Noppe

Aktiivijäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Noppe

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Onkohan kenelläkään valokuvaajalla sellaista mahdollisuutta, että jos ei asiakas ole tyytyväinen, niin voisi suorittaa uusintakuvauksen esim. vähän alemmalla hinnalla?
 2. Meillä meni rahaa aika paljon, muttei kuitenkaan ihan mielettömästi. Nyt olen miettinyt niitä juttuja joissa säästimme, koska se tuntui silloin niin tärkeältä, nyt ehkä voisin ajatella toisin. Esim. ottaisin kunnon valokuvaajan häihin ja olisin laittanut ehkä vähän enemmän rahaa itsemme hemmotteluun. Ehkä häämatkakin olisi ollut kiva tehdä. Toisaalta sitten olisi ehkä toisista asioista voinut säästää. Monet yksityiskohdat joita viilattiin ja joihin pistettiin rahaa, ei sitten loppujen lopuksi paljoa näkyneetkään. Mutta ihan tyytyväinen olen.
 3. Nukahdin helposti illalla (ihme kyllä), mutta aamulla heräsin jo puoli kuuden maissa enkä enää saanut nukuttua. Tosin ei kyllä sitten niin paljoa väsyttänytkään! Varmaan adrenaliinilla oli osuutta .
 4. Me nukuttiin hääyö hotellissa, söimme ihanan aamupalan, nautimme olostamme ja yritimme ymmärtää että olemme naimisissa. Vähitellen meihin iski kuitenkin kauhea halu mennä vanhemmilleni viettämään aikaa ja juttelemaan juhlista. Samoin halusimme lahjojen kimppuun! Ensin ne piti kuitenkin kuljettaa juhlapaikalta kotiin. Me olimme ainakin kaikki niin väsyneitä, ettemme olisi jaksaneet mennä mihinkään ulos syömään esim. Meille sopi hyvin tuo aika lailla arkinen, mutta oi niin ihana juhlistapuhumispäivä.
 5. Minun kohdallani ainakin. Olin tyytväinen siihen miltä kaikki näytti (vähän olisin voinut vielä väriä lisätä pöytään, mutta pikkujuttuja), tarjoilu tökki (eli siihen olisin vielä voinut toivoa parannusta), mutta kaikenkaikkiaan juhla oli ihana! Puheet ylittivät kaikki villeimmätkin odotukseni, ja ihmiset olivat aivan ihania! Olin todella tyytyväinen siihen, että olimme paneutuneet yksityiskohtiin niin kunnolla, homma toimi hyvin, ja saimme nauttia ihanasta, meitä varten järjestetystä ohjelmasta.
 6. Meillä suurin juttu oli ehkä ilma. Vuosikymmenen pahin lumimyrsky ei ole paras mahdollinen hääilma! Meillä loppui myös kakku kesken. Ravintola kehitti kyllä paniikissa sellaisen korvaavan kakun, mutta se oli aika onneton. Itse en ihme kyllä mitään mokaa tehnyt esim kirkossa, vaikka sitä niin kovasti pelkäsinkin.
 7. Annoin sulhaselle Kalevala hirvenpäät kalvosinnapit. Minusta se oli hyvä lahja Ymmärsin kyllä että sulhokin tykkäsi.
 8. Hurrrrrrjaaaasti kiitoksia cara!!!! Vau! Otit oikein yhteyttä säveltäjään! Ennenkuulumatonta aktiivisuutta. Kiitos. :-X Menenpä kotiin kuuntelemaan innolla, ja sitten vielä pohdin miltä kuulostaa.
 9. Samaa olen minäkin kysellyt jo kauan, mutta kukaan ei tunnu tietävän. Mutta auttakaa jos tiedätte! ???
 10. Me ollaan haettu pitkään ja hartaasti noita musiikkeja, eikä mitkään oikeen tuntunu sopivilta. Tosin hauskaa on ollut Ulosmarssi oli melkeen heti selvä, Bach, preludi C-duurissa. Olin kuullut sen joskus lapsena, ja ajattelin sillon että sen haluaisin joskus itse. Sisäänmarssi oli sitten vaikeempi. Tällä hetkellä ollaan tultu siihen tulokseen että otetaan vähän erikoisempi sisäänmarssi, Schubertin Ave Maria. Tunnelmaa siinä ainakin pitäisi olla varsinkin kun häät on talvella... Valssiks ollaan mietitty Some day my prince will come, kun talviaiheisia valsseja ei kauheesti oo. Keksittekö yhtään? Joku mainitsi Oskalan Talvihäät-valssin, mistä sen voisi löytää? Olisin kiitollinen vihjeistä! ;D