Jump to content
Naimisiin.info

kajus

Morsian
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Male

kajus's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. En jaksanut lukea koko ketjua läpi, joten anteeksi jos kysyn uudelleen Eli ongelmani on seuraava, olen ostanut ikeasta niitä halvimpia maljakoita jotka levenee ylöspäin. Mutta se kapea kohta on niin kapea ettei siihen mennyt ainakaan ikean kynttilä. Pohjalle on tarkoitus laittaa koristekiviä mutta mistä löydän siihen sopivan kynttilän koska en haluaisi että kynttilä myöskään tulee maljakosta ulos ??? Onko muilla ollut samoja maljakoita ja niissä kynttilöitä ???
  2. Meillä on yhteistä eloa takana jo yli kymmenen vuotta. 10 vuotta kihloissa. Lapsi saatiin vuonna 04 ja asuntolainaa maksettu vuodesta 03. Ikää miehellä häiden aikaan 07/11 29 vuotta ja minulla 28 vuotta.
  3. Hääpuku täälläkin ensimmäinen ostos
  4. Hui mitä budjetteja, toivottavasti oma ei karkaa käsistä. Meillä varattu max 5000€ mutta toivon todella että alle tuon summan jäisi. Meillä noin 60 hengenhäät ja yritämme tehdä paljon itse. Katsotaan kuinka käy
  5. kajus

    Tuusula

    Seurakunnalla on myös tuo Rusutjärven leirikeskus. Se on ihan hyvä mutta alle sadalle hengelle. Meillä omat häät siellä ja viraita on tulossa noin 60 tilat ei suuret eikä kartanomaiset mutta kuitenkin järvenrannalla. Ja mikä minulle tärkeintä yöpymistilat 10 henkilölle ja suurtalouskeittiö. Hinta ei ole suolainen viikonloppu oli 300€ ilman saunatilaa joka erillinen rakennus pihapiirissä.
×
×
  • Create New...