Jump to content
Naimisiin.info

porcupine

Rouva
  • Viestit

    42
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

porcupine's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. porcupine

    Bridezillas-verkkokauppa

    No just.. Ja vielä täytyy valehdella päälle. Kukahan sitä ilkivaltaa on tässä harjoittanut. Mut ihan vakavissaan, eiköhän tässä ole kyse pieleen menneen yrityksen ja henkilökohtaisten velkojen noidankehästä, eikä siitä että koko firman tarkoitus olisi ollut alunperin huijata ihmisiltä rahat. Sen takia mullakin hieman särähtää semmonen lynkkausmieliala että kotiovelle mentäis huutamaan. Mutta toisaalta ymmärrän erittäinkin hyvin, silloin kun odottelin pukuani (mitä en sitten koskaan saanut) neljättä kuukautta niin kävi kyllä tuokin vaihtoehto mielessä.
  2. Nostelen tätä, ja kyselen onko tämän vuoden Rulludd-morsioita jotka tahtoisivat jakaa kokemuksiaan?
  3. porcupine

    Bridezillas-verkkokauppa

    ^niiden sivuilla on ilmotus että niiden "normaali" sähköposti on suljettu. Mitähän lie taas..
  4. Kiitos Mumpsi! Tästä tuli hyvä mieli, onhan paikka jo varattu ja maksettu
  5. Noniin, nyt tuli vastaus tarjouspyyntöön, eli tilavuokra syksylle 2011 on 790 e, ja ruoat pitää ottaa talon puolesta, noin 50 e /hlö. Kukat, siivoukset sunmuut kuuluu tilavuokraan. Lisätietoja kyselen huomenna, laitan sitten tännekin infoa. Näillä näkymin siirtyy meidän juhlat eräästä toisesta paikasta Villa Rulludiin!
  6. Mun hääkengät on tämmöset. Tosin otan noi roikkuvat apinat pois.
  7. Mulla iski paniikki aikalailla eilen, vaikka aikaa vielä onkin D: Kaikki on vielä niin vaiheessa!
  8. Nostaisin tätä ja hieman kyselisin, onko uudempia kokemuksia paikasta, hinnoista ym?
  9. No onhan tuo nyt upea puku, ja mielestäni todella morsianmainen !
  10. Noniin, tänään tuli täysin yllättäen postista saapumisilmoitus. Weddingolta tilattu pukuni oli noudettavissa postista! Eli ei tullia, ei veroja! Myöskään tilauksen lähtemisestä tehtaalta ei ollut tullut mitään tietoa sähköpostiini. Tilasin pukun 25.1., eli en sitä edes vielä osannut odottaa. Kävin sinne hakemassa kolttuni, ja en meinannut uskaltaa avata koko pakettia. Vihdoin sitten uskalsin avata, ja puku näytti heti ensisilmäyksellä TODELLA laadukkaasti tehdyltä, ja olihan se painavakin. Kangas on erittäin laadukkaan ja paksun oloista, ja kirjailut kauniit. Puku myöskin vastasi melko hyvin sivuilla olevaa (Maggie Sotteron) kuvaa. Ja se on kyllä todella näyttävä, en tiedä mitenköhän meikäläinen sen puvun pystyy täyttämään.. Sitten kokeilin pukua. Pituus oli juuri oikea, ja istuvuus vyötäröltä hyvä. Puvussa on vetoketjukiinnitys, jote tämä asia on tärkeä. Rintojen kohdalle pitää varmaan tehdä pieniä modauksia, en osaa sanoa riittääkö pelkkä niskalenkin (pukuni on halterneck) lyhennys vai kannattaako ottaa kainaloiden alta hieman sisään ettei malli kärsi. Ja koska laahus ei myöskään ole vaatimattomimmasta päästä, täytyy myös lisätä jonkinnäköinen kiinnitys sille, että saa nostettua ylös. Mutta on se kyllä melkoinen puku, ja hintaansa nähden kyllä ihan ilmainen, kun jäi nuo tullit ja verotkin pois. Laitan kuvaa jossain vaiheessa
  11. porcupine

    Bridezillas-verkkokauppa

    Mä en usko että kyseessä on tarkoituksenmukainen huijaaminen, vaan ennemminkin tiensä päähän tullut liikeyritys, joka on todennäköisesti kokonaisuudessaan yhden ihmisen pyörittämä. Tämä ei tietenkään oikeuta mitään heidän toimintaansa, mutta noiden vero- sunmuiden mätkytietojen perusteella mä sanoisin että tässä on nyt kyseessä pieleen menneestä liiketoiminnasta johtuva inhimillinen tragedia. Mutta toki puljun pitäisi laittaa lappu luukulle ennenkuin ovat (mikäli mahdollista) vieläkin suuremmassa lirissä, ja tästä syystä kuluttaja-asiamiehelle vaan tietoa kaikki pettyneet!
  12. porcupine

    Bridezillas-verkkokauppa

    Mäkin neuvoisin tän firman kanssa pysymään tiukkana. Itse sain vielä alkuvuodesta takaisin rahani kun peruin pukutilauksen. Aikaisemmin täällä on makseltu viivästyneitä rahoja sen jälkeen kun on uhattu rikosilmoituksella. Ehdottaisin samaa niille kenellä ei ole rahoja kuulunut.
  13. Mä ostin myös sitä Lambin sydänpaperia.
  14. porcupine

    Fiini Friiari -verkkokauppa

    Mulla ei tosta linkistä löytyny hääkauppaa ollenkaan.
  15. Minulla on melko yleinen sukunimi, ja vähän harvinaisempi etunimi. Täyskaimoja on jo Helsingissä vissiin viisi, ja saan välillä väärän ihmisen sähköpostia yliopiston meiliini. Avioliitossa otan mieheni sukunimen, jonka nimisiä on alle 50 ja kaikki samaa sukua. Silloin minunkin nimestäni tulee uniikki. Kyllähän sillä nimellä jotain merkitystä on, kyllä minusta on ainakin mukava että nimeni muuttuu sellaiseksi, että kenelläkään muulla ei sitä ole. En sitten tiedä mitä ajattelisin, jos oma nimeni olisi harvinainen ja mieheni yleinen. Joka tapauksessa haluaisin varmasti saman sukunimen mieheni kanssa.
×
×
  • Create New...