Jump to content
Naimisiin.info

Pirre80

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Rovaniemi

Pirre80's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Minulle tulee 2 kaasoa, paras ystäväni ja siskoni. He ovat lisäksi erittäin hyviä ystäviä keskenäänkin, joten uskoisin heidän olevan paras mahdollinen pari kaasokseni. Saapa nyt sitten vaan nähdä, mitä asioita osaan delegoida heille, sillä tuntuu että haluan itse olla järjestelemässä kaikkea.. No, eiköhän sekin onnistu, kunhan kiireet kasvaa ja hääpäivä lähestyy ;D
  2. Minun sulhaseni laittaa päälleen mustan Bonjour-puvun, lisäksi liivi ja plastron. Liivi näyttäisi olevan samanlainen kuin Rasselin laittamassa kuvassa, mutta plastron tulee olemaan lähestulkoon kullan värinen (sopii paremmin omaan pukuuni).
  3. Olen tähän asti ajatellut oikeastaan ainoana vaihtoehtona, että vuokraan hääpukuni. Haluaisin nimittäin mieluiten puvun, jossa on hiukan enemmän kirjailuja yms, siksi puvun teettäminen (saati sitten ostaminen) saattaisi tulla tosi kalliiksi. Nyt kuitenkin aloin miettimään, että miksikähän jonkin tilaston mukaan 80% morsiamista ostaa hääpukunsa ja vain 20% vuokraa? Millaisia kokemuksia teillä on hääpuvun vuokraamisesta? Miten käy, jos pukuun tulee likaa, jota ei saa pesulassakaan poistettua? Taikka jos johonkin kohtaan pukua tulee reikä tms? Nämä saan tietysti selville pukuliikkeestä, mutta haluaisin teidänkin kokemuksia asiasta.
×
×
  • Create New...