Jump to content
Naimisiin.info

gondul

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän gondul kaikki viestit

  1. Ajattelin hintatietoja päivitellä tähän ketjuun. Eli tällä hetkellä viikonlopun vuokra on 1000e, josta varausmaksu on 250e.
  2. Ensimmäinen käynti morsiuspukuliikkeessä takana. Jännitti mennä, koska olen todella isokoinen (vaatekoko jotain väliltä 50-54). Olen myös klassinen omppuvartalo, jolla rinnat ja jalat on pienet ja kaikki ylimääräinen on mahassa. Kävin Tamereella Morsiusgalleriassa ja käynnistä jäi tosi positiivinen kuva. Kun ensimmäinen mekko oli saatu päälle niin teki mieli hihkua riemusta. Mekko oli sopiva ja kaiken lisäksi se näytti hyvältä päälläni. Vyötärönkin se oli taikonut esiin. Sovitin muistaakseni 7 eri mekkoa.
  3. gondul

    Kihlojen hinnat

    Lähdimme etsimään keltakultaisia, puolipyöreitä ja suht edullisia kihloja. Myyjä esitteli meille eri vaihtoehtoja, joiden hinnat olivat poikkeuksetta vähintään 300 € kappale. Yritin kysellä, että eikö tosiaan ole yhtään edullisempia sormuksia tarjolla, mutta ei kuulemma. Jäi sormukset kauppaan. Tilasin netistä keltakultaiset, pelkistetyt ja puolipyöreät sormukset, hinta yhteensä vähän yli 300 €. Miehen sormus 4mm ja omani 3mm. Kaiverrukset sai vielä kaupanpäälle.
×
×
  • Create New...