miinukka

Rouva
 • Content count

  47
 • Joined

 • Last visited

About miinukka

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä oli kolme kaasoa ja kolme bestmania. Kaasoille annoin vaan ohjeeksi että ei minihametta Bestmaneille sanottiin jotta tumma puku, mielellään musta jos sellainen löytyy. Onneksi löytyi kaikilta. Kun ikää alkaa karttua niin sitä suuremmalla todennäköisyydellä miehillä on kaapissa jonkinlainen tumma puku.
 2. Onko se jossain netissä, Tintturella? Onko sulla linkkiä noihin?
 3. Osaako joku ranskaa? Olis kiva tietää mitä tossa sanotaan... http://www.lexpress.mu/display_article.php?news_id=32818
 4. Ei kaduta yhtään, miehellä ja nyt myös minulla on kaunis ja harvinainen sukunimi, joskin kuullun ymmärtämisessä tulee muilla ihmisillä välillä ongelmia
 5. Meillä taas Kohdematkojen tarjous oli paras, ja siitä sai vielä plussaa ;D :
 6. Mä en muista... : Kunhan saadaan hääDVD niin sieltä voi tarkistaa ;D
 7. Kultainen, soikea medaljonki jossa oli molempien kuva sisällä Taakse oli kaiverrettu molempien nimikirjaimet ja vihkipäivämäärä. Minä teetin miehelle kaulakorun ja lisäksi kirjoitin A-M Kaskisen runon. Kyllä miehelle tuli tippa linssiin kun sitä luki aamulla
 8. Minun työpaikalla olivat keränneet kolehdin ja ostaneet vuoden 1996 Dom Perignon -pullon Miehen yhteistyökumppaneilta on tullut kaikenlaista: kukkalähetystä, lahjakorttia yms.
 9. Euroja oli mukana. Me vaihdettiin hotellilla rahaa, kun oltiin niin laiskoja ja epäluuloisia paikallisia pankkeja kohtaan. Forexissa pitää tilata Mauritiuksen rupioita etukäteen, ainakaan Tampereella sitä ei ollut varastossa. Lisäksi meillä oli Visa, jolla maksettiin Ralph Laurenin myymälässä ja loman lopuksi huonelasku hotellissa.
 10. Mä olen kyllä aina alasti solariumissa... Ei tuu mitään rajoja 8) Ja lapaluihin mullakin tulee ne laikut, samoin tohon häntäluun paikkeille. Ja rasvoja ei kuulemma sais käyttää.
 11. Me palattiin eilen aamuyöstä Mauritiukselta. Ja tosiaan, en usko että ne vaatteet on aitoja. Me ei viitsitty ostaa kuin pari t-paitaa. Hotellilla huomasin kun katsoin tarkkaan, että niistä oli niskasta leikattu pois aikaisemmat "pesulaput" ja ommelti Ralph Lauren päälle. Onneks ei ostettu mitään kalliimpaa. Ois ottanut päähän. > Meidän matkakertomus tulee sitten vähän myöhemmin kun ehdin sen kirjoittaa.
 12. Jäykkäkouristus ja polio kannattaa olla voimassa. Ja tietenkin Havrix on hyvä ottaa. Meillä on nuo kunnossa nyt, otettiin noin kuukausi ennen matkaa jotta vasta-aineita ehtii muodostua tarpeeksi. Me aiotaan syödä Heliopar-nimistä malarialääkettä vaikkei Mauritius ole korkean malariariskin aluetta. Helioparia saa apteekista ilman reseptiä. Sitä syödään 2 tablettia kerran viikossa. Aloitetaan viikko ennen matkaa ja jatketaan 4 viikkoa matkan jälkeen. ltaisin ei kuulemma kannata kauheasti pitää parvekkeen ovia auki ettei tule hyttysiä sisään. Ja iltaisin muutenkin pitkät housut on kuulemma suositeltavia. Täytyykin muistaa pakata hyttyskarkotetta mukaan... Mun mielestä liika varovaisuus ei ole pahasta. Mieluummin niin päin kuin sitten sairastelee jälkeenpäin. Kohta me päästään sinne! Ihanaa! :-X Niin ja turistiripulia kai esiintyy ihan joka puolella. Kyllä me otetaan sekä ripuli- että ummetuslääkkeet mukaan.
 13. Nekalassa on Löytöliiteri, sinne tosin voi olla hankala löytää ellei ole Tamperelaista tuttua mukana. Ei ole ihan keskustassa, 2-3 kilsaa keskustasta tai jotain. Löytöliiteri ei ehkä ole ihan perinteinen askartelukauppa, mutta siellä on älyttömät määrät krääsää :
 14. Kiitos miss_Johanna kertomuksesta! Maltan tuskin odottaa matkaamme reilun kuukauden päästä...