Jump to content
Naimisiin.info

texas

Rouva
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by texas

  1. Ei pussattu ei! Vihkiharjoituksessa eikä itse vihkitilaisuudessa pappi ei asiasta mitään vinkannut ja meistä kumpikaan ei edes muistanut sitä asiaa. Vasta vihkimisen jälkeen, kun tarjoiltiin onnittelumaljoja ulkona, niin alkoi vieraat huutelemaan että pussaa jo! No sit pussattiin vasta.

  2. Mulla oli hintakattona 300 e ja hyvin pysyin budjetissa. Ostin puvun MG:n Outlet-puolelta hintaan 250 e, viikkoa ennen tullivapaita. Tullivapaiden aikaan olisin saanut puvun 50 e halvemmalla, mutta en viitsinyt jättää ostoa vasta sinne, koska pukua oli vain yksi kappale. Muutenkaan en ole mikään shoppailija-tyyppi ja ylipäätään vihaan kaikkia alennusmyyntejä, tullivapaiden aikaan MG:ssä olisi varmasti pitänyt kyynärpäätaktiikalla puku löytyä. Puku on nyt oma, vaikka vuokrauksellakin olisin pärjännyt. Vuokraus kuitenkin maksaa sen 300 e, joten voitin hieman.

  3. Heinäkuussa tarkoitus mennä vihille ulkona juhlapaikan pihassa. Järvi vieressä. Pihamaa nurmikkoa ja koivuja ihan rannassa. Ollaan ajateltu laittaa hääkaari kukkasin pihaan, mutta mitäs muuta koristeita.

    Vieraat varmaan seisovat, muodostaisivatko kuitenkin käytävän niin kuin kirkossakin? Vai miltä kuulostais, jos kivistä tekisi käytävän nrmikolle. Pitääköhän kirkon ja papin mukaan paikalla olla jokin pöytä ja risti?

×
×
  • Create New...