Hanuli81

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Hanuli81

  • Taso
    Untuvikko
  1. Yritin laittaa yksäriä, mutten jostain syystä onnistunut siinä... Route 66 on pääpiirteittäin ihan kohtalaisessa kunnossa, joskin tämmösiäkin osuuksia löytyy: Me oltiin reissussa ihan kaksistaan ja omatoimisesti hoidettiin kaikki. Suurimmat kustannukset olivat lennot Chicagoon, HD:n vuokraus Eagleriderilta 15 vuorokaudeksi (nouto Chicagosta, jättö Santa Monicaan). Yöpymiset olivat keskiarvoisesti n.60€/yö (suosittiin nostalgisia motelleja hienostohotellien sijaan, yhtään majapaikkaa ei ollut varattu etukäteen). Syömiset eivät paljoa maksaneet, matkamuistot sen sijaan vähän reilummin. Onneksi mopon vähäinen säilytystila sentään karsi pahimmat shoppailut . Laita sähköpostia, jos haluat tietää tarkempia kustannuksia tai ihan mitä vaan aiheesta...tässä on opiskeltu Route66:ia hartaasti ja olenpa jo alkanut kotona ylipuhua miestä, että ensi kesänä lähdettäisiin uudestaan.
  2. Ja jos joku kaipailee kuvia, niin niitä löytyy vaikka kuinka paljon. Pistäkää vaan pyyntöä sähköpostitse tulemaan.
  3. Viimein kirjauduin käyttäjäksi tänne foorumille, joten jos joku haluaa tarkempia tietoja Vegasin häistä, niin kyselkää ihmeessä sähköpostitse. Nuo ketjun aiemmat Hanuli-vieraan kommentit ovat siis minun kirjoittamia.
  4. Vietimme viikko takaperin jenkkihenkiset hääbileet teemalla “Route 66 viiskytluvun hengessä”. Kaikkihan tietysti alkoi siitä, kun menimme kesäkuussa Route 66 roadtripin päätteeksi Las Vegasissa naimisiin. Vieraita pyysimme pukeutumaan viiskytluvun hengessä, ja juhliin yritimme saada jenkkihenkisyyttä. Ruokana oli tietysti tee-se-itse burgereita ja finger foodia sekä esiintymässä itse Elvis. Lisäksi vieraille oli rivitanssiopetusta, joka sai huiman suosion. Vieraita opasti pihamaalla mieheni rakentelema Route 66 Diner-kyltti: Route 66 Diner -kyltti Pöydät oli nimetty Route 66 osavaltioiden mukaan ja jokaiselle vieraalle oli teetetty oma teemamuki sekä hankittu aurinkolasit. Lisäksi kaikille pöydän naisille oli teemavärien (oranssi, pinkki, musta) mukaiset helmet (maljakossa). Kattauksessa näkyy myös jokaisella paikalla oleva Route 66-teemalehti. Kattaus per paikka: Vieraskirjana toimi itse rakennettu Cadillac Ranch, johon esikuvaansa kunnioittaen vieraat kirjoittivat nimiään/tekivät piirroksiaan autoihin maalitusseilla: Cadillac Ranch Kuvia kaiken maailman yksityiskohdista löytyy vaikka kuinka paljon lisää... PS. Miten ihmeessä mä saan pienennettyä noita kuvia?!?