Jump to content
Naimisiin.info

Taivaanrannanmaalari

Morsian
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Taivaanrannanmaalari

  • Syntymäpäivä September 14

Profile Information

  • Gender
    Female

Taivaanrannanmaalari's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mistä vois tilata mustaa ja pinkkiä/fuksia koristehiekkaa??
  2. joko hoitolaan tai jää kotiin tarhaan, missä naapuri käy syöttämässä. kuitenkin lapsille tulee kotiin hoitaja illaksi ja yöksi, niin eiköhän se koiranhoito mene siinä sivussa. Meillä aidattu piha, missä koiraa saa olla vapaana ja sitten tosiaan tarha mihin laitetaan jos ei olla kotona. (ei viihdy yksin sisällä, mutta siis sisäkoira on)
  3. mites jos kutsuun liittäisi tiedon, että kello sen ja sen jälkeen juhlat ovat K-18, tai että tapahtuman luonteen vuoksi juhlimme illan ilman lapsia tai jotain vastaavaa, tosin vaan hienommin muotoiltuna. Omat lapset varmaan on ruuan ajan ja ehkä kahvituksenkin ja sitten lähtevät hoitoon, että saamme illan juhlia ja tanssia rauhassa. Kuitenkin meille on tulossä bändi ja boolia jne. mikä ei sovi lapsille. Ehdin jo miettiä, että joudumme pitämään lapsihäät, vaikka niitä en halua. Mutta jos tosiaan ohjeistaisi, niin että lapset ovat tervetulleita kirkkoon ja syömään, mutta illalla juhlitaan vain aikuisten kesken. Voi kuulostaa vähän tyhmältä, etten halua lapsihäitä, vaikka itsellämme on 3 lasta. Mutta oikeastaan juuri siksi haluankin juhlia vapaasti ilman ressiä siitä missä lapset juoksee ja mitä touhuavat. Enkä kaipaa lasten itkuja ja huutoja omaan juhlapäiväämme, koska sitä saan kuulla tarpeeksi kotonakin.
  4. mä niin haluisin jotain ihan erilaista, kun normi mansikka-kerma-hässäkkä. Esim. tällanen ois kiva idea, että ois kuitenkin päällä pieni kakku jonka voisi leikata.
  5. Näin mie vähän aattelin omassakin päässä. Mietin, että jos meidät kutsuttaisiin häihin ilman lapsia ja siellä kuitenkin joidenkin lapsia olisi, niin loukkaantuisin. Eli ehkä keskustelen asiasta äitini kanssa ja koitan saada hänet laittamaan pojat hoitoon.
  6. Meilläkin pienoinen ongelma tämä lapset juhliin vai ei. Itsellämme on 3 lasta. tytöt ovat kukkaistyttöinä kirkossa ja poika tuo sormukset. Mutta juhlapaikalle en halua lapsia. Haluan juhlat ihan vain aikuisten kesken. Minun äidilläni on 2 pientä lasta ja hän ei niitä ole ikinä pitänyt hoidossa ja tuskin laittaakaan.. Eli onko väärin kieltää muita tuomasta lapsia, jos omat pikkuveljeni (3vja5v) tulevat kuitenkin juhliin?
  7. Me olemme alustavasti miettineet budjetiksi 10 000€ mies meinasi että 14-15 000, mutta kyllä minä uskon että pärjätään ihan tuolla kympilläkin. Vieraita tulee 60-70. Minä kuitenkin olen kotiäitinä ja mies töissä ja on autolainat sun muuta, niin ei niihin häihin ihan kamalasti ole varaa laittaa jos haluaa häidenkin jälkeen pärjätä taloudellisesti. Mutta kuitenkaan emme halua tinkiä laadusta jne, aiomme mennä vain kerran naimisiin ja haluamme, että juhlista tulee meidän näköiset, eikä jälkeenpäin kaduta mitä olisi halunnut tehdä jos olisi ollut varaa.
  8. Meillä häät kesällä 2012. mies vakityössä ja minä kotona. Meillä 3 lasta 3v, 2v ja 5kk. Yhdessä ollaan nyt oltu 5v. Häiden aikaan ollaan oltu yhdessa siis 7v ja silloin lapset 5v,4v ja 2v. Saa tytöt heitellä sitten ruusuja kirkossa meidän edellä ja poika (vanhin) tuo sormukset
×
×
  • Create New...