Jump to content
Naimisiin.info

Siiri-täti

Morsian
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Male

Siiri-täti's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mä varasin tänään kirkon ja hääjuhlapaikan, sain molemmat siksi päiväksi kun alustavasti kaavailtiinkin!
  2. Saa ehdottaa Lohjan/Vihdin suunnalta jotain ISOA mökkiä tms. hääjuhliin. Häät ja pienet juhlat pidetään jo aikaisemmin mutta loka-marraskuun vaihteessa pidetään isommat kaveribileet. Pitopalvelua ei tarvita tai korkeintaan 1 tarjoilija tms. apuhenkilö, mutta jonkinlaista lämmintä majoitustilaa pitäisi olla ainakin parillekymmenelle henkilölle ja mahdollisuus ruuanlaittoon.
  3. Mä olen hoitanut meidän yhteisen purjeveneen asioita sähköpostitse joissa olen käyttänyt avokistani sanaa "husband". No on se puolen vuoden päästä mun husband, kun "boyfriend"iäkään ei oikein voi käyttää 43-vuotiaasta miehestä. Samoin käyttäjätunnus tänne on miehen sukunimeen perustuva, en tosin vielä ole päättänyt, otanko miehen nimen vai pidänkö omani...
  4. Joo. Eniten jännittää se, että mies on hyvin toimelias ja aikaansaava yrittäjä ja aika pitkälle olettaa, että meidän elämä kulkee hänen bisnestensä mukaan. Minä taas haluaisin rauhallista tasaista elämää, jossa on tilaa myös mun omille jutuille. En halua muuttaa ulkomaille veropakolaiseksi, luopua mukavasta työpaikastani ja harrastuksistani ja jättää vanhoja vanhempiani pärjäilemään kokonaan itsekseen. Tuleva avioliitto sitoo meidät miehen kanssa entistä tiukemmin yhteen, on aika poissuljettu vaihtoehto etten lähtisi miehen mukaan ulkomaille. Toisaalta mies on nyt se oikea, ja hänen kanssaan haluan olla lopun ikäni.
  5. Sulhanen, joka ei juuri mun häätohellukseen ole osallistunut, ratkaisi naps vaan ehkä kaikkein tärkeimmän ongelman: Meillä on ensin pienet kirkkohäät joissa on läsnä vain kummankin perheet+ mennään ravintolaan syömään ja sitten parin viikon kuluttua pidetään isommalle kaveripainotteiselle porukalle bileet jossain mökissä. Näin vältytään isoilta kirkkohäiltä joita mies kammoaa varsinkin oltuaan jo kerran naimisissa, ja säästetään rahaakin kun ei tarvi isolle porukalle järjestää kalliita juhlia ravintolassa. Eikä ole mitään hillitöntä prinsessameininkiä, jota mä vierastan, tykkään enemmän emännöidä, mitä pääsen sitten kaveribileissä tekemään.
  6. Siiri-täti

    Mauritius

    Me mennään myös todennäköisesti Mauritiukselle häämatkalle ensi vuoden marraskuussa. Ollaan laitesukeltajia molemmat ja tarkoitus on viettää paljon aikaa veden alla. Toki muitakin aktiviteetteja saa olla, me ei olla rannalla makaavaa tyyppiä. Hotelliksi on kaavailtu La Pirogue:ta. Madagaskaria meinasin ensin, mutta kun sinne tarvitaan malarialääkitys niin päätettiin jättää väliin.
  7. Sisko oli huomattavan iloisesti yllättynyt kun kerroin että olemme päättäneet menä naimisiin (vuoden kuluttua) ja pyysin häntä kaasoksi, suostui. Löysin New Yorkista työmatkalta korut hääpuvun kanssa. Ei aidot mutta ah niin kauniit "helmi+timantti-hopea" korvikset ja kaulakoru 50 dollarilla eli 35 eurolla. Tästä on hyvä lähteä, ensimmäinen hankinta häihin!
  8. Henk. koht. haluaisin vain rahaa häämatkatilille tai kirjekuoressa. Tavaraa meillä on jo talo täynnä, toisaalta voisin uusia sohvakaluston, se on jo lähes reiällinen vaikka miehen mielestä se on ihan hyvä . Meillä tosin on taloudellisesti varsin hyvä tilanne kun molemmat ollaan jo keski-ikäisiä ja -luokkaisia, tuntuu aika hassulta pyytää rahaa ihmisiltä, joilla sitä mahdollisesti on vähemmän kuin meillä.
  9. Aion pyytää kaasokseni isosiskoani, jonka kaaso olin itse 11 vuotta sitten. Koska sisko on aika vetäytyvä luonteeltaan ja kiireinen perheenäiti, aion tehdä suurimman osan valmisteluista itse (tai sitten pyytää äitiämme tekemään, joka on ihan täpinöissään ja haluaa osallistua valmisteluihin), enkä vaivaa siskoa sälyttämällä hänen niskoilleen mitään ohjelmanumeroita. Hyvä, jos polttarit järkkäävät polttaripäävastaavaksi nimettävän kaverini kanssa. Kaasosisko on enenmmän henkinen tuki, kaasous on tarkoitus olla enemmän kunnioituksen ja luottamuksen osoitus häntä kohtaan kuin nakitus hoitamaan häihin liittyviä tehtäviä.
  10. Siiri-täti

    Afrikkaan safarille?

    Oletteko itse varailleet safareita ja muita vai menneet valmiiksi järjestetyille reissuille matkatoimiston kautta vai räätälöineet oman matkan matkatoimiston kanssa? Ja missä vaiheessa olette aloittaneet järjestelyt? Ensi syksyn häiden jälkeen on vähän ajatus lähteä Etelä-Afrikkaan. Matkan pituus on max 2 viikkoa, matkan aikana olis tarkoitus käydä laitesukeltamassa (meillä molemmilla sukelluslisenssit kunnossa), safarilla ja vierailla viinitilalla. Vielä luksusta olis, jos pystyis vaikka Frankfurtin kautta lentämään perille sillä uudella, maailman isoimmalla matkustajakoneella, joka vastikään kävi Helsingissäkin.
×
×
  • Create New...