Jump to content
Naimisiin.info

aemelia

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

aemelia's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. aemelia

    Erilainen häämarssi

    Juu en ole ainakaan koskaan itse haaveillut mistään isoista kirkkohäistä kun ei kirkko minulle mitään erityistä merkitse. Niinhän se taitaa olla suurelle osalle hääpareistakin. Mutta en kyllä käsitä että mitä pahaa siitä tulisi jos häissä soitetaan "ei-kristillistä" musiikkia. Kyllähän nykyisin pidetään kaikenlaisia tilaisuuksia kirkoissa
  2. Kyllähän kasvisruoka vaihtoehdoista saa "naamioitua" liharuokia vastaavia. Otetaan nyt esimerkkinä lasagne, josta ei kukaan huomaa onko liha vai kasvis. Ja jos vieraiden vuoksi haluaa hieman joustaa niin ehdotan riistaa (hirvi) tai vaikkapa luomu-lammasta/poroa. Hieman eettisempiä vaihtoehtoja.
  3. aemelia

    Erilainen häämarssi

    Herravarjele, miettikää nyt, miltä se kuulostaa uruilla. Kivat kappaleet kivoina kappaleina oikeissa asiayhteyksissä, eikä mitään teennäistä erikoisuutta, josta lopputuloksena korni kuvotus. Asialla ei ole mitään tekemistä nk. vapaamielisyyden kanssa. Kyllä pop -kappaleista saa ihan hyvän kuuloisia klassisia versioita. Ja makuasiahan tämäkin on. Ei minua häiritse vaikka joku haluaisi häihinsä Sinkkuelämää sarjan tunnarin. Olen itse haaveillut Michael Jacksonin "The Man in the Mirror" -biisistä, kuulostaa niin kauniilta klassisena. Ainakin Spotify ohjelmalla löytää hyvin pop -kappaleiden sovituksia ihan Lady Gagasta lähtien.
×
×
  • Create New...