heinämorsio

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

heinämorsio's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. heinämorsio

    Bridezillas-verkkokauppa

    Porukalla vaan rahojamme takasin vaatimaan. Se on ihan sama vaikka olisi kyseessä pienempikin summa, ei oo oikein huijata ihmisiä. Kyllä mun mielestä tommonen firma laitetaan tilille tästä. Mäkin olen odottanut rahojani maaliskuusta saakka, eikä mitään ole koskaan tullut. uskon että meitä huijattuja on satoja!!
  2. Ilmoittelehan ihmeessä täällä kun saat pukusi :)että millainen oli ja vastasiko odotuksiasi. Itsekkin olen kiinnostunut kyseisen sivuston puvuista, mutta jokseenkin olen tullut araksi näissä netti tilauksissa...Tuntuu että näissä pukuasioissa ei ole sitä kultaista keskitietä, toisilla on onnistunut mainiosti ja kaikki on sujunut, toisilla tilaukset ovat olleet täys fiasko..
  3. En suosittele tilaamaan Bridezillasta yhtään mitään!!!Olen puoli vuotta jo taistellut kyseisen firman kanssa sähköpostitse ja ollut yhteydessä kuluttaja-asiamieheen ja tehnyt lafkasta ilmoituksen. ENsi alkuun vastailivat asiallisesti ja nopeasti, mutta pikku hiljaa yhteydenotot vähenivät ja tekosyyt tuotteiden toimittamisen estymiseksi muuttuivat erittäin epäilyttäviksi. Rahoja ovat luvanneet palauttaa ties kuinka kauan mutta mitään ei ole ikinä kyseisestä paikasta tullut, ei tuotteita eikä rahaa. Lopulta eivät enää vastanneet sähköposteihin lainkaan. VAROITAN!
  4. En huomannut ainakaan että joku olisi kyseisestä paikasta kirjoittanut jotakin. Onko jollakin kokemuksia tästä paikasta? Laadusta, toimituksesta? Olen tänä vuonna jo kerran karvaasti kokenut miten käy kun luottaa näihin nettifirmoihin...tuotteita ei tullut ja rahat kuitenkin vietiin...Laitoin jo kyseiseen paikkaan sähköpostia ja tiedustelin eräästä puvusta. Vastaus tuli samana päivänä ja palvelu oli ystävällistä, mutta eihän se vielä mitään todista. Löysin sivuilta unelmieni puvun ja...kovasti tekisi mieleni tilata mutta jotenkin olen epävarma. Joten kertokaa ihmiset jos teillä on tietoa ja kokemusta, siitä olisi suuri apu
  5. Sanoisinko mitkä avecit?! Itse en ole ainoissakaan häissä törmännyt näihin, joten tuskinpa ihan pakolliset ovat. Hyvä idea, mutta tuskinpa pakollinen.
  6. Me olemme tulevan Siipan kanssa seurustelleet jo 7 vuotta, ja tavaraa pursuaa ovista ja ikkunoista ulos. Koti on perustettu lapsineen, emmekä ole koskaan olleet ns. tavaran perään. Emme välitä Pentikeistä tai Iittaloista tai yhteneväisestä astiastosta. Rakastamme matkustelua sekä kokemuksia tavaroiden sijaan. Se sallittakoon heille ketkä siitä nauttivat, me emme. Me laitamme kutsuun/infokorttin tilinumeron jolla tulevia seikkailujamme voi ihmiset halutessaan kartuttaa, häihimme voi tulla ne iittalat pakettiin käärittynä tai vaikka ilman lahjaa. Ei häät ja hääpäivä ole lahjoista kiinni, pääasia että tulevat paikalle nauttimaan ja juhlimaan kanssamme ainutlaatuista ja ihanaa päivää. Eivät ne tavarat talleta kauniita muistojamme, vaan kanssamme juhlistaneet ihmiset ja heistä koostuva tunnelma. Jokainen taplaa tyylillään, minä taplaan näin
  7. Onko kellään tietoa mahdollisuudesta järjestää Uudessakaupungissa vanhassa Prykissä juhlia? Tarinoita ja huhuja paikan uudelleen avaamisesta liikkuu, muttei varmuutta kellään asiasta.