krasnikov

Sulhanen
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by krasnikov

 1. Toinen kerta edessä Helmikuussa 2011.
 2. Avioliitto on se parisuhteen muoto joka ihanteellisesti tarjoaa tietynlaista vakautta ja turvaa ihmisten elämään.
 3. Itse toivoisin, että kirkko ottaisi jonkinlaiset toimenpiteet käyttöön sitä varten, etteivät ihmiset liity jäseniksi pelkkien häiden vuoksi, vain erotakseen heti häiden jälkeen kirkosta.
 4. Mielestäni myös lasten turvallisuuden ja koko touhun vakauden kannalta olisi hyvä saada ne lapset vasta avioliitossa joka on toistaiseksi se lainsäädännön kautta tuettu parisuhteen muoto.
 5. Vuodenajalla ei ole oikeastaan minkäänlaista merkitystä. Ainoastaan merkitystä on sillä, että kokee sen toisen ihmisen sen arvoiseksi, että haluaisi hänen kanssaan viettää koko elämän. Muut asiat ovat sivuseikkoja.
 6. Usko on melko olennainen osa elämääni ja sen vuoksi myös vihkiminen kirkossa. Tietysti on vaikea ymmärtää sellaisia pareja joille kirkkohäät on vain osa seremoniaa vaikka kyseisen laitoksen arvomaailma tai toiminta ei olisi lainkaan läheistä itselle.
 7. Vain omissani. Tuttavapiirissä ei ole vielä muita jotka olisivat naimisiin menneet.
 8. En tiedä onko kynnys korkea mennä toista kertaa naimisiin joskus tulevaisuudessa, mutta jos sekin liitto päättyisi eroon, niin silloin luultavasti siitä tulisi vetää jotain johtopäätöksiä.
 9. Ei ole mielessä olevien muistojen lisäksi muuta kuin muutama valokuva itse tapahtumasta. Eipä niitä tule katseltua ja en tiedä aionko niitä tulevaisuudessa pidempään säilyttää.
 10. Itse en vaihtaisi omaa sukunimeäni vaikka ei se ehkä "hienoimmasta päästä ole", mutta nainen voi tietysti pitää oman sukunimensä.
 11. Kaikki 1960-1970-luvuilla rakennetut paraakkia muistuttavat laatikkokirkot.