menni11

Morsian
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

About menni11

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Mä tilasin 4,5kk ennen häitä. Helmikuun alussa tilasin ja UBrides lupasi puvun mulle huhtikuun puoleenväliin. Tuli ajoissa! Kannattaa kysyä ehtivätkö tekemään puvun siiheksi kun sen tarvitset... ja kannattaa pyytää varmuudeksi hieman aiemmin kuin oikeasti tarvitset. Omasta puolesta voin suositella UBridesia!
 2. Sain tänään pukuni, jonka tilasin UBridesilta. He lupasivat, että saan puvun huhtikuun puolessa välissä tai aiemmin. Huhtikuun alussa laitoin huolestuneena viestiä, että pitäähän heidän lupauksensa. Ei mennyt kuin reilu viikko kun puku oli minulla! Laatuun olen tosi tyytyväinen. Kirjailut on siististi tehty eikä näytä että irtoaa heti. Mekossa tuntui myös olevan ihan jämäkät saumat. Ei pelota, että ratkeaa heti käytössä. Kirjailut eivät ole ihan samanlaiset, mutta tilatessa sanoin etteivän niiden tarvitse olla. Kunhan ovat siistit eivätkä liian massiiviset. Olen vähän laihtunut tilaamisen jälkeen joten voi olla että pukua täytyy vähän pienentää. Lyhentää täytyy ainakin, tilasin tarkoituksella vähän liian pitkän.
 3. Mun pitäisi ensi viikolla saada puku! UBridesilta tilasin. Jännittää!
 4. Joo, siinä kun tilaa pukua, on tällainen linkki: How to measure for the right size. Siinä kokotaulukoiden alapuolella on mittausohjeet. En siis välittänyt noista kokotaulukoista vaan laitoin vain omat mitat.
 5. En tilannut sieltä sivujen kautta vaan tein koko tilauksen s-postilla alusta alkaen. Muistaakseni sivuilta löytyy ohjeet mitä mittoja tarvitsee ottaa.
 6. Mä tosiaan pyysin muutosta tilaamani vannehameen pituuteen (kun tilasin puvun tarkoituksella liian pitkänä). Kesti melkein viikko eikä vastausta kuulunut. Kehitin jo mielessäni paniikin, että mitä koko hommasta tulee kun maksun jälkeen ei vastausta kuulu. Laitoin uudelleen mailia, että olivatko saaneet viestini ja heti seuraavana päivänä oli tullut vastaus. Huh mikä helpotus. Mutta edelleen jänittää että tilasinko liian myöhään...
 7. Hiljaista täällä Kouvolalaisten keskuudessa! Meillä häät Korian Pioneeriravintolassa tulevana kesänä.
 8. Mulle on kans tulossa puku Millyltä. Aluksi toiminta oli tosi nopeaa, mutta nyt ku oon esittäny pari muutostoivetta testipukuun, niin tuntuu, että sieltä ei koskaan kuulu mitään ennen kuin itse ottaa yhteyttä. Tilasin puvun joulukuun alussa ja se ei ole vieläkään tullut, vaikka lupailivat että saan sen tammikuun lopussa. Ei siis kannata luottaa ihan siihen, että toimitus on niin nopeaa kuin luvataan. Muuten oon kyllä tosi tyytyväinen Millyn toimintaan ja palveluun ja ne kuvat, mitä oon puvusta tähän mennessä saanut, ovat ainakin näytteneet ihan hyviltä. Minä tilasin pukuni Ubridesilta. Tilausvaiheessa tuli viesteihin nopeasti vastausta, mutta nyt kun puku on maksettu ja laitoin huomiota vannehameen pituudesta, ei kuulu vastausta viestiini! Tilasin siis tarkoituksella liikaa pituutta puvulle, mutta toivoin jälkeenpäin ettei vannehame ole yhtä pitkä.
 9. Tosi hyviltä näyttää noi kirjailut tuossa sun puvussa. Toivottavasti omassa olisi yhtä hyvät. Tulee nimittäin mustalla niin erottuu valkoisesta puvusta!
 10. Nyt lähti tilaus Ubridesille. Lupasivat, että saan mekon huhtikuun puolessa välissä, ehkä aiemmin... mutta myöhästymisvaraa heidän lupaukselleen on reilu kuukausi. Tilasin aika reilusti pituutta puvulle kun en tiedä kenkien korkeudesta enkä siitä miten vannehame vaikuttaa. Käännän sitten itse puvun sopivan pituiseksi. Tilasin samalla vannehameen, laukun ja korut. Saa nähdä millaista tavaraa sieltä tulee! Tää laukku on ihana! http://www.ubrides.com/product.php?productid=34281&cat=1024&page=1
 11. Oisko sitten kahdella vanteella jos et halua kauhean pöyheää mekkoa? Se tässä tilaamisessa on huono kun ei pääse sovittamaan ja kokeilemaan. Mikä sulla Sari_O on aikataulu? Alkoi ihan oikeasti tulla paniikki kun lueskelin yhtä keskustelupalstaa viime kesältä ja siellä jännitettiin tuleeko puvut ajoissa. Eilen illalla laitoin muutamaan paikkaan viestiä ja Ubrides vastasi jo. Sanoivat että puku ehtii.
 12. Niin, siitä hameen pituudesta vielä. Ajattelin tilata varmuudeksi vähän pidemmän hameen. Sitä tietysti joutuu itse sitten lyhentämään, mutta mieluummin niin kuin liian lyhyt hame. Sovittamaan kun ei tässä tapauksessa pääse!
 13. Sari_O olen tilaamassa vähän saman tyylistä pukua, jossa siis alaosassa on tylliä... vai organzaa? Saa nähdä mitä vastaavat. Näinköhän mulle tulee jo kiire. Olen ottanut aika rennosti nää hääjutut mutta nyt alkoi vähän jännittää että jos puku ei ehdikään...
 14. Mä oon vähän miettinyt sitäkin et mitä mittoja ne pyytää. Jotkut pyytää vain rinnan, vyötärön ja lantion ymp. ja pituuden ja sen perusteella tekevät custom made -mekon. 1LB taas pyytää lisäksi mm. rinnan korkeuden ja monia muita mittoja mitkä mun mielestä on tärkeitä. Itse olen aika lyhyt (alle 160cm), joten kai sillä rinnan korkeuden mitalla on merkitystä kun selkä on lyhyempi (ja rinnat eri kohdassa) kuin keskivertopituisella.
 15. Olen ajatellut pyytää tarjousta haluamastani puvusta muutamasta paikasta. Mitä pitäisi ottaa huomioon tai osata kysyä pukua tilatessa? Jossain oli ainakin keskusteltu luiden määrästä. Pitäisikö se sopia erikseen ja kuinka monta olisi hyvä määrä? Oletteko pyytäneet, että puku tehtäisiin esim. tietystä toivomastanne kankaasta? Kuulisin mielellään muitakin vinkkejä mitä kannattaa huomioida pukua tilatessa!