sinful89

Morsian
 • Content count

  27
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by sinful89

 1. Minäkin olen tilannut tuolta firmasta tavaraa ja minulla ainakin kaikki sujui todella hyvin.
 2. Täällä kiinnostunut morsian tuosta kaaresta. Että jos voisit sen vinkkikuvan laittaa?
 3. Tässä minun ihanuuteni Alexis Mariage- Réalité
 4. Seurustelu aloitettiin 8.7.2007 Yhteen muutettiin 7.1.2008 Kihloihin mentiin 1.8.2008 Oma asunto ostettiin 1.3.2009 Esikoispoikamme syntyi 21.4.2010 Häät 6.8.2011 Minä olen 22-vuotias ja mies 25-vuotias.
 5. Itsekin tilailin tammikuun alussa kyseisestä nettikaupasta 2 sukkanauhaa ja 70 valkoista tulitikkurasiaa. 2 viikkoa piti olla toimitusajan, mutta venyikin sitten tuohon 5 viikkoon! Tavaroita tarvitsemme kuitenkin vasta 6.8, eli mitään paniikkia ei ehtinyt syntymään. Mutta mitään he eivät olisi informoineet pitkittyneestä toimitusajasta, ellen itse olisi kysellyt.
 6. Eli siis olen ajatellut väkertää häihimme tulitikku askista hääkarkki rasiat. Onko joku tälläisiä tehnyt? Jos saisi kuvia millaisia on tullut.. Ja olen kuullut, että myydään tyhjiä valkoisia tulitikkuaskeja, tietääkö joku mistä niitä voisi ostaa/tilata?
 7. En. Haluan oman ihan uuden. En pidä ajatuksesta, että sormus olisi ollut kenelläkään muulla!
 8. Kihlat ostimme toinen toisillemme. Vihkisormuksen mies oli käynyt ostamassa.
 9. Meillä Buick Samanlainen muuten kuin tämä, mutta tuo turkoosi väri on vaaleansininen.
 10. Minullakin kaksi tatuointia. Toinen oikeassa lapaluussa (perhonen) ja toinen vasemmalla olkapään takana ja jatkuu vähän käsivarteen (neliapila köynnöksellä). Enkä aio peittää näitä, ovathan ne osa minua. Koristelua olen ajatellut, mutta saa nyt nähdä saako jonkin kivan idean.
 11. Minä tykkään Stella - Häävalssi kappaleen sanoista. Ovat niin ihanat ja aina kun kuulen kyseisen biisin menee kylmät väreet. Ajattelin näitä sanoja jollakin tapaa vääntää kutsuun.. Tuulimyllyjä vastaan täällä taistellaan Viima hiuksissa viipyy hetken vaan Toiset nuorena nukkuu joskus se pelko uniin kulkeutuu Sitten sinä oot siinä silität mun hikistä päätä joku taika sulla on sillä Sinä vain, sinä vain saat mut luottamaan meillä on aikaa Sinä vain, sinä vain, sinä vain saat mut tuntemaan että mä kelpaan Kun pyryttää ja pajutkin taipuu kinosten alle hautautuu. Täytyy olla lujasta luusta että selviytyy Hangen alla paine kasvaa kestänkö sen mitä vaaditaan Rakas , onneks sä oot siinä silität mun hikistä päätä joku taika sulla on sillä Sinä vain, sinä vain saat mut luottamaan meillä on aikaa Sinä vain, sinä vain, sinä vain saat mut tuntemaan, että mä kelpaan Sitten sinä oot siinä silität mun hikistä päätä joku taika sulla on, sillä Sinä vain, sinä vain saat mut luottamaan meillä on aikaa Sinä vain, sinä vain sinä vain, saat mut tuntemaan että mä kelpaan Sinä vain, sinä vain saat mut taistelemaan tuulimyllyjä vastaan Sinä vain, sinä vain, sinä vain saat mut nousemaan läpi hangen ja roudan
 12. Kutsutarvikkeita ostin ensimmäiseksi.
 13. NowAndForeverin nettisivuilla on myös ihania kaitaliinoja. Meille tulee tälläiset sieltä. kaitaliina
 14. Olin kesällä kaverieni häissä, joissa myös teemana oli meri ja värinä vaaleansininen. Pöytäkartta oli hienosti tehty meriaiheisena. Kun tultiin sisälle juhlapaikkaan oli seinässä iso opastetaulu, jossa oli mm. merihevosen kuva, simpukan kuva, kuva saaresta jne. Ja näiden kuvien vieressä luki pöydässä istuvien vieraiden nimet. Sitten juhlasalissa oli pöydissä kyseiset kuvat, että vieraat löysivät paikoilleen. Toivottavsti ymmärrätte "hölmönlaisen selitykseni" Idea oli kiva ja kuvat pöydissä hienoja. Lisäksi pöydissä oli koristeena pieniä ja suuria simpukoita, siniset kynttilät ja maljakoissa oli osmankäämejä sekä jotain vihreää kasvia.
 15. Minä ajattelin tilata omat servettini täältä Minun linkki Sieltä saa tilattua mallikappaleen kotiin ennen omien servettien tilausta, mikä minusta on hienoa. Näkee servetin värin luonnossa, eikä tarvitse kuvan peruusteella arvuutella.
 16. Minun kaasoni laulaa kirkossa Stella- Häävalssi, jos se käy kanttorille. Tämä biisi on niin ihana, että saa menemään kylmät väreet ja varmasti tulee itku.
 17. Meillä on tämmöiset lasit. Saimme ne joskus yhteiseksi lahjaksi. Lasien jalat ovat hopeaa ja niissä on ihana sydänkuvio, jossa timantteja. Minusta lasit sopivat hyvin omiksi laseiksemme häihimme.
 18. Meille kun kertyy paljon noita pilttipurkkeja, niin ajattelin myöskin koristella purkin ja laittaa sisälle kynttilän palamaan. Liimailen purkkeihin tuollaisia kyyhky ääriviivatarroja (kultaisen värisiä) ja purkin "suulle" laitan vaaleanpunaisen ja aniliinin värisen sifonkinauhan rusettiin. Tein yhden mallikappaleen ja näytti kyllä ihanalta.
 19. Tässä aika varmasti minun tuleva ihana pukuni. <3 Romantica- Paloma
 20. Meillä on kuvaus vasta vihkimisen jälkeen. Tahdomme molemmat, että sulhanen näkee morsiamen vasta kirkossa. Kuvat otetaan ulkona, jos kaunis ilma, muuten sisällä. Toivoisin tietenkin ulkona otettuja kuvia.
 21. En tykkäisi yhtään, jos joku vieras minun häissäni pukeutuisi valkoiseen. Minua se loukkaisi ja tuntisin ettei kyseinen vieras kunnioittaisi päiväämme ollenkaan. Onhan se sentään meidän päivämme!
 22. Kiitos kaikille vastauksista! Osaisiko joku kertoa, minkä kokoisia nuo askit Tiimarissa ovat? Meillä tarkoituksena laittaa sisälle punainen suklaa sydän ja jokin pieni värssy. Ajattelin vaan, että mahtuuko tuo sydän askin sisälle. Sydämen koko 3,2x3,2cm.
 23. Nyt www.bridezillas.fi sivustolla on kaikki sydän suklaat tarjouksessa 150kpl 12,68€. Normaali hinta 16,90€
 24. Meille tulee kultaisella tai punaisella paperilla olevat suklaa sydämet. Jotka sitten aion laittaa tulitikkurasioihin, jotka koristelen jollakin tapaa. Meillä teemavärit punainen kulta ja valkoinen.