anniina00

Morsian
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About anniina00

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Hmm.. vaikea selittää.. Haluaisin jotain muuta kuin perus rakkauslaulut. Esimerkiksi Ozzy Osbournen Dreamer olisi ollut hyvä, mutta haluaisin kuitenkin sanojen sopivan tilaisuuteen.
 2. Me kuultiin, että saadaan ehkä häälahjaksi lahjakortti hotelliin tai vastaavaan, vähän vinkattiin, että enemmän tykättäisiin mennä Rokuanhoviin mökkiin tai hotelliin. Mutta kuulostaa hyvältä joka tapauksessa, päästään vaikka seuraavana viikonloppuna sitten rentoutumaan, kun se häämatka on meillä vasta toukokuussa ja häät on maaliskuussa. IIK! Enää 26 päivää! Marabello89: Tuo kahvilaideakin kuulostaa hyvältä. Me ajateltiin, että ostetaan oikein ylellinen aamupala kotiin kuten: pekonia, valmiita vohveleita (tosi hyviä kun laittaa leivänpaahtimeen, ne on tosi vaniljaisia), valkosipulivoipatonkia ym. Ja ostettiin tossa kärkkäiseltä punaisia sydämen muotoisia ilmapalloja, kun niitä myytiin näin ystävänpäivän alla, niillä voi koristella kotia ja/tai hääpaikkaa. Vinkkinä morsioille, että löysin Kärkkäiseltä noita ilmapalloja sekä sydämen muotoisia pieniä saippuoita ja sydämen mallisia tuikkukippoja.
 3. Ollaan nyt päädytty sitten että jädään kotiin niin ei ole kiire sitten pois juhlimasta. Juhliin kun tulee kavereita joita harvoin pääsee näkemään niin siitä ilo irti. Minskupinsku: Mahtava idea! Pitää katsoa raskiiko itsekin toteuttaa.
 4. Eevi, meillä tuli siitäkin moitteita, että jos laittaa "talon ostoon menee" niin ihmiset luulee, että pitää kauheita summia laittaa rahaa. Sitten äidit tuntu uskovan, että jos ei saa tuoda lahjaa niin jotku jättävät tulematta. Vaikee kysymys, me ainakin yritetään välillä muistuttaa itteämme, että kenen häät ne on. Onneksi yksi vieras sanoi ihan kutsun saadessaan, että ompa hyvä tuo häätili, kun nykyään on niin helppo vaan netissä tehdä tilinsiirto. Tuli siitä sitten hyvä mieli. On se tyhmä, jos pitää kaiken maailman rumia vaaseja ym ruveta säilömään kaapeissa, kun ei kehtaa poiskaan heitää. Mun mielstä häätili on vieraitten ja hääparin kannalta kaikkein helpoin. Tietysti jos on paljon kaikkea, mitä tarvitsee niin lahjalista on hyvä saavat ihmiset valita mitä ostavat ja hääpari saa mieluisia tavaroita. Eikä vieraiden tarvi miettiä päätä puhki, että mitäs sitä ostaisi.
 5. Kiitos ideoista. Haen ehkä kuitenkin erilaista. Lisää ideoita kiitos
 6. Voi kuulostaa ihanalta. Ei ainakaan tarvi ostaa kaapin täytteeksi kakunkoristetta. Ja siinä on vielä muistoja
 7. Me laitettiin kutsun mukana hääinfo jossa oli osoitteet sekä teksti "Lahjalistaa meillä ei ole, koska meillä on jo kaikenlaista. Olemme avanneet häätilin mahdollista hääparin muistamista varten." ja perässä tilinumero. Yritettiin miettiä mitä tarvittaisiin, kun molempien vanhemmat olivat niin tuota rahan pyytämistä vastaan. Huomattiin kuitenkin, että ei kannata väkisin keksiä lisää tavaraa. Me jouduttiin juuri muuttamaan pienempään asuntoon, että säästettäisiin vuokrassa rahaa. Hyvä, kun nykyisetkään tavarat mahtuu tänne. Mun mielestä ihmisten pitäis ymmärtää se, että parit on usein asunu yhdessä ehkä jopa vuosia, niin ei silloin tarvitse välttämättä mitään. Kuitenkaan ei haluttu laittaa rumasti, että lahjoja ei saa ostaa, ne jotka välttämättä haluaa jotain ostaa niin ostavat sitten. Ja ainakin näin lahjan saajana tuntuu sopivalta, että vieraat laittavat sen summan minkä olisivat lahjaan laittaneet. Meillä todennäköisesti häätilin rahat menevät asuntosäästötilille sitten häiden jälkeen. Siitäkin oli puhetta, että voiko laittaa rahojen menevän oman kodin ostoon. Meinaa kyllä välillä tuntua, ettei ole meidän häät ollenkaan... välillä on melkein tullu vanhemmiltakin uhkauksia, ettei tarvi heitäkään kutsua.
 8. No niin leidit täällä kaivattaisiin ideoita pianolla soitettavaksi kappaleeksi häihin juhlapaikalle. Sulhon pikkusisko on lupautunut soittamaan pianoa häissämme ja tarvittaisiin kipeästi kappale ideoita. Eli kappale tullaan soittamaan pelkällä pianolla ilman laulua. Olen ajatellut, että kappale voisi olla erilainen eikä sellainen perus häissä kuultava kappale.
 9. Muistaakseni ensimmäisenä ostettiin mulle kaulakoru ja korvakorut, kun oli kultajousen esitteessä ihanat ja edulliset. Tehtiin niin, että ostettiin ennen joulua ja sulho antoi sitten joululahjaksi, mutta häitä varten . Sen jälkeen taidettiin ostaa kutsukortti vermeitä.
 10. Me mentiin kihloihin 4.9.10 ja häät on 5.3.11. Uuden vuoden aikaan oli 2 vuoden vuosipäivä.
 11. Me satuttiin löytämään Kärkkäiseltä kiva muovinen hääpari, jossa kummallakin oli tummat hiukset. Maksoi vain 3,5 €. Kaikki mitä oon netistä katsonut ja esim Tiimarista löytänyt maksoi niin paljon, että ei kehtaa tuollaiseen kuluttaa, kun hetken kakun päällä ja häistä jää niin paljon muutakin muistoksi. Ruokakaupoissa kuitenkin niin törkeitä, että sellaista ei haluttu ostaa.
 12. Meille tulee Marianne-karkkeja, koska paperikäärö sopii meidän väriteemaan joka on punainen, valkoinen ja hopea. Teemana myös vanha aika ja uskoisin, että minttukarkit ovat melko vanhoja. Karkit tulee runon sisälle käärittynä jonka ympärille tulee punainen satiininauha, vähän niinkuin joskus kauan sitten kirjeet olivat. Käytän kaikissa kutsuissa, paikkakorteissa yms samaa pahvia, joka on hieman hiekan värinen ja näyttää siksi vanhalta. Runona on E. E. Cummings - Kannan sydäntäsi mukanani.
 13. Kuinka moni aikoo olla/oli hääyönsä hotellissa ja kuinka moni kotona? Ketä harmittaa, ettei tehnyt toisin ja miksi? Mietitään sulhon kanssa, että raskiiko mennä hotelliin hääyöksi, jos juhlii yöhön asti. Toisaalta haluaisi mennä hotelliin, kun kyseessä on kuitenkin hääyö, jota ei pitäisi tulla uudestaan. Mutta rahat muutenkin jo tiukalla ja nuo hääyöt tuntuvat olevan aika kalliita. Ehtiikö siellä hotellissa muuta kuin nukkua jos häät ja jännitys väsyttää? Toivooko aamulla, että olisi kotona ja saisi nukkua? Entä miten tehdä hääyöstä mukava jos menee vain kotiin yöksi? Jos tästä oli jo ketju niin neuvokaa minut sinne
 14. Meillä on kutsuttu noin 85 henkeä joista jotain 80 pääsee tulemaan. Alustava budjetti oli 2000€, pyritään pysymään sen tienoilla.