Aig

Aktiivijäsen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About Aig

 • Rank
  Untuvikko
 1. Mulla tatuointeja jaloissa ja käsissä, ja annan ihan vaan näkyä hääpäivänä. Ranteissa olevia tekisi mieli peittää koruilla/meikillä ehkä, mutta mitään järkevää ratkaisua en ole keksinyt.. Koristekivillä koristeleminen olisi kiva, mutta tatuoinnnit sen tyylisiä ettei sovi millään. Miehellä myös tatuointeja, mutta ne peittyy ihan vaatteilla.
 2. Tuo viimeinen kampaus on kyllä kaunis, ja helposti toteutettavissa.
 3. Nyt löyty! Pitäs vain löytää kampaaja joka osaisi tuon toteuttaa
 4. Löysin muutamia kampauksia, laittelen nyt tähän, jos jotakin muuta sattuis takut askarruttaa. Mikään noista kampauksista ei tosin itselle kolahtanut, eikä mun tukalle sovi, joten etsintä jatkuu. Viimeinen kuva oli kyllä hauska!
 5. Meille tulee pienet häät, ja istumajärjestystä ei ole, tosin appivanhemmille tulee oma pöytä.
 6. Haluaisin hirveästi ottaa koiramme juhliin mukaan, mutta stressaa vieraita ihmisiä sen verran paljon, ja on sen verran tarkka omistajistaan (suojeluskoirarotua), että sille voisi tehdä aika pahaa katsoa esim. sille vieraiden ihmisten halaavan omistajiaan. Saatika miten houkuttavat mun hameenhelmat sille olisi.. Eli kai se hoitoon menee
 7. Meillä tarkoitus juhlia Herajärven rannassa Kolin ja Kontiolahden rajalla, Kiviniemen tilalla. Upea paikka, majoitus- ja saunomismahdollisuudet. Onhan tuo hieman kaukana kaikesta, mutta saadanpahan olla rauhassa!
 8. Pikkumyy, vitsi että on vinkeä kampaus ! Mulla vähän ongelma tässä on se, että mun rastat on "luomurastat", eli ihan itsekseen takkuuntuneet, eli eivät siis sievän tasapaksut. Tekotukalla tämäkin onneksi paikattavissa, mutta melko paksu pehko tulee kyllä sitten. Meinasin jonkinmoisen nutturan väkerellä, ja koristeeksi murattia tms.
 9. Mulle tulee mitä luultavammin vihreä puku, mallista ei vielä aavistustakaan. Tuo Sofin tukkahan on ihan pelkkää lisäkettä, minun rastani ovat siis oikeaa hiusta. Vaikka lisäkkeitä ottaisin hääpaiväksi, ottaisin luonnonmateriaalia pelkästään "jatkeeksi". On mun makuun nuo muovihiukset jotenkin, noh, muoviset .
 10. Kesän 2012 morsian täällä hei! Olisi kiva saada tähän ketjuun kuvia erilaisista hääkampauksista rastahiuksiin. Tässä mietinnässä on, että annanko omien rastojeni olla (häiden ajankohtana yltävät varmaan johonkin hieman alle puolen selän), otanko päheät kuitulisäkkeet vai teenkö radikaalin ratkaisun ja astelen avioon kaljuna