syysmorsian2011

Morsian
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About syysmorsian2011

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday April 27

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Turku
 1. Osaatteko auttaa? Olen valinnut karkkibuffet-pöytään mietelauseeksi Pikku Myyn "Kaksi karamellia lasketaan kai yhdeksi, jos ne ovat takertuneet toisiinsa?". Nyt haluaisin vastaavanlaisen lauseen lahjapöytään. Tietääkö kukaan hauskaa lahja-aiheista mietelausetta esimerkiksi muumeista?
 2. Meilläkin juhlitaan 24.9.2011! Väreinä luonnonvalkoinen, ruskea ja vanharoosa Eilen kirjoittelin kutsutekstejä valmiiksi, tarkoitus olisi saada kutsut postiin kesäkuun alussa! Ihanaa viettää syyshäitä, kerrankin sitä vain odottaa, että kesä menisi nopeasti
 3. Mä oon aina kaasona ollessani maksanut polttareista enemmän kun muut osallistujat, ja musta se on ollut ihan ok. Esim. viimeisissä häissä maksettiin morsiamen siskon kanssa n. 200 e molemmat, kun taas muut osallistujat maksoi sen n. 60e.
 4. Nyt mun on kanssa pakko osallistua keskusteluun. Oon ite toiminut kolmissä häissä kaasona, ja näin ollen siis järjestänyt kolmet polttarit. Kaikki Tampereen lähettyvillä. Kaasona on aiheuttanut suurtakin stressiä juurikin tämä rahan kerääminen muilta. Olen kyllä aina esittänyt tarkkaan, mihin rahat menevät ja mitä kaikki tulee maksamaan. Ihmettelen suuresti, mitä oikeesti saadaan järjestettyä tolla 20e/hlö? Yksissä järjetämissäni polttareissa käytiin piknikillä Koskipuistossa (tehtiin itse eväät), tankotanssitunnilla ja vietiin morsian intialaiseen päähierontaan. Loput oli kaverin mökillä itse järjestettyä ohjelmaa ja itse tehtyä ruokaa. Nämäkin polttarit maksoi kai jotain 50e /hlö eikä mun mielestä sisältänyt mitään kovin ihmeellistä ja kallista. Ite oon valmis maksamaan tuttujen / kavereiden polttareista n. 80 e (riippuen mitä sillä saa) ja hyvien ystävien / siskojen 200e. Olen opiskelija!
 5. Me haluttiin kanssa mahdollisimman myöhäinen aika, ja saatiinkin eli kello: 17.00. Näin on koko päivä aikaa valmistautua, mennä valokuvaukseen jne. Ja toisaalta itse juhlissa keskitytään enemmänkin syömiseen, joten myöhäinen aika sopii parhaiten
 6. Mä täällä kanssa boikotoin perinteistä vieraskirjaa, sillä ei varmasti tekisi mitään häiden jälkeen. Tällä hetkellä ajatuksen ostaa korupuu, johon vieraat saavat pujottaa sydämenmuotoiset lappuset, joihin ovat kirjoittaneet onnittelunsa. Sydämenmalliset laput ehkäpä lasisessa kaunissa astisssa puun vieressä. Korupuu tämän mallinen: Tosin tämän ketjun luettuani mietin, pitäisikö noista sydämistä tehdä vähän isompia, jotta niihin mahtuisi muutama ystävänkirja-tyylinen kysymys. Ahnehdinkohan liikaa?
 7. Ainiin, ja olen ajatellut myös tehdä valokuvista diashown sisiseen salonkiin, johon tulee myös lahjapöytä ja hieman erilainen vieraskirja (korupuu, johon vieraat saavat ripustaa kirjoituksensa).
 8. Meilä myös varattuna Palatsi ensi syksyksi, päivämäärä on 24.9.2011. Samalle päivälle varattuna Finlaysonin kirkko, vihkiminen alkaa 17.00. Mielelläni kuulen lisää vinkkejä Palatsista! Meillä vierasmäärä luultavasti alle 40, ja ruokasalia ollaan ajateltu käyttää ruokailussa. Meille tulee ehdottomasti pöytiin tarjoilu ja hääkakku asiaakin mietin tämän ketjun perusteella (josko tilattaisiin jostain muualta). Tanssia ei tule, mutta jonkinlaista musiikkia olis tilauksessa, ehkä pianomusiikkia, jazzia tms.