Jump to content
Naimisiin.info

kvam

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Male

kvam's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Me maksetaan kaikki itse. Voi olla, että vähän joudutaan mun vanhemmilta lainaamaan, mutta tätä yritetään kuitenkin välttää.
  2. Mun mielestä häät on pienet, kun vieraita on 25 tai alle.
  3. Otan miehen nimen. Se on jo lapsellakin, ja haluan, että koko perheellä on sama sukunimi. Miehen sukunimi on harvinaisempi kuin minun, mutta se ei varsinasesti ollut syy.
  4. Me ei pidetty kihlajaisia (tätä kauhisteltiin ja kummasteltiin vaikka kuinka kauan), mutta saatiin silti vaikka kuinka paljon kihlalahjoja (Etelä-Pohjanmaan tapa...). Piti sitten ruveta väsäämään kiitoskortteja, kun saatiin puskaradion kautta kuulla, että lahjojen antajat olivat loukkaantuneita kun ei kortteja ole kuulunut. No eipä tässäkään vielä mitään, mutta nyt lahjojen antajat ovat kyselleet hääkutsun perään. Ja meillä kun on vähän suunnitelmissa mennä naimisiin kaikessa hiljaisuudessa joko salaa, tai hyvin hyvin pienellä porukalla.
  5. kvam

    Kosiminen ilman sormusta

    Mies kosi ilman sormusta, tosin oli katsonut sormuksen valmiiksi ja käytiin sitten yhdessä ostoksilla. Halusin sen sormuksen, jonka mies oli valinnut
  6. Tämä vaihtoehto on harkinnassa meilläkin. Mä vihaan huomion keskipisteenä olemista. Lisäksi suku on sen verran suuri, että vierasmäärä paisuisi herkästi suht isoksi. En jaksaisi mitään ylimääräisiä hössötyksiä, haluan vaan naimisiin. Mies on kyllä vähän enemmän juhlien kannalla, joten saa nähdä pidetäänkö ne juhlat kuitenkin.
  7. Seurustelu alkoi 2002, kihloihin mentiin 2009 ja esikoinen syntyi 2010 Nyt sitten on pohdinnassa, saadaanko järkättyä häät vielä tämän vuoden aikana, vai siirretäänkö ensi vuodelle.
×
×
  • Create New...