häntä ja asia on exällenikin ok. Voi jopa olla, että toisen kaason mies on bestmaninä, kun on sulhasen hyvä kaveri.
 4. Mahtava idea Lap-81! Tänä kesänä mieheni veljen häissä oli tähti-foliopallo johon oli kirjoitettu morsiammen vanha sukunimi ja se päästettiin ilmaan kirkon pihalla.
 5. Meille tulee kaksi kaasoa ja kaksi bestmania
 6. Hupa, samaa olen pohtinut vaikka meillä häät onkin espoossa. Meillä vieraita kutsutaan noin 65 ja budjetti on 13000 tällä hetkellä. Itse maksetaan säästöistä melkein kaikki, isäni on luvannut avustaa, mutta summasta en tiedä. Toivoisin, että äitini avustaisi myös kun auttoi siskoanikin joskus kauan aikaa sitten, mutta itse en aio sitä häneltä pyytää. Häiden aikaan minä olen 28 ja sulhanen 30. Budjettia voisi varmaan karsia, jos jättäisi bändin, koko illan valokuvauksen, bussikuljetuksen, hääauton tmv pois, mutta me ei haluta alkaa karsia niistä.
 7. Meidän alustavaa budjettia kesälle 2012, vieraita kutsutaan noin 65. Tilavuokra 1200 ruoka 3250 Juomat 800 Somisteet 500 Sormukset 1500 Hääpuku + asusteet 800 Sulhasen puku 400 Kaasojen ja bm:n puvut 480 Kampaus 200 Meikki 100 Hääkimppu + vieheet 200 Valokuvaus 1000 Bändi 1000 Hääauto 500 Bussikuljetus 400 Karkkibuffet 80 Saippuakuplat 50 Kutsut, ohjelmat ym 100 Kiitos lahjat 250 Hääyö 180 Eli yhteensä 12990. Oon yrittänyt laskea vähän yläkanttiin, mutta tuskin kauhean paljon halvemmalla päästään.
 8. Kiitos linkistä! Me ollaan ainakin menossa mieheni kanssa Häät & Rakkaus -messuille, toivottavasti on tänä vuonna hyvät messut. Täytyy katsella sitten keväällä jos toisillakin messuilla käväisisi. Noita tulevia messuja odotan ainakin kovasti
 9. Me ollaan suunniteltu, että hääsivuilla olisi kaavake, jolla ilmoittaudutaan ja sitten numero, jos ei halua laittaa netin kautta. Laitetaan sivujen osoite sitten kutsuun tai info-lappuseen. Olisi helpointa kun sitten tulis samalla tieto tarvitseeko ihmiset kyytiä ja erikoisruokavaliot ym.