Jump to content
Naimisiin.info

Eetu1

Aktiivijäsen
  • Viestit

    14
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Eetu1 kaikki viestit

  1. Merimelojien maja on ihana! Meillä oli häät siellä viime kesänä ja paikka oli täydellinen. Väkeä oli n. 120 ja paikka oli just sopiva tolle porukalle ja saatiin vielä mahtumaan saliin tarjoilupöydät, bändi ja lahjapöytäkin. Ja pitopalvelun saa ihan itse valita, ei tule ketään sotkutukkaista miestä kaupanpäällisenä. Ne vessat tosiaan ovat viereisessä rakennuksessa, mutta se ei kyllä haitannut. Ja siis majan terassilla näköala on huikea. Onnellisia ovat ne, jotka saavat Merimelojien majalla häitään juhlia!
  2. Eetu1

    Suuteloittako kirkossa?

    Kyllä vaan suuteoitiin! Ei ollut edes vaikea arvata oikeaa hetkeä, sillä pappi kyllä kertoi varsin selkeällä ja kuuluvalla äänellä, että "nyt saa suudella!" ;D
  3. Eetu1

    Helsinki

    Meidätkin vihittiin Helsingissä: Helsingin Tuomiokirkko - Merimelojien maja - Hotel Kämp.
  4. No höh! Ei missään nimessä kihlan tarvitse olla sileä! Itselläni on sekä kihlassa että vihkisormuksessa timantteja. Ja sitä paitsi sinähän saat sulhosi kanssa valita juuri sellaisen kihlan kuin itse haluatte. Taitavat olla urputtajat kateellisia... ;D
  5. Yksityiskohtia paljastamatta hääyömme oli kertakaikkisen täydellinen ja ylitti villeimmätkin odotukseni... ;D
  6. Kyllä se oli Kela-kortti.
  7. Eetu1

    Helsinki

    Jos kaipaa juhlatilaa meren rannalta, niin voin lämpimästi suositella Merimelojien majaa Töölössä. Meillä oli siellä hääjuhla tänä kesänä ja paikka oli kerrassaan täydellinen. Edes viereisessä rakennuksessa olevat vessat (siis ihan normaalit vesivessat) eivät häirinneet. Merinäköala oli kerrassaan upea ja vieraat olivat haltioissaan, meistä nyt puhumattakaan . Väkeä meillä oli n. 110 ja tila oli sille porukalle todella passeli. Ja bändikin mahtui hyvin soittamaan.
  8. Itse olen pienentänyt useita sormuksia, eikä operaatiosta ole koskaan jäänyt mitään jälkiä. Eli ihan huoletta voi pienentää.
  9. Minä luotan ehdottomasti ammattilaisiin hääpäivänä. Arkimeikki luonnistuu hyvin ja varmasti saisin aikaiseksi ihan kelvollisen häämeikinkin, mutta meikkaajalla ja kampaajalla istuminen on hemmotelua, jota en halua jättää väliin hääpäivänä. Ja kyllä ammattilaisen tekemä meikki aina näyttää kuvissa paremmalta kuin omatekemä. Ammatilaiset kuitenkin osaa korostaa kasvojen parhaita puolia ja häivyttää kaikki pikku virheet.
  10. Mulla on varmaan aika perinteinen lista, mutta laitan sen silti: uutta: puku vanhaa: äidin vanha helmisormus oikeassa nimettömässä lainattua: toivottavasti kaulakoru sinistä: sukkanauha
  11. Meillä äidit vastaanottavat ilmoittautumiset. He tuntevat ystävämme ja tuttavamme ja tietysti myös sukulaiset, joten se tuntuu luontevalta järjestelyltä.
  12. Minusta kutsut voi ihan hyvin lähettää kakksoluokassa, sanoi etiketti mitä hyvänsä. Itse en ainakaan ole koskaan katsonut, tuliko joku hääkutsu ykkös- vai kakkosluokan postina. Ja jos joku jättää tulematta häihin sen takia, että kutsu on lähetetty kakkosluokan postissa, niin se on sitten hänen häpeänsä. Postileimalla ei luulis kauheesti olevan väliä.
×
×
  • Create New...