Jump to content
Naimisiin.info

KiiaMaj

Rouva
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Vantaa

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

466 profiilin katselua

KiiaMaj's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mua alkoi kaduttamaan puku. Ostin sen aikasessa vaiheessa ja se on kyllä tosi nätti ja muutenkin hieno, mutta mä en vaan oo tottunut pukeutumaan vaaleaan/valkoiseen ja mulla oli silti kuitenkin päähänpinttymä että morsiuspuvun kuitenkin "kuuluu" olla sen värinen. Myöhemmin mitä enemmän pukuja kattelin, löysin ebaysta niin ihania omaa tyyliä vastaavia pukuja, mutta enää ei ollut rahaa tai aikaa vaihtaa mekkoa, toimitusaika olis kuitenkin ollut sen verran pidempi eikä voi luottaa olisko tullut ajoissa muutenkaan tai olis pitänyt laittaa tilaukseen samantien, eikä ollut rahaa, ehkä samantien tilattuna olis saattanut ehtiäkin. Olisin halunnut sellaisen goottityylisen mustavalkosen, rokahtavan tai sitten jonkun värillisen, tummemman. Hääpuku ei siis varsinaisesti oo yhtään mun tyylinen nyt, mutta sillä mennään. Mun oli tarkotus laittaa kuitusilkit pöytiin, ja oon niitä kuolannu, ja vihdoin kun löysin netistä vähän edullisemmalla kuin Suomen ryöstöhinnoilla niin raskin tilata. Mutta sitten ne alko mun mielestä näyttää kuitenkin rumilta ja tyyliin sopimattomilta, joten vaihdoin ne organzoihin (ne on myynnissä tuolla kirpputorin puolella ).
  2. Mä rakastan tatuointejani, mutta minusta tuntuu silti paremmalta jos ainakin käsissä olevat tatuoinnit voisi peittää kun ovat puhtoisen valkoisen morsiuspuvun kanssa niin rujon ja silmiinpistävän näköiset kun ovat niin huomiotaherättävillä paikoilla (normi"tyyliini" kyllä sopivat ). Mulla on ympäri menevä suht iso tribaali kyynärpään alapuolella toisessa kädessä ja toisessa kädessä etusormen kohdalta ranteeseen suht näkyvä tribaali... Ajattelin peittää nää kaks tatuointia juhlakäsineillä ja uskon et se onnistuu aika hyvin. "Haban" kohdalla oleva iso tatuointi todennäköisesti jää näkyville sillä tuntus liialta verhota yläosakin jollain bolerolla ettei tuu liian raskaan näköinen, pitää olla paljastakin pintaa .. Semmonen läpinäkyvä bolero vois olla kyllä vähän pehmentävä vaihtoehto eikä niin "umpinainen", mut en oikeen ole mistään netistä löytänyt sellaisia mitä etsin. Niin ja kyllähän lapaluun kohdalla oleva pieni tatuointikin tulee näkymään, mutta se ei haittaa... Lähinnä nuo käsivarret on semmonen kynnyskysymys.
  3. Häälottoidea on loistava ja päätettiin ottaa se meidän häihin yhdeksi ohjelmanumeroksi
  4. KiiaMaj

    Valmiina tilatut kutsut

    Meille tuli kutsut viime kuussa (about saman verran) ja niissä kesti vajaa 3 viikkoa. Samoin ystävälleni joka tilasi 1,5 viikkoa ennen meitä.
  5. KiiaMaj

    Gardenia (Helsinki)

    Nostetaans tätä ketjua hieman. Meillä oli varattuna Gardenia syksylle, mutta hääpäivä vaihtuikin kesälle. Ajattelin että varmaan niistä värispoteista ja valoista ei paljoa hyötyä kesällä ole, kannattaako niitä ottaa ollenkaan, näkyvätkö? Käytiin kattomassa tila paikan päällä hääillassa tammikuussa, jolloin se oli juhlavalaistuksessa ja oli aivan upea!! Mutta nyt sitten on semmonen olo, että näyttääkö se ei-pimeässä miltään ilman valoja.. Kuvissakin kuin eri paikka kun ei oo siinä upeassa valaistuksessa. No se ollaan silti ottamassa, mutta kunhan mietin asiaa..
  6. En oo itse häissä kovin monissa ollut enkä sillai tiedä aveccien merkitystä, mut ajattelin kysästä onko teidän mielestä hirvee etikettivirhe jos avecit jättää tarjoamatta? Meillä on ravintolahäät ja sen mukaan ravintolahintaset juomat jotka maksaa maltaita... Ajateltiin että jos avecit jättäs tarjoamatta, silläkin hinnalla sais jo juotua monta pulloa viiniä siitä edestä. Säästäs edes jokusen satkun.
  7. Onko kukaan hommannut hääpukua tai sormuksia Turkista ja jos niin mistä sieltä, onko jotain paikkoja jota voi suositella ja tuleeko hääpuku sieltä paljoa halvemmaksi? Ollaan menossa toukokuussa Alanyan lähelle ja tajusin, että sieltähän vois samalla katsella josko löytys edullisempaa ja mieluista pukua. Samoten sormuksia! Onko nimetä jotain liikkeitten nimiä josta vois uskaltaa sormuksia ostaa, jonku ketjun luinkin jossa jo varoteltiin että pitää olla tosi tarkkana mitä saa.. Kiitokset jo etukäteen!
×
×
  • Create New...