Jump to content
Naimisiin.info

marianna84

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

marianna84's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Hei! Auttakaa meillä olisi häät viikon päästä mutta en halua mennä sulhaseni kanssa naimisiin, mitä teen tai voiko näitä häitä enää edes perua? help me!! laitoin miehelle viestiä että perutaan koko homma kun kumpaakaan ei koko juttu edes kiinnosta (itselläni lopahti kiinnostus lopullisesti kun jo toinen seremonia mestari perui tulonsa viime viikolla+muut vastoin käymiset mitä järjestelyissä tullut vastaan..), mies ei aikonut edes puhetta pitää tai muutenkaan ole ottanut selvää mistään häihin liittyvästä! Luulee vissiin että istutaan siellä omassa pöydässä ja ollaan vaan! En halua hänen kanssaan naimisiin, rakastan kyllä häntä mutta en usko että olemma yhdessä koko elämän tai voidaan ollakkin mutta tiedän että hän ei ole se oikea.. Tai jos sellaista edes on.. tulipa sekava kirjoitus.. Mutta kuitenkin mitä tässä enää tekee?! ONko kukkaan perunut häitään näin lähellä h-hetkeä?
  2. Jopas teillä on ihania miehiä oma sulhanen ei ole edes sormusta vielä hommannu ja häät viikon päästä.. En aio edes muistuttaa enää jos ei itse muista niin en kyllä sano tahdon alttarilla! Eikä kyllä ole ollut kiinnostunut tuon kummallisemmin järjestelyistä, jos kysynki jotain niin vastaus aina sama tee niin ku tykkäät.. P'**le! Alkanu kaduttaa koko naimisiin meno homma, voiko tässä enää peruakkaan??!!! Help me!
  3. huh huh onpas täällä hiljaista!! Mekin tarvitsisimme häihin bändin 12.2. joten kiirettä pitää eikö kellään ole ehdotuksi muutakuin tuo tesipeli??
  4. Hei! Mistä olette ostaneet nuo karkit buffaan? Tai siis mikä ois edullisin paikka esim.vantaa-espoo alueella?
  5. Tallinnasta ostettu wergi merkkistä vodkaa siihen pitäs keksiä shampanjan värinen booli, ja hyvää pitäs tulla! Ehdotuksia?
  6. marianna84

    Boolireseptejä

    kuinka monelle tuosta tulee?
  7. mielipiteitä myös tästä menusta: -vihreä salaatti -loimulohisalaatti -poronkäristys -perunamuusi -sienisalaatti -puolukkasurvos -suolakurkkuviipaleet -graavisiika -rieska,ruisleipä, täysjyväleipä,leikkeleitä+voi -maito, kotikalja, mehu, vesi -hääkakku -2 eri kuivakakkua marianne- ja kirsikkakkua -2 pikkuleipää, lusikkaleipiä ainaski.. -marjakiisseli+kermavaahto -kahvi, tee -karjalanpiirakoita+munavoi -2 eri voileipäkakkua, kinkku ja kala. lapsille -lihapullat ja keitetyt perunat *salaattien kanssa kastikkeita. Meillä vieraita noin 70-80hlö. Ja noutopöytä, oisko ketään joka osaisi arvioida ruuan menekkiä?
  8. hei! Mitä mieltä olette tästä menusta: -vihreä salaatti -loimulohisalaatti -poronkäristys -perunamuusi -puolukkasurvos -suolakurkkuviipaleita -sienisalaatti -graavisiika -maito, kotikalja, vesi -Rieska, ruisleipä, täysjyväleipä, leikkeleitä + voi -hääkakku -2 eri kuivakakkua marianne- ja kirsikkakakkua -2 eri pikkuleipiä esim. lusikkaleipiä.. -marjakiisseli+kermavaahto -kahvi, tee -karjalanpiirakoita+munavoi -voileipäkakkuja, kala ja kinkku. lapsille olisi -lihapullat+kastike -keitettyjä perunoita
  9. Paljon olette muuten maksaneet tarjoilijoille/ja keittäjälle? Meillä tulossa noin 80 vierasta ja palkkaisimme noutopöytää pitämään yllä henkilökuntaa, riittääkö esim.2tarjoilijaa ja 1 emäntä, joka keittää perunat, tekee muusin ja käristyksen? Ovat sukulaisen ystäviä. Muut ruuat tehdään etukäteen. Paljon pitää maksaa palvelusta?
×
×
  • Create New...