CrystalVerde

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About CrystalVerde

 • Rank
  Untuvikko
 1. Varasinpa juuri maistraatista vihkimisajan maanantaille 14. helmikuuta eli ystävänpäiväksi
 2. Meinaan kans miehelleni otattaa sensuelleja kuvia itsestäni yllätykseksi. Tiedän, että tykkäisi ihan hurjasti. Harrastan tankotanssia ja ajattelin kysäistä josko kuvauksen voisi järjestää siellä. Näin voisin hyödyntää tankoa kuvauksissa. Alastonkuvia en halua, alusvaatteillakin on rajansa ja toiveena siis sensuelleja, kauniita ja vietteleviä kuvia ei pornoa Vinkkejä hyvistä naiskuvaajista Helsingissä?? Sellaisia jotka suostuvat liikkumaan studionsa ulkopuolelle siis Lisäys: Selailin lisää ketjua ja taidanpa itsekin innostua teettämään taulun jossa kuviani (ei siis vain yksi, eikä pelkkä albumi laatikkoon). Meillä on jo toisen lapsen odotusaikana otettu alastonkuva koossa 80x100 makuuhuoneessa - jossa siis sekä minä, että mies (halaamme kuvassa eli mitään ei näy). Kuva on kaunis, taiteellinen ja herkkä ja samaa tyyliä haluan näihin miehelleni otettaviin kuviin (okei okei, tanko ehkä on vähän pornahtava elementti, mutta ehkä sen saa jotenkin herkäksikin ).
 3. Me oltiin 5 vuotta naimisissa. Mies kosi äärettömän romanttisesti - muistan sen aina, ne sanatkin tarkalleen. Erosimme kun emme osanneet asioita hoitaa, arki kävi liian raskaaksi ja kaikki meni pieleen. Kolmatta osapuolta, väkivaltaa tai järkyttäviä riitoja ei ollut. Kummallakaan ei silloin ollut voimia jatkaa. Erosimme ja vaikka rakkaus ei koskaan kuollut virallistakin eroa haettiin vaikka jälkeenpäin selvisi, että kumpikaan ei sitä tahtonut - oletti toisen tahtovan. Itse olin täysin lukossa, mies sitä mieltä, että jos ei nyt niin ei ikinä. Palasimme kuitenkin noin kuukausi avioeroon tuomitsemisen jälkeen yhteen. Meillä on 2 lasta. Koska molemmat on oppineet eron aikana paljon ja tietää mitä ei suhteelta halua, mitä haluaa ja mitä sen saavuttamiseksi tulee tehdä ja varsinkin kun kumpikaan ei koskaan halua toista enää menettää. Olemme puhuneet uudelleen naimisiin menemisestä ihan jo lasten ja yhteisen omaisuuden (lue lainojen) takia. Siis maistraatissa. Juhlavasti, mutta intiimisti kahdestaan - saan kuulemma häätanssin ja häämatkankin, viimeksi kun ei ukko suostunut tanssimaan (nyt haluaa tanssikurssille kanssani ) Koska olemme jo olleet naimisissa ja mies kosi silloin saan nyt kuulla kuittailuja, että se olis sit niinku mun vuoro tällä kertaa - kun siis olen kuittaillut, että ennen kun voidaan mennä naimisiin pitäis vissiin mennä kihloihin ja öhöm, kosia. Oisko vinkkejä tallaiseen eriskummalliseen tilanteeseen?? Hän saattaa kosia, mutta ehkä oikeasti haluaisin yllättää jollain tosi speciaalilla ja hassulla tavalla. Ei mitään perus kysymystä vaan jotain yllättävää
 4. Mielenkiinnolla kyselen onko täällä ketään muuta joka on menossa naimisiin saman ihmisen kanssa jonka kanssa ollut naimisissa ennenkin?? Meillä on 2 lasta. Naimisissa olimme 5 vuotta. Erosimme ja olimme erossa vajaan vuoden. Emme olleet kovin hyvissä puheväleissä kun eroprosessin 1. vaihe päättyi ja virallinen avioero haettiin kun kuviteltiin toisen sitä haluavan. Palasimme kuitenkin lopulta yhteen ja asiat on saatu kuntoon. Haluamme jossain vaiheessa uudelleen naimisiin. Pitkälti yhteisen omaisuuden ja lasten vuoksi - mitäänhän se ei kuitenkaan muuta ja syy yhdessäoloon on tosirakkaus jonka molemmat eroaikana totesivat. Ei isoja häitä vaan pienet intiimit, maistraatissa. Olen aina ollut hieman katkera siitä, että mieheni ei suostunut tanssimaan kanssani häävalssia (tai mitään tanssia) ja sen saan kuulemma nyt. Myös häämatka jäi pitämättä kun ensimmäinen lapsemme syntyi. Haluaisin kuulla millaisia juhlia, millä kokoonpanolla jne olette tällaisia häitä pitäneet. Millaiset vaatteet ym.