Jump to content
Naimisiin.info

pearls

Morsian
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male

pearls's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

 1. Hei! Luin, että teillä oli pirkosta ruoka ja tarjoilu. Kysyisin, että miten häät sujuivat?

 2. Eli nyt kysyn vähän mielipidettä.. Olen siis todella tiimalasivartaloinen jos mitoilla ajatellaan niin ylhäältä alas 92-64-n.98-100 niin onko se typerän näköinen jos alan korostamaan näitä asioita vielä puvulla? Itse en muodoistani ole koskaan pitänyt varsinkin lantio on todella leveä vyötäröön verrattuna, mutta mies taas haluaisi, että korostaisin...Hankalaa.. Tässä nyt sitten pukuja muotojen korostamiseksi, eli korostavatko nämä jo liikaa? Sen ole päättänyt, että puku tulee varmasti pronoviakselta, maksoi mitä maksoi.
 3. Minä en odota mitään, koska en halua kaasoa/kaasoja. Haluan tehdä kaiken itse koska en luota kenenkään muun organisointi kykyyn kuin omaani. Itselläni on niin tarkka maku ja asiat pitää olla justiinsa oman maun mukaan niin kukaan ystävävistäni ei varmaan suostuisi moiseen tehtävään koska tietävät minut ja perfektionisti luonteeni
 4. Me teetimme ihan oman näköiset. Minun valkokultainen 4mm paksulla, mustalla isolla timantilla maksoi n. 300. Miehen 8mm palladiuminen joka taottu erikoisesti ja upeasti maksoi n.600€ kallis mies! mutta ajateltiin ettei se haittaa kun minulle kuitenkin tulee vihkisormuskin miehelle ei.
 5. Itse ne juurikaan meikkaa arkena, kestovärit laitan ripsiin ja kulmiin koska olen luonnostani aivan vitivalkoinen ja tukkani ole värjännyt mustaksi niin näytän todella hölmöltä jos en värjäisi kulmia ja ripsiä. Aina kn lähden juhliin laitan meikkiä luonnollisesti koska haluan korostaa omia kauniita piirteitä ja että ne kasvot sopivat siihen asuun. Ja jokainen tekee miten haluaa ja näyttää miltä halua.
 6. Ollaan miehen kanssa käyty ravintola astorissa. Ihana paikka ja oikein hyvä ruokaa ja pe-la iltaisin on pieno musiikkia ihan livenä.. Sinne saa kyllä tunnelman hyvin luotua ^^
 7. Tampereelta tai lähialueelta pienemmille häille jotain oikein tunnelmallista juhlatilaa. Ajatuksena olisi joku ihana viinikellarin tyyppinen tai muu vastaava. Kaikki paikat mitä olemme miettineet ovat todelle suurille määrille ja meillä vieraita korkeintaan 70. Toivotaan, että tuli oikeaan paikkaan tämä viesti..
 8. Tiedän monet polttarit joihin on pyydetty paljon vanhoja ystäviä ja sillon ei ole mitenkään erityisesti hemmoteltu morsianta eikä rahaa ole juurikaan mennyt osallistujilta. Sitten suurinta osaa polttari vieraista ei ole kutsuttu häihin koska häät on pidetty vain sukulaisten ja todella lähipiirin kanssa ja kaikki tämän on ymmärtänyt. Minusta ihan hauska tapa, vähän kuin viettää synttäreitä.. Itse en luultavasti halua polttareita koska en juo ja vihaan kaikkia baarireissua ja toisten nolaamista... Ollaan vähän puhuttu, että yhteiset polttarit koska meillä on täysin yhteiset kaverit, itselläni on siskoni ja lapsuuden ystävä ja miehelle 3 lapsuuden ystävää.. Mökki,saunominen ja hyvä seura Onnellinen olisin myös jos joku keksi paikan jossa saan hypätä benjin tai laskuvarjon vähän kuin vanhan tomun karistamisen merkkinä. Itse voin toki maksaa sen laskuvarjon jos vaan joku hommaa paikan
 9. Sulholle on varmasti aivan sama missä mennään naimisiin, mutta itse olen kirkko häät koska: Kirkko on ollut mukanani elämässä aina ja haluan myös elämän suurimman juhlan siellä pitää.. Tuntuu että pettäisin itseni jos en menisi kirkossa naimisiin ja se on mielestäni ainoa oikea vaihtoehto.
×
×
 • Create New...