Jump to content
Naimisiin.info

Sipe11

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Sipe11's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. No meidän kekkereissä mahtui saliin eli siis siihen isoimpaan tilaan tuo reilut 80 hlöä.
  2. Roxanna: Ei ollut oikeastaan lenkkeilijöitä, tai itse en ainakaan ehtinyt huomata. Eli häiriöksi asti niitä ei kyllä ainakaan ollut. Yksi ainoa pieni äksidentti sattui, kun myöhään illalla ilmeisesti lenkillä ollut koiruus päätti iltaruuan lihapullien hajun perässä tulla kylään Hienosti juoksi suoraan keittiöön, perässään jokseenkin nolostunut taluttaja. Mutta ei tuostakaan mitään suurempaa häiriötä sinänsä ollut, vähän vaan sääliksi kävi taluttajaa, josta kyllä päälle päin näkyi nolotuksen taso.. Miimos: Joo, tarjoilut oli juuri siinä keittiön ja salin välisessä pikkuhuoneessa. Piano siirrettiin varastohuoneeseen tilaisuuden ajaksi. Silloin ainakin oli sallittua sitä liikutella, tosin en tiedä mikä nyt on tilanne, kun meitin juhlia edeltävänä vklna juhlineille oli pieni onnettomuus sattunut ja yksi pianon pyöristä hajonnut.. No, me käytettiin raakaa miesvoimaa ja nostettiin se kynnyksen yli varaston puolelle juhlien ajaksi. Toivottavasti sitä vieläkin saa liikutella, muuten tila käy tarjoilujen suhteen kyllä hieman ahtaaksi. Tarjoilupöytä itse asiassa laitettiin keskelle huonetta, jolloin kaikki kiersivät pöydän kokonaan, eikä tullut suurempia sumppuja huoneeseen. Juomapöytä laitettiin sitten salin puolelle heti siitä tarjoilutilan ovelta katsottuna oikealle, jolloin ei niitä enää tarvinnut ahtaa samaan tilaan ruokien kanssa. Vessat kyllä varmaan riittää teille ihan hyvin, tosin on kyllä varmasti aika paljon ilmasta ja juomien määrästä kiinni, kuinka paljon niitä tarvitaan. Meillä juomapuolta oli yllinkyllin ja sitä kyllä kuluikin, mutta 30 astetta varmasti jonkun verran vähensi vessan tarvetta suurimmalla osalla
  3. Loistava paikka! Juhlittiin häät Haiharassa kesäkuun alussa ja eipä paljon valittamisen sanaa löydy. Miljöö mitä ihanin ja kartano itsesssään oikein kunnon tunnelmallinen juhlatila. Koristeelliset, vanhat takat joka huoneessa iso plussa! Vieraita meillä oli 120 hlöä ja jaettiin vieraat kolmeen eri tilaan, saliin sekä kahteen pienempään huoneeseen. Isoon saliin mahdutettiin reilu 80 hlöä. Ihan sopuisasti mahduttiin, ei siellä nyt suuria tansseja istumisen aikaan tanssittu, mutta eipä kukaan myöskään valitellut liiallista ahtautta. Pöydät laitettiin salia mukaillen eli siis me itse (hääpari) oltiin erkkerissä ja katseltiin saliin päin. Vieraiden pöydät olivat sitten kaikki pitkittäin, eli vieraat istuivat "kyljet" meidän suuntaan. Näin saatiin kaikkien paikoilta jonkinsortin näköyhteys meihin. Ruokatarjoilu hoidettiin siinä keittiön ja salin välisessä pikkuhuoneessa. Sujui hyvin, kun pöytä kerrallaan vieraat ohjattiin ottamaan ruokaa ja tarjoilupöytää kierrettiin vaan yhteen suuntaan. Ei tullut jonotus-taisteluita! Osa vieraista itse asiassa oli kiitellyt, kun bestman heidät pöytäkunnittain ohjasi ottamaan ruokaa eikä menty ihan viidakon lakien mukaan. Ei tarvinnut kenenkään liikoja seistä jonossa vaan sai vapaasti jutustella muiden kanssa kunnes käsky kävi kohti ruokapöytää. Myös kahvitarjoilu järjestettiin samassa tilassa, kakunleikkaus tosin hoidettiin salin puolella, jotta vieraat näkivät kuka sen vallan saa. (Voitin! ) Meillä ei ollut itse ohjelmaa oikeastaan salissa vaan se järjestettiin siellä takana olevassa tilassa, siis ulko-ovelta oikealle "käytävän" päässä ja ohjelman aikana osa pöydistä ja tuoleista vietiin takaisin varastoon, jotta saatiin tilaa bändille ja tanssimiselle. Bändi toi kamansa ohjelman aikana saliin, jossa sitten tanssattiinkin pitkälle yöhön Pieni jännitysmomentti Haiharan suhteen oli vessat - niitä kun ei ole kuin vain yksi naisten ja yksi miesten vessa. Tuostakaan ei kyllä minkäänlaista onkelmaa meidän kekkereissä tullut eikä jonoja muodostunut. Liekö syynä ollut sitten tarpeeksi kuuma päivä Toinen keväällä mietitystä aiheuttanut asia oli pihan koristelut. Nekin olivat hoituneet itsestään ja pihassa oli hienot kukkaistutukset valmiina. Kaikinpuolin siis voin suositella tilaa häitä varten!
  4. Tilasin oman pukuni Juhlapuku Bellasta ja äärimmäisen tyytyväinen olin (ja olen vieläkin) ratkaisuuni! Kävin sovittamassa pukua Helsingin sovitustilassa (pukuni kun sattui olemaan siellä sovitettavana, kaikkia nettisivuilla olevia malleja ei kaiketi sieltä löydy). Sovituksen jälkeen tilasin mitoillani puvun. Muistaakseni puku luvattiin 6-8 viikossa ja aikataulu piti hienosti. Tosin, kun se vara ei kuulemma venettä kaada, niin tilailin puvun jo helmi-maaliskuussa, häät oli kesäkuun alussa. Puvun saavuttua kävin sitä taas sovittamassa ja vaikka mittatilauksena se tuli, viilausta silti kaivattiin. Eipä siitäkään minkäänlaista ongelmaa tullut, sovituksen yhteydessä katsoimme myyjän kanssa mitä tarvitsee muokata (esim. vuorikangas tarvitsi kiinnittää paremmin laahuksesta, etuosa vedostukset olivat jokseenkin vinksallaan ym.) ja sitten vaan vein puvun ompelijalle, vieläpä eri kaupunkiin enkä heidän suosittelemaansa liikkeeseen (logistisista probleemista johtuen) . Ompelija teki muutokset ja kuten nettisivuillakin sanotaan, he korvasivat tehdyt jutut. Mun kohdalla palvelu oli ainakin todella hyvää, liikkeen myyjä ihanan auttavainen ja ymmärtäväinen (vaikken kaikkien mahdollisten aikataulumuutoksien takia ollutkaan varmaan se kaikista helpoin asiakas ) ja kaikki meni kyllä hienosti! Suosittelen!
×
×
  • Create New...