Jump to content
Naimisiin.info

Rohai

Morsian
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Rohai's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Onko kenelläkään kokemusta noiden vaatteita tahraamattomien saippuakuplien puhaltelusta talvella? Pysyvätkö ne koossa pakkasella? Normikuplat pysyvät ihan ok, mutta noista toisista en tiedä, koska en tiedä mikä siinä koostumuksessa on erilaista... Kokemuksia olisi kiva kuulla!
  2. Rohai

    Kuka / ketkä kaasona? II

    Äsken varasin kirkon ja juhlapaikan, jonka jälkeen uskalsin paneutua tähä kaasoasiaan Kaasokseni pyysin lapsuuden ystävääni, jonka kanssa ollaan oltu ystäviä 4 vuotiaista asti:girl_smile:
  3. Naimisiin mentäessä seurusteltu 4,5 vuotta, kihloissa melkein 3 vuotta. Mies on vakitöissä ja minä toivottavasti koulutustani vastaavassa työpaikassa jo silloin... Valmistuin hetki sitten yliopistosta työttömäksi Ikämme ovat silloin 26 ja 27 v.
  4. Itse päädyimme talveen, koska nykyään kesät on niin kamalan kuumia Tosi pätevä perustelu, mutta on ihan totta, että kuumana kesäpäivänä meikki valuu, tarjoilut eivät pysy kovinkaan kauaa hyvinä tarjoilupöydässä ja on paljon miellyttävämpi mm. tanssia. Varsinkin miehillä, joilla on se puku päällä, on tosi kuuma jo ennen sitä tanssiakin... Lisäksi olen aina ollut enemmän talvi-ihminen Tykkään jäälyhdyistä ja lumesta tosi paljon. On vaan otettava se riski, että onkin loskaa ja +10 astetta, mutta on se aika epätodennäköistä helmikuussa kuitenkin
×
×
  • Create New...