Jump to content
Naimisiin.info

plim

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

plim's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Eckerölinellä mentiin,opiskelija/nettivaraus alennuksella menopaluu + auto 70eur(Nopeat laivat ovat huomattavasti kalliimpia).Matka kesti n.3 h.Passit,rekisteriote,sekä autolle vakuutusyhtiöstä saatava creen card mukaan.Tallinnan kartta kannattaa tietenkin hankkia,jotta suunnistus sujuisi ongelmitta.Tallinna on aika pieni kaupunki eikä siellä pahemmin pysty eksymään. Liviko osoitteessa Mere pst. 6, on edullinen viinakauppa(aika suppea viinivalikoima) Prismat,Citymarketit ja Rimi hypermarketit ovat myös hyviä ostospaikkoja. SuperNetto osoitteessa Tamsaaretee 55(vähän kauempana keskustasta)on oikeasti tukku,mutta ostokset hoituivat ilman tukkukorttiakin.Sieltä ostettiin suurin osa juhlajuomista ja palvelu toimi. Tässä vielä hieman hintoja juomista mitä hankimme: Graffigna malbec Argentina 4eur/pullo Sunrise Sauvignon Blanc Chile 5eur/pullo Henkell Trocken kuohuviini 5eur/pullo Stolichnaya vodka 8eur/1l Campari 10eur/1l Beefeater gin 14eur/1l Olutlaatikot reilu 10eur lonkerolaatikot 12eur siiderilaatikot 14eur Schweppes blandikset n.1eur/2l jne jne.... Valuuttaa kannattaa ottaa mukaan euroina ja vaihtaa Tallinnassa esim.Tavidissa.Toinen tapa on maksaa visalla. Loppuun vielä pieni mainos: www.silk.ee kannattaa käydä kokeilemassa.
  2. Moi Ingenjoor. Käytännonseikat on jo aika pitkälti käsitelty tällä palstalla,vai onko jotain tiettyä mitä haluaisit tietää? Hyvät merkit ovat makukysymys joten aika vaikea suositella sinulle jotakin tiettyä juomaa,kun en tiedä mitä etsit. Täsmennä kysymystäsi,niin kerron mielelläni mitä asiasta tiedän.
  3. Vajaa 10 km satamasta osoitteessa Tammsaare tee 55 löytyy oiva ostospaikka. Ostimme mm.Henkell trocken kuohuviiniä hintaan 5eur/pullo. Palvelu toimi ja valikoima oli suhteellisen laaja.Kuohuviini pääsi kuitenkin loppumaan,mutta ystävällinen henkilökunta tilasi meille seuraavaksi päiväksi useamman laatikon haluamaamme juomaa.Ostimme myös Schweppes blandikset pilkkahintaan.Laskin pikaisesti säästäneemme juomaostoksissa yhteensä n.50% verrattuna suomen hintoihin. eli n.700eur.
  4. Automatka Riigaan ei kannata viinan haku mielessä,paitsi jos haluaa ostaa venäläistä halpaa ylimakeaa skumppaa. Tallinna on huomattavasti halvempi paikka ostaa hääjuomat. Ikäväkyllä mainostetut alkomeeterit yms.. eivät ole missään tapauksessa edullisia. Kannattaa siis suunnata matkansa paikallisiin tukkuihin mistä löytyy laajat valikoimat hyviä kuohuviinejä,sekä viinejä. Olemme nyt olleet vajaan viikon kiertämässä balttiaa ja ei voi kuin suositella automatkaa muuallekin kuin Tallinnan satamaan. Hyvää kesää kaikille.
×
×
  • Create New...