Jump to content
Naimisiin.info

inkkarityttö

Aktiivijäsen
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

inkkarityttö's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. inkkarityttö

    Haaveiluketju

    Pääsen kaasoksi ystävälleni..ei varmaan ainakaan helpota hääkuumetta..! Onnea RoryEmily, Neiti.E ja Prisukka!
  2. Tästä häähaaveilijasta tuli kaaso! Ystävän häät ovat syksyllä, ilomielin lupauduin kaasoksi..omaa hääkuumetta ei varmaan ainakaan kyseinen tehtävä laske!
  3. inkkarityttö

    Haaveiluketju

    Ihanaa vuodenvaihdetta ja paljon kauniita haaveita tulevalle vuodelle kaikille!
  4. inkkarityttö

    Haaveiluketju

    Adelheid`, se on vaan joku halppissormus jonka kuvan löysin, hopeeta ja zirkonia, mutta varmasti tuon tyylisiä myydään "parempinakin" versioina! Se vaan vastaa aika lähelle sitä minkä tyulisestä ite tykkäisin..tosin valkokultasena ja timanteilla. Se sunki sormus on kyllä tosi ihana! Samalla tavalla niitä timantteja silleen ympäri sormusta.. Illusian.unelma, söpö idea tuo kuva! Jospa se mieskin saisi siitä vähän potkua kosimiseen.. Ois kyllä ihana päästä joskus mallailemaan sormuksia ja tunnelmoimaan vaan, ilman painetta siitä että pitäis ostaa jotain. Ne myyjät meinaa joskus olla vähän liiankin myyviä. Mutta ehkäpä sitä jossain vaiheessa pääsee ihan ostamaankin, kulta tuossa pari päivää sitten testaili laittaa yhtä toista sormustani nimettömääni, tosin puolileikillään naureskellen, mutta jospa se siitä todeks muuttuu vielä..
  5. inkkarityttö

    Haaveiluketju

    Hih samoja ketjuja ollaan lueskeltu, siks sitä ehotinkin! Ja voihan sitä tylliä värjäilläkkin ite, kaikkiin materiaaleihin ei vaan välttämättä väri tartu mutta onneks on aikaa myös sitä testailla... Ite oon pyöriny aika lailla vaan täällä, sama syy kun sulla, tuntuu omemmalle paikalle. Ja sit noita sormus&hääpukusivustoja on tullu kahlattua läpi, samoin oon katellu netistä jotain hääaiheisia ohjelmia. Ennnenaikaista täälläkin, mutta oon päättäny etten välitä siitä (toisin en siitä kaikille kuulutakkaan), saakai sitä olla vähän romatikko ja eiks se oo tutkittuki että ihmiset joilla on unelmia on onnellisempia..
  6. Kiitos vaan teille, munki oli pakko käyä tekemässä tulevalla nimellä s-posti..varsinkin kun tuleva nimi on ylisempi kuin nykyinen, ettei vaan mene sitä ennen... *selittelee* Ja tosiaan naimisiin mennään joskus parin vuoden päästä, näin ollaan alustavasti puhuttu, mutta edes kihloissa ei olla vielä, niin etten ole vielä edes virallisesti morsian.(vaimo-kokelaasta kulta kuitenkin puhuu) Mutta parempi kai olla ajoissa..
  7. inkkarityttö

    Haaveiluketju

    Tämä on niin totta! Ja hei, jos mieli on vielä häiden lähestyessa sama, voi sen hunnun varmaan tehdä itsekkin tai vaikkapa teettää, ainakin saisi uniikin ja varmasti sellaisen kuin tahtoo! Millä muilla hääsivustoilla muuten käytte?
  8. inkkarityttö

    Haaveiluketju

    Niin ja vielä, se sun "valitsema" puku on aivan ihana, eikä todellakaan liian hieno maistraattihäihin! Se on sun (ja tietty teidän!) päivä ja saat pukeutua juuri niinkuin itse tahdot! Itse haaveilen tämäntyylisestä vihkisormuksesta.. (saa nähä osaanko liittää sitä)
  9. inkkarityttö

    Haaveiluketju

    Ohhoh luinpa viimeksi huolimattomasti tätä! Vaikka olen varmasti tsiljoona kertaa miettinyt että miitenkähän tuo kulta aikoo sitten kosia, en kuitenkaan tiedä mitä "haluaisin" tai mikä olisi unelmien kosinta. Todennäköisesti pompin kattoon/itken kuin vesiputous/säteilen kuin aurinko/tms, kosi miten kosi.. Ehkä parempi niin! Tosin joku "mennäänks ostaa ne sormukset" ei ois ehkä niin ihana, mutta jos yhtään kultaa tunnen niin jotain pientä ekstraa se värkää.. Tuosta puvusta, itse en vielä oikein tiedä millainen minulle sopisi, mutta kulta on jo joskus esittänyt toiveita tyyliin, "hei tuommosen laitat sitten meidän häihin" tai "tuommosia et kyllä ainakaan pistä päälle"... Onneksi meillä on aika sama maku. Ah ihanaa etten ole ainut haavelija, ajattelin jo että tämä on ihan tyhmää.. Kiittos Illuusian.unelma ketjun aloittamisesta!!
  10. inkkarityttö

    Haaveiluketju

    Täällä on myös yksi haaveilija, joka tunnustaa lukeneensa näitä saitteja jo vaikka kuinka kauan.. Taisinpa aloittaa jo ennekun edes seurusteltiin, tosin aika varma tapaus oltiin. Vaikka seurusteluakaan ei kauan olekkaan takana, niin molemmille on selvää, että naimisiin olisi tarkoitus tässä parin vuoden sisällä mennä. Varsinkin kun yhteen voimme muuttaa vasta häiden jälkeen! Olemme kevyesti jutelleet monista tähän liittyvistä asioista, esim häistä yleensäkkin, sormuksista etc. ja tiedän että poikaystävä haluaa kosia. Hänen perheensä suunnitteli jo yksi kerta hääohjelmaakin!
×
×
  • Create New...