Jump to content
Naimisiin.info

miinukka

Rouva
  • Viestit

    47
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by miinukka

  1. Nekalassa on Löytöliiteri, sinne tosin voi olla hankala löytää ellei ole Tamperelaista tuttua mukana. Ei ole ihan keskustassa, 2-3 kilsaa keskustasta tai jotain.

    Löytöliiteri ei ehkä ole ihan perinteinen askartelukauppa, mutta siellä on älyttömät määrät krääsää  ::)

  2. Minä haluan itse tehdä listan ihmisistä joita polttareihin pitää kutsua. Minulla kun ei ole varsinaista "kaveripiiriä" vaan kaverini on yksi yhdestä suunnasta ja toinen toisesta, eivätkä kaikki tunne toisiaan. Siinä voisi jäädä moni hyvä kaveri kutsumatta.

    Kaasoni kyllä tietävät minkälainen ihminen olen joten luotan siihen että polttarit toteutetaan hyvällä maulla. Yhtä asiaa toivoin, nimittäin karaokea. Minä kun tykkään siitä touhusta tosi paljon niin olis pettymys jos ei pääsis laulaan :)

  3. Osaako kukaan sanoa kannattaako se matkan varaaminen jättää viime tippaan, eli ns. äkkilähdöksi? Ajateltiin että sillain saattais saada matkan halvemmalla. Siihen vuodenaikaan saattais niistä hyvistäkin hotelleista saada majapaikan, vai onko jollain toista tietoa?

  4. Kenelläkään ei tainnut olla vielä kerrottavaa Prahasta talvella? Me ollaan mietitty Prahaa, isäntä on käynyt Budapestissa enkä ole varma haluaako mennä samaan paikkaan vaikka tykkäsikin.

×
×
  • Create New...