Jump to content
Naimisiin.info

henna85

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Male

henna85's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Wilzu: sulla on sitten samanlaiset suunnitelmat, kuin mulla:D isoveli kättelee vieraat, saattaa mut miehen luo pappi muistaa puheessaan isääni ja sytytän hänelle kynttilän <3 Huomenna olen sitten rouva!!!
  2. Täällä on todella kauniita ideoita muistaa edesmennyttä isää tai äitiä! mä en ollut edes ajatellut asiaa, sillä isän kuolemasta on jo 22 vuotta (olin melkein viisi, kun hän kuoli syöpään). Isoveljeni on pitänyt välillä "hieman isän roolia" kaikissa jutuissa On suuri kunnia, että hän saattaa minut mieheni luokse ja pitää häissä puheen! Isoveljeni kättelee myös vieraat yhdessä äitini, sekä miehen vanhempien kanssa. Luettuani teidän hyviä ehdotuksia,aloin pohtia myös isän muistamista häissä...olimme alunperin jo ajatelleet laittaa hääkuvat miehen ja minun vanhemmistani esille. Olisi kyllä mukavaa jos pappi ottaisi isäni huomioon puheessaan. Täytyykin sanoa papille, kun tapaamme tuo kynttilän sytytys olisi myös ihanaa!!
  3. Meillä tulee pöytiin maljakot, joissa kiviä, tuore orkidea, vettä ja pinnalle kelluva kynttilä. Ajattelimme kolme tälläistä koristetta per 12hlö pöytä sitten pöytiin tulee kissantassuja, joita teemme softiksesta ( meillä on kissateema). Yksinkertainen on kaunista!
  4. Hei, Meillä on myös häät Kappelinrannassa toukokuussa! Meidät vihitään paikanpäällä (yläkerrassa). Ruokailut ja muut ohjelmat tapahtuu alakerrassa. Me ajattelimme myös laittaa pitopöydän salin "ulkopuolelle" niin pitopalvelu saa rauhassa laittaa ruoat paikoilleen. Hyödynnämme myös baaritiskin, johon olemme tilanneet baarimikon tekemään drinksuja ;D ajattelimme myös tehdä yläkerrasta rennon oleskelutilan vieraille Kappelinranta on todella kaunis paikka!! =) Mistä te ootte ottanu pitopalvelun? Kutsumme häihimme n.80 vierasta.
×
×
  • Create New...