Jump to content
Naimisiin.info

tulppaanimorsian

Rouva
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

tulppaanimorsian's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Häihin on 9 yötä, eikä meillä oo tekemättä ku pari pikkujuttua Enää pari työpäivää ennen "häälomaa" ja kevätkin on jo saapunut perhosineen ja västäräkkeineen. Eipä tässä voi kuin hymyillä
  2. Mulle ei tule varsinaista kaasoa, mutta useampi kaveri tekee ns. kaason hommia. Sisko hoitanee ne näkyvimmät eli kimpun pidon kirkossa Sulholla onkin sitten bestmaneja useampia.
  3. Minulle ei tule polttareita omasta toivomuksestani. Välimatka kavereihin on tällä hetkellä niin pitkä, että jo porukan saaminen samalle paikkakunnalle tulisi kalliiks, eikä ainakaan "yllätyspolttarit" tulisi kysymykseen. Ennen häitä on myös paljon kaiken moista järkättävää ja puuhattavaa, sekä töissä niin kiirusta, että viikonlopun varaaminen polttareille toisi vaan lisäressiä. Ehkä sitten kesälomalla mennään porukalla mökille tai jotain.
  4. Meillä on parhaillaan menossa sukunimivääntö. Minulla on harvinainen sukunimi, enkä halua siitä luopua, mutta haluaisin, että perheellä olisi sama sukunimi. Mies ei ole kuitenkaan kovin halukas nimeään vaihtamaan, kun minun sukunimeni on aika pitkä ja hänen etunimensä on pitkä. Todennäköisesti pidetään kumpikin omat nimemme ja jos lapsia tulee, käymme väännön heidän sukunimestään (joka on tietty minun sukunimeni )
×
×
  • Create New...