Jump to content
Naimisiin.info

Lotsu

Morsian
  • Viestit

    14
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Lotsu kaikki viestit

  1. Meille tulee tällainen teksti: Putosiko paidasta nappi? Hengitä syvään, ettei lopu happi! Ota tästä tarpeen mukaan, onneton ei halua olla kukaan.
  2. Meille tulee isäni Tipparellu, punainen väriltään Ollaan äitin kanssa hurjasteltu sellaisella kun olen ollut ihan pieni joten sopii senkin puolesta meille!
  3. Milloin teillä on nämä polttarit? Pystyisittekö vaikka tilaamaan jostain ammattikoulusta kokkipuolelta ruokia? Meillä on joskus ollut mukana Lapin reissuilla amiksessa valmistettuja ruokia, joita ollaan ite lämmitetty sitten. On olleet tosi hyviä ja myös halpoja! Kannattaa ainakin harkita, tietysti jos polttarit on kesä-heinäkuussa niin ei onnistu..
  4. Kauttuan Klubilta löytyy ainakin pari sviittiä, minulla ei kyllä ole aavistustakaan millaisia ne ovat..
  5. Lotsu

    Boolireseptejä

    Kyllä siitä tulee ehkä ennemminkin sinipunaista kuin täysin sinistä.. En tiedä saako mistään muusta viinasta niin sinistä kuin bols bluesta?
  6. Lotsu

    Boolireseptejä

    Meille tulee näillä näkymin mustikkaboolia, eli 1 pll (0,7l) mustikkalikööriä 1 pll (0,7l) valkoviiniä viinaa (40 %) Spritea viinaa ja spritea olen aina laittanut maun mukaan, pitänee selvittää oikeat suhteet niin on sitten helpompi tehdä isompia satseja.. Mutta spritea on yleensä tullut ainakin 1,5 litran pullo.
  7. Lotsu

    Kuka teidän hääautoa ajaa?

    Meillä ajaa minun veljeni. Hääautona toimii iskän viime kesänä hankkima "Tipparellu", jollaisella ollaan kuulemma äitin kanssa hurjasteltu silloin kun olen ollut vauva.. Tämä tullee olemaan ainut kerta, jolloin veljeni saa kyseistä autoa ajaa joten hän ilmoitti haluavansa ehdottomasti ajaa Isäni on myös jo suunnitellut tarkkaan miten auto sitten koristellaan, suloista..
  8. Lotsu

    Ilonaiheita

    Me saatiin vihdoin nykyinen talo myytyä ja päästään muuttamaan toiselle paikkakunnalle jossa toivottavasti on enemmän aikaa paneutua hääsuunnitteluun Lisäksi veljeni on innoissaan suunnittelemassa meille hääkakkutelinettä ja isäni on jo käytännössä suunnitellut hääauton koristelun!
  9. Mun unelmapolttareissa olisi *jotain sporttista *morsiussauna *tärkeimmät ystävät ja siskot *ruokaa, jota voitais tehdä yhdessä *sopivasti juomaa *rentoa yhdessäoloa, hauskanpitoa ja menneen muisteluita *lisäksi olisi kiva jos olisi jotain tehtäviä, pihapelejä tms. Nolausjuttuja en missään tapauksessa halua! Luulisin kuitenkin että kaasoni tietävät tämän eivätkä järjestä mitään pusujen myyntiä..
  10. Minäkin näin edellisyönä painajaista, jossa kukaan ei ollut muistanut varata minulle kampaajaa ja meikkiä! Kaasot, äiti ja anoppi kyllä pääsivät kampaukseen, mutta minä jouduin itse laittamaan tukkani. Edes kaaso joka on ammatiltaan parturikampaaja ei suostunut koskemaan pehkooni Vähän pelottaa, kuinka paljon oikein mahdan nähdä painajaisia kun häihin vielä aikaa reilu 10 kk..
  11. Me olimme tänään keskustelemassa pitopalvelun pitäjän kanssa ja hän itse ehdotti tällaistä kakkubuffettia. Olin alunperin ajatellut sokerikuorrutettua hääkakkua, mutta tämä vaihtoehto alkoi myös kuulostamaan hyvältä.. No, onneksi on vielä melkein vuosi aikaa valita Onko teillä ollut kakut erikseen pöydällä tarjolla, vai olisiko juhlavampaa laittaa kakut telineeseen, vaikka ne erilaisia ovatkin? Tuleeko sekavannäköistä?
  12. Me haluttiin vaan, että häät on heinäkuussa ja päivämääräksi valikoitui 21.7.2012 Kaaso sanoi, että heillä oli koulussa puhuttu, että toi on varmaan tosi suosittu päivämäärä, kun on heinäkuu ja 21 on toisinpäin 12 eli vuosiluku.. Itelle ei kyllä tullut mieleenkään tommonen!
  13. Lotsu

    Kuka / ketkä kaasona? II

    Mulle tulee myös lapsuudenaikainen ystävä, ollaan tunnettu 4-vuotiaista asti ja sanoin hänelle jo monta vuotta sitten että jos menen naimisiin niin sinä olet kaaso Ja kun sitten pyysin häntä kihlauksen jälkeen, hän sanoi "eikös me niin joskus jo sovittukin " Ihanampaa kaasoa en voisi saada, hän on kovasti jo suunnittelemassa, en meinaa perässä pysyä! Mietin myös, josko olisin toisenkin kaason valinnut, mutta luulen kuitenkin yhden kaason riittävän oikein hyvin.
×
×
  • Create New...