Ewlina

Morsian
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About Ewlina

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Anilize: Kiitos vastauksesta. Paikka vaikuttaa meille kyllä juuri täydelliseltä ja nyt kun rupesin oikein järjen kanssa miettimään, niin eipä niiden häiden tarvitse kestääkään yli 02 yöllä. Meidän vihkimisen kellonaikaa en vielä tiedä(kun ei ole kirkkoakaan varattu ), mutta luulisin että jokainen on tuohon aikaan jo aivan rättiväsyneitä ja valmiita menemään pehkuihin. Olen kans kuullut noista valittaja naapureista ja vähän pelottaa, että toivottavasti me ei tulla pitämään niin kovaa mekkalaa, että meistä heille vaivaa olisi. Siinä menee äkkiä hyvä fiilis pilalle jos jotkut ulkopuoliset tulevat sinne pihaan riehumaan Mutta eipä ole meille bändiä tulossa, joten eipä musiikkikaan tule niin kovaa kuulumaan.
 2. Meillä on nyt myös ehdottomana ykkösvaihtoehtona Villa Näsirinne häiden viettopaikaksi kesälle 2012. Ainut mikä mietityttää on se, että juhlien pitäisi loppua jo klo 02. Tietääkö joku voiko kellonaikaa siirtää pidemmäksi vai onko toi tiukka aika?
 3. Minä aion kosia kunhan vain uskaltaudun. Päivämäärä on vain vielä vähän auki, mietin että pitäisikö kosia ihan vaan jonain "normaalina" päivänä vai odottaa joulukuun puoleen väliin, kun meillä on 3v kihlapäivä. Yksi vaihtoehto voisi olla myös marraskuun loppu, kun miehellä on nimipäivä, toisaalta en tiedä maltanko odottaa edes sinne asti. Ruvettiin mieheni kanssa seurustelemaan kesällä 07 ja kihloihin menimme joulukuussa 07, silloin ajattelimme että mennään naimisiin sitten aikanaan. Nyt on kuitenkin ruvennut tuntuun, että eikö sen aika jo olisi? Tässä on kohta 2 vuotta asuttu saman katon alla ja yhteinen lapsikin jo on. Miehelle olen pari kertaa tässä lähiaikoina lähinnä vitsillä heittänyt, että mennäänkö naimisiin, mutta koita nyt ottaa selvää mikä se vastaus siihen kysymykseen on, kun vastaukseksi saan vain epämääräistä muminaa Luovuin jo melkein toivosta ja ajattelin, että ei mieheni halua naimisiin, mutta kerran kun juteltiin niitä näitä ja sanoin miehelle että "hommataan se oma koti nyt eka ja kattellaan sitten sen jälkeen sitä naimisiin menoa", niin mieheni oikein järkyttyi ja huudahti, että "Mitä?! Sittenhän siihen menee vielä vaikka kuinka kauan aikaa!" Silloin ajattelin, että ehkä se mies ei olekkaan niin naimisiin menoa vastaan ja nyt olen päättänyt ottaa härkää sarvista ja kosia. Pelkkä ajatus jo saa tuntemaan perhosia vatsan pohjassa, toivotaan että mies suostuu.