Jansgi

Morsian
 • Content count

  47
 • Joined

 • Last visited

About Jansgi

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Eteisen naulakkotilaa. Sisäpuolelta uloskäynti tilaa. Keittiönurkkausta. Juhlasalia Ulkopuolelta sisääntulotilaa. Kuvat on vähän huonot ja vuodelta 2011. Ehkä jotain suuntaa saa sisätilasta
 2. Auttaakohan vastaukseni enää sinua, mutta muille. Perjantaina pääsee laittamaan paikkaa, jos tilaa ei ole varattu. Siitä ei tullut mitään ylimääräisiä maksuja. N. 500e pintaan maksettiin vuokraa, käytössämme oli siis koko talo. Eri huoneista oli eri hinnastot, en enää muista vaan yhtään yksittäisten huoneiden vuokrahintoja. Yöllä vietiin kaikki omat tavaramme pois. Siinä illan mittaan kun juhlaväki alkoi joko hiipua pois paikalta tai jäi alottamaan aikuisten bileitä, niin korjasimme koristuksia pöydiltä autoihin. Ihan vaan liinat nippuun ja jätesäkkiin meiningillä. Astiat tiskattiin ja keittiö piti olla siisti. Omat tavarat hoidettuna pois ja avain jätettiin yöllä taloon sisään. Lattioita ei tarvinnut alkaa puunaamaan tai pöytiä/tuoleja asettelemaan paikoilleen. Sunnuntaina ei siis paikan päälle päässyt enää. Se oli aika nihkeä puoli tuossa, mutta ihan järjestettävissä kyllä.
 3. Meillä oli vieraita sen n. 50, ja oli jaettu porukka kahteen saliin. Mielestäni sen enempää ei olisi saanut edes mahdutettuakaan, kun oli jätettävä tilaa kuitenkin ohjelmille ja tanssille. Tanssiakaan ei oikein missään muuallakaan voinu harjoittaa. Yksi huone oli tarjoiluhuone, jossa oli noutopöytä ruuilla ja muille, ja kaksi salia sitten vieraiden istumapaikat + ohjelma/tanssi tila. Bändiä meillä ei ollut, joten jos bändikin tulossa vielä paikalle, niin vielä vähemppi vieraita mahtuisi. Kunnon kuvia itse tiloista ei harmi tullu otettua, mutta muutama kuva lähinnä kattauksesta: Tämä siis se yksi sali, joka on ihen keittiön vieressä. Mielestäni soveltuu parhaiten tarjoiluun, keittiön läheisyyden vuoksi. Keittiöön itsessään ei millään saisi minkäänlaista tarjoiluvaihtoehtoa, joten yksi sali oli "uhrattava" tälle Tarjoilusalin viereinen sali, molemmin puolin oviaukkoa sai seinien viereen pöydät. Kahdeksan hengen pöydät molemmin puolin. Näin jäi sopivan kokoinen tila muulle ohjelmalle salin toiseen päähän. Isoimmasta salista kaksi ylläolevaa kuvaa.
 4. Ei se hinta, vaan se, että ulkonäkö miellyttää sitten loppuelämän
 5. Juu, eivät siis vuokraa muita huoneita samalle päivälle =) Tosiaan kun on vain yksi keittiö, yksi av-kaappi ja yksi ulko-ovi. Tuottaisi se hieman järjestely vaikeuksia. Voin suositella paikkaa kyllä! Ja aiemmin kun oli puhetta, viini- ja shamppanjalasit kuuluivat siihen 50e astiastonvuokraus hintaan. Hintaan kuului kaikki mahdolliset astiat, mitä talosta vaan löytyi. Tilaa päästiin koristelemaan jo perjantaina, saatiin perjantain klo 16:00 avaimet. Vaikka vuokrausaika olikin vain lauantai 08:00-24:00. Ei edellisenä perjantaina ollut mitään tapahtumaa talossa, niin päästiin jo koristuksia tekemään. Hyvä juttu vain! Ja tilan ei pitänyt olla 24:00 mennessä tyhjillään. Musiikin piti loppua siihen mennessä ja tietty hyvä olisi, jos vieraat olisi siihen mennessä poistuneet. Siivousta sai kuitenkin jatkaa sinne 01:00, kunhan ei vaan pitänyt mitään meteliä. Lähistöllä kun on asutusta. Siivous kuulu vuokran hintaan. Ainoastaan keittiö piti itse siivota (astiat tiskata, lattia mopata). Ja omat tavarat piti olla pois vietynä myös. Kuitenkin edullinen vuokra, ihana paikka ja kauniin näköinen. Lähistöllä sai myös ihania hääpotretti kuvia. Suosittelen!
 6. Maksettiin seuraavan kuun vuokra Ei sitä niin paljoa tullut, että matkalle olisi lähdetty. Häämatkalle mennään muutenkin vasta vuoden päästä, kun lapset on hieman isompia.
 7. Vuokra tarkoittaa siis pe-su yhdeltä päivältä sitä 500e. Eli viikonlopun kolmena päivänä vuokrahinta on sen 500e/päivä. Avaimet tosiaan piti lauantai yönä jättää sisälle pois lähtiessä. Sunnuntaina ei siivous mahdollisuutta ollut. Lauantai-yönä keittiö piti siivota (olla samassa kunnossa lähtiessä kuin paikalle tullessa) ja omat tavarat pois roudettuna... Siivoushan muutoin kuuluu vuokran hintaan.
 8. Tässä sovituskuvaa omasta puvustani,
 9. Mun kihlassa lukee Miehen nimi pvm Vihkissä pelkkä pvm Miehen kihlasormus saa kyytiä ja vihkisormuksessa lukee Minun nimeni kihla pvm vihki pvm
 10. Ei ole nähnyt edes kuvaa puvusta. Näkee vasta alttarille astellessa puvun ensimmäistä kertaa.
 11. Meillä on tämä paikka varattuna nyt ensi lauantaille. Vuokrahinta oli tosissaan tuo, mutta vuokrausaika ei ole koko viikonlopun.. Perjantaina saadaan avaimet illasta (näillä näkymin siellä ei perjantaina mitään tapahtumaa ole, mutta mikäli vielä perjantaille joku paikan varaa, niin saadaan avaimet käteen vasta kun heidän pitonsa+siivoukset on ohi..) Talolta pitää olla poistunut klo 24, avaimet jätetään sillon lauantai yönä taloon sisään, joten sunnuntaina ei pääse paikkaa siivoamaan. Toki siivous kuuluu vuokrahintaan (lukuunottamatta keittiötä). Tietty roskat pitää viedä mukanaan jne, mutta lattioita ei tarvitse alkaa luuttuamaan. Myöskin omat tavarat, koristukset ja muut pitää silloin lauantaiyönä ottaa mukaansa lähtiessään.
 12. Oli talon valmispohjasta laadittu järjestys. Kerron paikan kokemukset juhlien jälkeen ilmanmuuta
 13. Käytiin eilen vielä paikkaa katsomassa, ja tosiaan ei viinilaseista erikseen mitään veloitettu.. Tosin oltiin vuokrattu kyllä kaikki astiat (kahvi- ja ruokailuastiastot) sillä 50 eurolla, joten viini- ja shamppanjalasit kuuluvat hintaan. Istumajärjestyskin nyt saatu tehtyä ja kaikki mahtui kun mahtuikin yhteen huoneeseen
 14. Aiemmin kerroinkin oman onnistuneen tarinan hääpuvun tilaamisesta Kiinasta. Nyt on saatavilla vähän parempaa kuvaa mekosta ja ai että, kyllä se on ihana! (älkää välittäkö mustista rintsikoista..