4ralia

Rouva
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About 4ralia

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. No tiedän varmaksi, että eräissä häissä oli häämarssina Saku Sammakko kosiomatkallaan... Kanttoriparan piti vielä sovittaa siitä sellainen versio, että anoppi ei tunnistaisi biisiä. Kauheasti kanttoristakin riippuu, mitä soitetaan.
 2. Jos vain sulhanen suostuu siihen, että häävalssi on, haluan ehdottomasti biisin Come What May (Moulin Rougesta). En sitten tiedä, miten tuon tanssiminen onnistuu, kun rytmi vaihtelee biisissä, mutta ehkä jos harjottelee etukäteen... Sanat ainakin ovat ihan nappiin.
 3. Meidänkin isännällä on parta: kokoparta, pitkä ja viikset myös. Mutta mutta... Parta on pyhä, eikä siihen saa koskea. Minä nyt kuitenkin toivoisin, että parran rajat siistittäisiin ennen häitä. Hänellä kun parta ulottuu todella korkealle poskille, niin näkyisi naamaa vähän enemmän. Millä ihmeellä sitä saisi miehen ylipuhuttua? Naisellisia keinoja?
 4. Hahaa! Hyviä ideoita tulee näistä ketjuista. Ei siis uutta sormusta kummallekaan, vaan lisäämme vain kihloihin kaiverrukset, ja jos on varaa, lisään omaani rubiinin. Kysytäänhän minulta nytkin jatkuvasti, olenko jo rouva vai vasta kihloissa, vaikka on vain yksi kultainen sormus nimettömässä.
 5. Hei! Minäkin ilmestyin tälle foorumille, kun pitäisi naimisiin päästä. En löytänyt korjausompelusta ketjua, joten aloitetaan. Onko kukaan korjausompeluttanut korslettia? Minulla on yksi ihana (80€), jota olen käyttänyt jo aiemmissa juhlissa, mutta kaksi luista painavat ikävästi kylkiluiden alta. Tuleeko halvemmaksi ostaa uusi vai korjauttaa? Olemme molemmat opiskelijoita, joten budjetti on tiukka.