Sinainen

Rouva
 • Content count

  79
 • Joined

 • Last visited

About Sinainen

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Turun seutu
 1. ^ Olimme Le Mornen juurella Dinarobinissa vain 2 yötä (hotellilta kaupanpäällinen), joten emme ehtineet kierrellä hotellin ulkopuolella. Meillä oli siellä AI, ei siis ollut tarvettakaan kaupalle. En siis valitettavasti osaa yhtää sanoa.. Silloin kun taksilla ajoimme hotellille, en kyllä muista nähneeni ihan lähellä kauppaa. Siellä Le Mairiciassa kun olimme puolihoidolla, ei meillä mennyt rahaa kuin juomiin. Ruokailut siis riittivät hyvin. Ja kun makaa auringossa ja ottaa rennosti, ei sitä niin paljon kulutakaan..
 2. Tässä kuva Le Mornesta!
 3. ^ Voi kun kivaa että asia selvisi! Nyt kelpaa ottaa kaikki irti, ainakin ekasta hotellista! En tiedä millanen hotelli on Lux Le Morne, mutta luultavasti sijaitsee jossain Le Morne -vuoren läheisyydessä. Se on kyllä upea vuori! Hotellimme (Dinarobin) sijaitsi aivan Le Mornen juurella, oli kyllä upean, aivan jättimäisen maalauksen näköinen! Cassie, en osaa sanoa reseptistä, mutta meillä ainakin oli lääkepussissa särkylääkettä yms, eikä mitään reseptejä kaipailtu. Eikä kyllä ois ollukaan. E-pillerit on varmaan melko yleisiä lomailijoilla, joten en uskoisi vanhaksi menneestä reseptistä oleva mitään ongelmaa.
 4. Hmm... No kyllä se pari kymppiä voi helpostikin mennä päivässä juomiin.. Jos illallisellakin otatte esim. pullon viiniä. Mut kyllä toi 27 € tuntuu vähän suolaiselta, se on kuitenkin 270 € kaiken kaikkiaan. Ja tossa tapauksessa teillä pitäis mennä päivässä 54 € juomiin... En nyt muista oletko jo kertonut, mutta onko teillä jossain muussa hotellissa AI? Sitten se ei ehkä haittaisi jos Le Mauriciassa ei ole.
 5. ^ Kannattaa varmaan vielä matkatoimistosta varmistaa, että onnistuuko vaihtaminen paikanpäällä. Ellei sitten harmita jos ei onnistukaan! Orangina on valitettavasti alkoholiton limu.. Sellanen Jaffan tyyppinen, jossa taisi olla jotain limeä seassa. Mutta virkisti kivasti kuumaa auringonottopäivää.. Mutta ei niissä drinkeissäkään mitää vikaa ollut!
 6. Hei Vanilla! Komppaan täysin Arbya! Meillä oli Le Mauriciassa viime syyskuussa puolihoito + päivällinen/illallinen, maksoimme siis vain juomistamme. Eikä ollut mitään ihan edullista siellä hotellissa, olut 5 € ja sellanen 2 dl cokis 2 €. Eli varmasti tulee kannattavammaksi ottaa se AI. Kuitenkin esim. altaalla on kiva ottaa virvokkeita tms. siellä taisi kaikki patongit ym. välipalat kuulua AI:iin! Virvokkeista suosittelen Oranginaa, huisin hyvää!
 7. Vaikka osaan itsekin meikata, kävin ammattilaisella myös meikin kestävyyden takia. Hääpäivä kun on pitkä, on meikin kestettävä hyvänä monta tuntia.
 8. Minulla oli Diane Novat käytössä 10 vuoden ajan. Sain ne alunperin finnien takia, josta oli silloin kyllä apuakin. Nyt kauhuissani odotin miten käy, kun pillerit 3kk sitten lopetin. Hiukset rasvoittuvat todella nopeasti, saisin pestä niitä joka päivä, ellei kuivashampoota olisi keksitty. Olen siis tottunut pesemään ne joka toinen päivä. Kasvojen iho on myös rasvainen, kiiltää hyvinkin helposti, mutta finnejä ei (onneksi) ole vielä ainakaan tavallista enempää tullut. Näillä siis mennään, pikkuhiljaa alkaa jo tottumaankin..
 9. Heips! Vein oman pukuni pesulaan, mutta aion myös pitää puvun itselläni. Pukuni oli pitsipuku (alla muistaakseni satiinia..?), jossa paljon helmi- ja strassikoristeluja. Pesulassa ne sanoivat laittavansa sen ihan koneeseen, en nyt muista mikä oli syynä että juuri tähän päädyttiin. Tulos kuitenkin oli loistava! Kaikki musta lika helmasta lähti, ja koristeetkin pysyivät. Maksoi n. 100 €.
 10. Aika monessa kirkossa heittelykielto ei liity puhluihin tai muihinkaan siivekkäsisiin vaan yksinkeriasesti siihen, että riisin tai minkä tahansa sen korvikkeen siivoaminen kjirkon edustalta ennen seuraavaa tilaisuutta on mahdotonta. Kesälauantaisin kirkossa saattaa olla viisi tai kuusi vihmimistä ja turistikirkoissa niiden välissä vielä muita vierailijoita, jolloin henkilökunnalla ei ole mitään mahdollisuutta estää heiteltäviä kulkeutumasta sisälle & pahimmassa tapauksessa sotkemasta lattiaa. On äärimmäisen rasittavaa vaania häävieraita, jotka yrittävät salaa viskellä jotain ja vastaavasti kuulla olevansa ilonpilaaja, kun kieltää heittelyn anelusta huolimatta. Suosittelisin siis varmistamaan aina seurakunnalta kaikki heittelyt, ettei tule sitten hääpäivänä ikäviä yllätyksiä puolin tai toisin. Harvoin kirkossa kielletään heittely vain siksi, että haluttaisiin olla hankalia. Tässä tapauksessa nimenomaan vedottiin lintuihin ja niiden tukehtumiseen/kuolemiseen tms, ja korvikkeeksi ehdotettiin kauraa.
 11. Miellä oli Egotripin Valssi
 12. Meidän matka on myös Helin Matkojen kautta, 6 yötä Le Mauriciassa (puolihoito) ja 6 yötä Le Victoriassa (All Inclusive). Ihanaa, en malta odottaa!!
 13. Meidän kirkossa taisi riisin heittäminen kielletyä (hups!), mutta kun en ihan usko siihen "linnut kuolee" -juttuun, niin meitä heiteltiin puuroriisillä. Se on vähän pyöreämpi jyväistä ja hohtavampaa kuin tavallinen riisi.
 14. Meillä oli aika pieni kirkko, joten sotilaat väkisinkin peittivät vähän näkyvyyttä.. Tehtiin kuitenkin niin, että sotilaat seisoivat vasta toisesta penkkirivistä lähtien, ja vain joka toisen penkkirivin päässä (2., 4., 6. ja 8. rivien). Näin morsiamen luovutuksellekin jäi pieni rako. En tiedä miten te (joilla häät vielä edessä) olette istumajärjestystä suunnitelleet, mutta sotilaat kannattaa laittaa omaan pöytään mahdollisten aveciensa kanssa. Ja jos häihin tulevat sotilaat ovat ennenkin hoitaneet perinteitä niin hyvä, muuten kannattaa miekan polttoa jopa harjoitella. Näkyvät liekit kun eivät ihan niin helposti synny!
 15. Olemme lähdössä syyskuussa häämatkalle Mauritiukselle. Kyselisin teiltä sukelluskokemuksista siellä, osaatteko suositella jotain? Tarkoitan siis laitesukellusta, ilman koulutusta.