Jump to content
Naimisiin.info

Mepsi

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Mepsi kaikki viestit

  1. Olisin myös kiinnostunut tietämään hinnoista vierasta kohti. Itsellä suunnittelut vasta aluillaan, joten jotain suuntaa olisi kiva saada.
  2. Aika matalalla profiililla ollaan oltu ainakin vielä. Varmasti lähempänä häitä puhumme joillekin lähimmille ihmisille ja tietysti niille, jotka kutsutaan, mutta luultavasti esim. töissä emme puhu mitään, ellei joku sitten huomaa sormusta tai muuta. Mihinkään lehteen ei tulisi mieleenkään laittaa mitään ilmoitusta.
  3. Kaverini näytti omia potrettikuviaan, jotka eräs ammattilainen oli ottanut. Ihan hienoja, mutta olin hieman ihmeissäni, koska mielestäni kuvia ei oltu käsitelty lainkaan. Esim. taustalla näkyi autoja, vieraita ihmisiä, roskiksia tai mitä milloinkin. Paljon oli mukana myös kuvia, jossa jommallakummalla silmät kiinni jne. Kuvissa ei oikeastaan kovinkaan monta nappiotosta ja mietinkin, että olisin itsekin varmaan pystynyt ottamaan samanlaisia. Mistään ei siis näkynyt, että ne olisivat ammattilaisen ottamia. Mikä kokemus teillä muilla on ulkona otettujen potrettikuvien käsittelystä? Onko kuvat taidokkaampia, kuin maijameikäläisen ottamat? Onko taustalta poistettu turhat jutut? Onko tausta muuten kaunis ja järkevä? Miten rajaukset? Ilmeet? Onko kuvaaja vaan lätkäissyt kaikki potretit mukaan vai poistanut huonot? Itsellä häät vielä edessä ja siksi nämä asiat kiinnostavat.
×
×
  • Create New...