Jump to content
Naimisiin.info

Suomi<3Afrikka

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Suomi<3Afrikka's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Ostan pukuni Englannista ja ajattelin kuljettaa sen pukupussissa Afrikkaan. En todellakaan ruumassa Pukuni tosin tulee olemaan kapea/ja luultavasti vielä kevyehkö (sifonki?)..
  2. Ei puhu Suomea, mut ei myöskään asuta Suomessa. Eikä oo kiinnostunu opettelemaan... Osaa kirjoittaa tekstarissa "muru"
  3. Me pidetään häät puolison kotimaassa. Joka ei ole meidän nykyinen asuinpaikka tosin. Haluaisin kyllä juhlia Suomessakin, mutta en tiedä koska mennään seuraavan kerran Suomeen käymään. Tosin ehkä jotkut 1vuotiskahvittelut voisi pitää Suomessa
  4. Mulle tulee miehen sukunimi. Se ei ole mitenkään kovin omituinen, vaikka onkin Afrikasta. Ja monet luulee sitä Brittiläiseksi nimeksi. Itse en uskaltanut kysyä mieheltä saanko hänen sukunimensä, koska en tiennyt miten heillä on se tapana tehdä, mutta hän itse otti sen puheeksi ja me happy
  5. Meidan Häät: ...morsian ja sulhanen ...kaaso ja bestman ...morsiamella valkoinen, pitkä hääpuku ja oheistuotteet (kengät, laukku, huntu) ...sulhasella tumma puku ...morsiamella kukkia ...vihkiminen kirkossa lauantaina maistraatti ...hääjuhla sen jälkeen ...koristeltu hääauto ...juhlassa ruokailu ja kakkukahvit ...hääkakunkoriste, jossa hääpari ...hääkakun leikkaus ja ehkä se polkaisu ei kakkua ...häävalssi ...kaasojen/bestmanien/ystävien/sukulaisten kehittelemää ohjelmaa ...kimpun ja sukkanauhan heitto ...hääparin hääyö jossain kahdestaan Kaiken lisäksi anoppi valitsee päivän ja paikan. Me vaan saavutaan paikan päälle lentokoneella. Vieraista en tiedä muita kun hänen äitinsä ja siskon.. sekä minun ystäväpariskunnan ja toivottavasti siskon. Häät Afrikassa.
  6. Häät maaliskuun 2011 lopussa. Minä silloin 22, mies 31. Yhdessä syyskuusta 2009, yhteisessä kämpässä joulukuusta 2009. Kihloihin viikko sitten Töissä molemmat, lisäksi yhteinen yritys, aiotaan alkaa opiskelemaan ensi vuonna. Lapsia ei..tulossa.
×
×
  • Create New...