flaps

Morsian
  • Viestit

    73
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän flaps kaikki viestit

  1. Minäkin tässä www.jenjenhouse.com sivuja tässä kattelin ja mietiskelin että uskaltaisiko tilata. hunnut ainakin ois edullisia ja ne tällä hetkellä kiinnostaisi..oisko kellään vinkkiä mistä sais edullisesti (20-30e) hunnun? tarkotus on pitää vaan kirkossa niin ei huvita kauheasti laittaa
  2. Oisko kellään vinkkiä mitä kautta voisi löytää hääauton Jyväskylästä? Ollaan joiltain autoharrastajilta kyselty mutta ei ole sopivaista löytynyt kohdalle alkais olla vähän kiirus kun heinäkuun 7. pitäisi päästä kyytiin!
  3. me ollaan ovelia ja yhdistetään paikkakortit & 'hääkarkit' - tehdään jokaiselle nimikoitu avaimenperä puusta
  4. totta, totta..mietin vaan ettei tulisi niin kauhean synkkää kun on niin tummaa ja hämyistä..häät on heinäkuussa niin en oikein noihin valonauhoihin ole innostunut, jotenkin miellän ne niin talvijutuiksi voisikin tuolle sulholle sanoa että askartelee vaikka semmoiset pitkulaiset "kipot" puusta mihin voisi sitten noita kynttilöitä ja hiekkaa asetella, kiitos ideasta!
  5. ihania emppu.! oisko hyviä ideoita pöytäkattaukseen..meillä tulee olemaan pitkät tummaa puuta olevat pöydät joihin ilmeisesti tulee pellavaiset kaitaliinat (värinä ihan pellava) juhlapaikan puolesta. koristeluihin on tarkoitus käyttää luonnonkukkia, ajattelin että paikkakorttipidikkeitä voisi tehdä männynkävyistä ja sitä rataa, mutta mitä muuta voisi askarrella pöytään? paikka on hyvin hämyinen, koska ikkunoita ei ole. kynttilöitä käytämme siis kyllä.
  6. hienot kortit -maya-:lla!
  7. joku kyseli savutuvan apajasta? me ollaan varausmaksu sinne jo maksettu, häät on 2012. ihastuttiin siihen tilaan heti ja miljööseen heti! mitä nyt ollaan oltu yhteydessä sinne niin palvelu on ollut ystävällistä ja asioista ollaan pystytty neuvottelemaan. hieman mietityttää se paikan puolesta tuleva koristelu - tapahtuu luonnonkukilla ja kynttilöillä. erään kuvaajan sivuilta näin vilauksen hääkoristelusta ja olipa kyllä minimaalista - maljakoissa joku horsma ja pihlajanoksa?! pitkille puupöydille tulee vain pellavanväriset kaitaliinat. toivottavasti koristeluun voi vaikuttaa..tahtoisin paljon kukkia ja jotain väriä myös..no, se selviää sitten kun mennään paikan päälle vähän lähempänä ajankohtaa. kokemuksia olis kiva kyllä kuulla!!
  8. no mm. periaattees joo ihan hyvä idea mut se tuntus vähän hassulle karata. on täs onneks vielä aikaa miettiä
  9. minuakin kosittiin ilman sormusta, kukkapuskalla..<3 yhdessä käytiin sitten valkkaamassa mieluisat sormukset meilläkin oli ennalta sovittu että sormukset ostetaan sitten yhdessä kunhan sulho joskus saa kosastua
  10. vihkiminen varattu klo 12, mut jos klo 13 jostain syystä vapautuu niin meidät siirretään siihen
  11. ei ole suunnitelmissa. muutenkin tulee varmastikin nautiskelut jäämään aika vähiin holin osalta autossa sit ehkä lasilliset tuoren aviomiehen kans mutta ennen ei! mies onki sit luku sinällään, sen osalta en osaa sanoo mitään mut toivoisin että ei sekään mitään ihmeemmin ottaisi, en halua viinanhöyryistä vihkisuudelmaa
  12. minä en taida pystyä puhumaan, itkettää jo ajatuskin supattelen sulholle sitten kahden kesken ja kasvotusten kiitän ihmisiä. en tiiä tuleeko meidän häihin puheita muutenkaan, jos tulee niin pitää kyl varata nessuja iso pino!
  13. meillä tullaan todennäköisesti kirjoittamaan kutsuun että "kutsu kahdelle" ja kuoreen kutsuttavien nimet. näin ei voi jäädä epäselväksi että kiitos, lapsenne saavat jäädä kotiin. miehen veljien lapset on tervetulleet meidän häihin, mutta serkkujen lapsia emme kutsu. serkkujen kanssa ollaan niin vähän tekemisissä muutenkin, saati sitten niitten muksujen. miehen veljien lapsia nähdään taas suhteellisen usein, etenkin sitä nuorimmaista joka tulee olemaan meidän morsiusneito!
  14. meilläkin tullaan laittamaan kutsut sitten kakksoluokassa, etenkin jos tämä uusi systeemi ottaa yhtään tuulta siipiensä alle. säästyypä edes se muutama sentti ihan samahan se on missä luokassa ne kutsut menee perille, tärkeintähän on se että ne menee perille.
  15. jos makaronilaatikko on lisäkkeenä (perunan yms. korvikkeena) se yleensä tarjotaan ilman lihaa. perinteinen itä-suomalainen (muistaakseni karjalainen) tapa. minusta se on herkkua!
  16. turun messuilla käyty ja seuraavaksi sitten jyväskylän messuille 19.-20.2
  17. mulla tulee oma perhe (vanhemmat+2 sisko) mukaanluettuna maks. 12 sukulaista. jos isovanhemmat ei jaksa tulla (niinkun pahoin pelkään kun ikää on sillon jo melkeen 90 molemmilla..) niin sitten vaan 10..miehen puolelta taas pelkkä lähiperhe (vanhemmat+veljet+veljien lapset) tekee 14 ihmistä..et sillei. mikäs siinä.
  18. me tahdotaan Jyväskylässä heinäkuussa 2012
  19. no silleen se on varmasti tosi hyvä! meillä ei vaan budjettiin ois mitenkään mahtunu koko alueen vuokra..päädyttiinkin sitten loppujen lopuksi kokonaan toiseen paikkaan, missä toisia häitä ei alueella ole
  20. meille tulee oma pöytä. periaatteessa kans tommonen e-malli, mut meidän kahden pöytä on erillään, ja sitten meidän edessä on kolme pitkää pöytää. kuulemani mukaan joissain häissä ei ollut hääparilla omaa pöytää, vaan jokaiseen pöytään oli jätetty isännän ja emännän paikka, ja hääpari kiersi sitten itse jokaisessa pöydässä istumassa ja juttelemassa yhden ruokalajin verran ihan hauska idea sekin!
  21. jyväskylän kaupunginkirkon portailla/edustalla ei saa heitellä MITÄÄN. näin sanoi minulle kirkkoherranviraston täti. noh, onneks mein hääpaikalla saa heittää riisiä järjestetään se sit siellä ja saa ihan oikeesti sitä perinteistä RIISIÄ nyt vaan mietinnässä et mitäs siinä kirkonportailla sitten tapahtus kun saippuakuplia en halua.
  22. tattista!
  23. ^ me jäätiin miettimään sitä riihen piha-aluetta, petyttiin siihen aika pahasti.. :/ harmittaa että se on niin lähellä sitä päätaloa, tien varressa ja vielä se hiekkakenttä siinä edessä! sisältähän se riihi on aivan ihana..
  24. ^ toi on kyllä kieltämättä kinkkistä. itse en kutsu äitin puolelta sukua ketään. en ketään, vaikka sen puolen täti & setä onkin mun kummeja. en vaan voi sietää kyseisiä ihmisiä, en sitten yhtään. äitiltä kysyin mielipidettä ja sanoi että se on ihan ok, eipä tuo itsekään heisä järemmin välitä (riitaa..)..eikä heidän tyttärensä joka on mun äitin kummilapsi ja mun pikkusiskon kummi kutsunut häihinsä, ei edes ilmottanut menneensä naimisiin..ei äipälle eikä siskolle..et nii..
  25. näillä näkymin juhlapaikan henkilökunta hoitaa koristelut, ei tiettävästi tartte itse edes viedä mitään ellei sitten halua jotain spesiaalia (tää selvinnee sitten vähän lähempänä)..