iiida-

Morsian
 • Content count

  41
 • Joined

 • Last visited

About iiida-

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Me tultiin kotiin ihan vaan nukkumaan Kotona oltiinkin vasta aamulla viideltä. Kaaso oli laittanut sängyn päälle ruusunterälehtiä sydämen muotoon oli kiva yllätys!
 2. Ensin luulin, että alan itkeä heti kun astun kirkkoon, mutta empä alkanutkaan Hymyilin ja koko päivän!
 3. Meilläkään pappi ei sanonut missään vaiheessa, että saatte suudella morsianta tms. Mutta me pussattiin siinä vaiheessa kun vihkiminen oli ohi ja lähtömusiikki alkoi soida, siis ennen kuin lähdettiin kävelemään ulos!.
 4. Ostin itse huulipunan, koska meikkaajalla ei ollut niin haalean vaaleeta, kuin halusin. Meikkaaja laittoin valkoista mineraalipuuteria (?) joka piti meikin koko päivän paikoillaan. Ja lämpötila oli siis n.+30! Huuliin laitoin väriä aina silloin tällöin! Mulla oli paperipuuteria/kiillonpoistopaperia laukussa, jonka ostin Bodyshopista!
 5. Meillä oli paljon lapsia vieraina, myös 2 omaa poikaa! Siellä ne touhotti ympäri juhlapaikkaa Lapsilla oli kyllä oma leikkinurkka, joka me tehtiin eteiseen naulakkojen alle! Siellä oli leluja, piirustustarvikkeita ja telkkari/videoita. Ja pihalla oli ajettavia potkuautoja. Siinä ne meni, missä muutkin vieraat! Ja lapset kuuluu häihin mun mielestä Mitään ei tuhottu :>
 6. me ei edes ostettu huomenlahjoja...
 7. Meille on tulossa häihin tuttu baarimikko ja drinkkilista, jossa on 5-10 drinkkiä ja pari shottia! Lisäks on vielä kaljaa, siideriä ja lonkeroa! Boolikin ehkä tehdään..
 8. Meillä olis tarkoituksena pystyttää hääpaikan pihalle iso teltta, jossa sitten miehen bändi soittaisi reilu tunnin verran (noin klo.23-24) ja myöhemmin halukkaat voisi laulaa karaokea siellä. Sisätiloissa soittaa toinen bändi aiemmin illalla ja sitten myöhemmin sinne tulee tanssimusaa Pitääköhän tuollaiseen kysyä lupa joltain, ja jos pitää niin keneltä? Siitä tulee kuitenkin melua jonkun verran. Asutusta juhlapaikan lähellä on n.0,5km päässä..
 9. Meille tulee kans Janne Raappana - Kaksi onnellista Toivotaan vaan, että bändi osaa soittaa sen!
 10. mä sain tämmöset sanat kuuntelemalla: Janne Raappana – Kaksi onnellista ”Missä on se pieni tyttö, joka nauravin silmin aina leikki pikku prinsessaa häähunnussaan?” ”Missä on se pieni tyttö, joka seinään kun piirsi, riitti hymy isän sydämen sulattamaan.” ”Nyt leikit taakse jääneet jo on, mutta tuttu hymy on morsion.” ”Niin katsovat toisiaan silmiin. Kaksi onnellista, täynnä rakkautta. He tanssivat, nousevat pilviin. Kaksi onnellista, luodut toisillensa.” ”Missä on se pieni poika, joka päättäväisesti aikoi kiertää koko maapallon ¨ raketillaan?” ”Missä on se pieni poika, joka äitiään halas lähtiessään koulumatkaansa taivaltamaan.” ”Nyt puheet on jo aikamiehen, mutta tuttu on katse sulhasen.” ”Niin katsovat toisiaan silmiin. Kaksi onnellista, täynnä rakkautta. He tanssivat nousevat pilviin. Kaksi onnellista, luodut toisillensa. Nyt huoli on pois ja jos huomen sen tois, niin yhdessä helpommin kestää. Vain kahdella on sama tie kohtalon, kun yhteinen on määränpää.” ”Minä muistan tämän päivän, niin kauan kuin elän. Tätä tunnelmaa unohda en milloinkaan.” ”Niin katsovat toisiaan silmiin. Kaksi onnellista, täynnä rakkautta. He tanssivat nousevat pilviin. Kaksi onnellista, luodut toisillensa. ”Minä muistan tämän päivän, niin kauan kuin elän. Tätä tunnelmaa unohda en milloinkaan.” Muutamat kohdat kuulin erilailla, kuin edellinen kirjoittaja-..
 11. Meillä on häät kolmen viikon päästä Kuivannon kirkossa ja juhlat maamiesseurantalolla Nättejä paikkoja kummatkin
 12. Meidän vp. päivän jälkeen oli ilmoittamatta noin 30hlöä. Laitettiin viestiä perään, mutta osa ei siltikään vastannut. Osa vastas että tulee jos saa kyydin. Ja osa laittoin että ehkä tulee se ja se Kiva sitten maksaa noista EHKÄ-tulijoista...
 13. Siis meillä ainakin on tarkoitus, että koko kirjekuori laitetaan häkkiin! Löysin meille lintuhäkin Anttilasta! Siinä on yläosassa niin leveät raot, että mahtuu kuori sisään ja alaosassa on sitten kapeammat raot, joista ne ei mahdu pois Ja ostan varmaan jostain vielä pienen kultaisen lukon, vaikka joku päiväkirjan lukko tms. Tai sitten laitan satiininauhasta oviluukun kohdalle rusetin!
 14. Mä laitoin kans oman puh.numeron Musta on kiva olla ite koko ajan ajantasalla ketä on tulossa ja ketä ei!
 15. Onko kukaan nähnyt missään sellaista hääkakunkoristetta, jossa miehellä olis vaikka joku työkalu kädessä tai työkypärä päässä? Mies on muurari, niin olis hauska jos sillä olis vaikka muurauskauha kädessä