SiiruS

Morsian
 • Content count

  56
 • Joined

 • Last visited

About SiiruS

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Halusimme hääjuhlapaikaksi pienen torpan, mihin meidän pienet häämme mahtuvat mukavasti, mutta ei sinne mitään bändiä mahdu soittamaan. Emmekä kyllä halunneetkaan. Meillä tulee levyltä musiikkia, kasaamme listan biiseistä joista itse pidämme. Emme tarvitse bändiä, emme usko että vieraistamme kukaan meidän lisäksi edes tanssisi vaikka bändi olisi
 2. Mä olen myös puhunut töissä ihan avoimesti meidän häistä. En ole kutsunut töistä ketään, en sieltä kunnolla tunne oikeastaan ketään, eikä vietetä aikaa vapaa-aikanamme yhdessä. Olin keväällä pari kk tuolla töissä ja nyt syksyllä jatkoin ja olen ollut kohta 2kk siellä, joten ei kauhean hyviksi ystäviksi olla ehditty tulemaankaan Vihkimispvän olen jo ottanut palkallisena vapaana, joten olen pomolle kuitenkin kertonut nyt heti syksyllä kun työt aloitin taas. Ja häämatkan ajankohdan olen myös ilmoittanut.
 3. Komps. Ei mitään lisättävää.
 4. Minä lähetin vaikka suht varmasti tiedän että pari ihmistä jättää tulematta. Mutta minä olen sitten panokseni tehnyt. Kummatkin näistä ihmisistä (eivät tunne toisiaan, toinen on ystäväni, toinen sukulainen) on sellaisia joiden kanssa ennen pidetty paljon yhteyttä ja nähty, mutta viime vuosina on kumpikin alkanut perumaan enkä ole heitä sen vuoksi nähnyt, he eivät ole minua enää kutsuneet mihinkään. Tämä on nyt viimeinen yritykseni. Jos he eivät tule häihinkään, en sen jälkeen enää itsekään jaksa edes yrittää. Niin paljon olen itse panostanut, tai siis yrittänyt, yhteydenpitoomme mutta jos ei niin sitten ei.
 5. Itsekin olisin halunnut miehelle antaa tuollaiset huomenlahjakuvat, mutta ei, ei tällä ruholla! Ehkä jos joskus laihdun niin hääpäivälahjaksi, mutta nyt jatkan miettimistä.. Tosin mies ei kyllä olisi osannut mitään odottaakaan, kun ei koko huomenlahjatouhusta mitään tiennyt, vaikka on aiemminkin ollut naimisissa..
 6. Osaako kukaan kertoa paljonko maistraatin vihkitilaan mahtuu "yleisöä"? Että kannattaako vanhemmille vinkata että voivat tulla katsomaan jos sinne ei sitten mahdukaan..
 7. Mun polttarit on 3kk ennen häitä, ihan siitä syystä ettei vapaita viikonloppuja oikein ole ennen sitä Ja haluan kaikki viikonloput kk ennen häitä pyhittää vain hääjärjestelyille.
 8. Minä otan tuplanimen, en siis halua luopua omasta sukunimestäni kokonaan. Lapsillani (edellisestä suhteesta) on minun tyttönimeni ja heidän isällään oma sukunimensä, joten jos minä vaihtaisin oman sukunimeni tulevan mieheni sukunimeen, ei lapsillani olisi yhteistä sukunimeä kummankaan vanhempansa kanssa. Ja toisaalta taas haluan liitoksen mieheeni nimen kautta, siksi tuplanimi. Vaikkakin r-vikaiset manaavat minut alimpaan helvettiin sen kunniaksi
 9. Meillä mies tokalla kierroksella. Ekalla kerralla oli ollut polttarit ihan perinteiseen tapaan, nyt haluaa vain viettää saunaillan kavereittensa kanssa.
 10. Me ollaan miehen kanssa ihan tietoisesti jätetty kertomatta meidän exille ja lapsille, että olemme menossa naimisiin, koska tiedämme että miehen puolelta kahdelta edelliseltä exältä tulee todennäköisesti hyvin veemäistä tekstiä kun kuulevat. Joten sanoin miehelle, että minä en halua omaa mieltäni pahottaa ennen häitä, joten siksi vaietaan. Ja lapsillemme ei kerrota siksi, koska he juoruisivat kuitenkin exille. Exät saa kuitenkin jo hääiltana kuulla asiasta, kun on lasten vaihtovuoro, ja minun lapset lähtevät isälleen ja mieheni lapset äidilleen. Mutta olemme halunneet pitää hiljaiseloa näiden juttujen kanssa, vain lähimmät ystävämme tietävät asiasta ja he eivät ole sanoneet, ainakaan suoraan meille, mitään ikävää. Kaikki ovat olleet onnellisia meidän puolesta, jotkut toki hieman ihmeissään kuullessaan asiasta. Meillä on todella nopea tahti asian kanssa, päätimme vain muutaman kuukauden seurustelun jälkeen mennä naimisiin, joten olisi voinut kuvitella että muilta tulee sanomista.
 11. 1v 2kk tulee meillä aikaväliä kihlaukselle ja naimisiinmenolle.
 12. Treffipalstalla. Kirjoitin hänelle ensimmäisen viestin tiistaina, ke ja to meni sitten mesettäessä aamusta iltaan, pe näimme ja mies tuli jäädäkseen. 3kk sen jälkeen mies alkoi kantamaan tavaroitaan minun asuntooni, 1kk sen jälkeen hän sai oman asuntonsa vuokrattua, 1,5kk sen jälkeen hän kosi ja yhteinen asunto ostettiin 6kk seurustelun jälkeen. Nopeaa toimintaa? Jep, sitä se on ja itseäkin on välillä hirvittänyt, mutta me olemme molemmat aikuisia ja molemmilla edellisestä suhteesta lapsia ( ja siis pitkät suhteet molemmilla takana), joten eiköhän sen tiedä kun todellakin kolahtaa ja Se Oikea osuu kohdalle
 13. Minä kuulun kirkkoon ja lapseni on kastettu kirkossa. Mieheni ei kuulu kirkkoon ja hänen lapsensa on kirkosta erotettu viime vuoden puolella muistaakseni, koska kumpikaan lasten vanhemmista ei kuulu kirkkoon. Menemme maistraatissa naimisiin, eikä meille todellakaan tule avioliiton siunaamista, se olisi jo kirkon häpäisyä, niin kirkkovastainen mieheni on. Eikä tulisi edes mieleen että mies uudelleen liittyisi kirkkoon (on siis kuitenkin kuulunut kirkkoon ja käynyt rippikoulun) meidän häiden takia.
 14. Meillä kaverit tietää ja meidän vanhemmat ja sisarukset. Lapsille ei ole kerrottu, ja kaikille näille jotka tietää, on sanottu ettei saa levittää eteenpäin, ihan vaan siksi ettei tietty taho kuule asiasta etukäteen. En halua pahoittaa mieltäni inhottavilla kommenteilla mitä tuosta suunnasta kuuluu, enkä pilata hääpäivääni. Kuulevat kyllä varmasti heti häiden jälkeen, siitä lapset pitävät huolen..