Jump to content
Naimisiin.info

Sadovsky

Kaaso/avustaja
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Sadovsky

  • Syntymäpäivä 10/03/1986

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Helsinki

Sadovsky's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Olen tilannut mittatilaustyönä unelmieni puvun Juhlapukuliike Bellan kautta. Kaikki on sujunut todella hyvin ja minulla ei ole mitään valittamista kyseisestä yrityksestä, mutta nyt pukuni on kadonnut matkalla kiinalaiselta tekijältä Suomeen. Ei ole selvää, missä vaiheessa puku on hävinnyt ja minne (ilmeisesti rutiinitarkistuksen yhteydessä Kiinassa lentokentällä paketti on ainakin avattu), mutta osa puvuista on yksinkertaisesti kadonnut. Häihin on aikaa kolme viikkoa ja nyt yritetään teettää siinä ajassa uusi puku, mutta juuri nyt ahdistaa ja stressaa koko tilanne. Kaiken piti olla valmista hyvissä ajoin, ja sitten käy jotain tällaista.
  2. Meillä on vegaaninen cocktailmenu ja jälkiruokapöytä Soupster Cateringilta. Juhlapaikkamme on sidottu kyseiseen pitopalveluun, mutta koska esimerkkimenuissa ei ollut meille sopivaa vaihtoehtoa, kysyimme tarjousta vegaanisesta itämaisvaikutteisesta cocktailmenusta. Suunnitelma kuulostaa todella herkulliselta, saimme pitkän listan vaihtoehtoja ja valitsimme niistä mieleisemme. Tofua, papuja ja muuta proteiinia ja mielikuvitusta käytetty hienosti ja vegaaninen kakkukaan ei ole ongelma. Emme ole vielä maistaneet lopputulosta, mutta tähän saakka ainakin suosittelen! Myös yhteydenpito on ollut nopeaa ja ystävällistä.
  3. Kävin viime viikolla otattamassa mitat ja nyt alkaa puvun tekeminen. Leiskuvan oranssia satiinia, tummanpunaisia kirjailuja ja olkaimeton merenneitomalli luvassa. Meidän häissämme vieraat saavat ihan vapaasti pukeutua valkoiseen.
  4. Meillä on kolmipäiväiset häät, eli erilliset juhlat perheille ja kavereille, kuten muillakin täällä on ollut. Ratkaisu ei tunnu mitenkään epäluontevalta siihen verrattuna, että yrittäisi mahduttaa nämä tyypit samaan juhlaan. Meillä ei ole kyse mistään poliittisista näkemyksistä tai sellaisista, mutta perheiden kanssa tuntuu paremmalta mennä teatteriin ja syömään (maistraattivihkimisen jälkeen) ja ystäville meillä on juhlat seuraavana iltana. Hääjuhla on rento ja bilemuotoinen ja juhlatilaksi varaamamme baari koostuu lähinnä sohvista, lattiatyynyistä ja kokolattiamatosta, eli luvassa on lämminhenkistä lojumista ja yhdessäoloa rakkaiden ihmisten kanssa. Sisaruksemme osallistuvat molempiin juhliin. Seuraavaan aamuun kestävät jatkot ovat ystäväpiirimme suosimassa yökerhossa.
  5. Sadovsky

    sormukset

    Me ostimme kesällä Berliinistä itsemme näköiset (samantyyliset mutta hyvin erilaiset) kihlasormukset. Samanlaisten mieluisien sormusten löytäminen olisi ollut ihan mahdotonta, kun meillä on niin erilainen tyyli ja maku. Emme hanki erikseen vihkisormuksia.
  6. Meillä on häät huhtikuussa ja valmistelut lähinnä ideatasolla. Juhlapaikan neuvottelut ovat kesken, mutta toivottavasti haluamamme paikka on vielä vapaana. Pidämme rennot ja itsemme näköiset häät kaveripiirille maistraattipäivän jälkeen, joten valmisteluja ei tarvitse niin paljon. Mieluiset puvut pitäisi löytää tai teettää.
×
×
  • Create New...