Germiini

Morsian
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

About Germiini

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Väriteeman mukaisesti Geisha-karkkeja (sattuvat olemaan myös morsiammen lemppareita). Karkki laitetaan koristeltuun valkoiseen rasiaan v&w-sarjakuvan kanssa. Ilmeisesti myös karkkipuffa laitetaan lapsia ja aikuisiakin makeistuttamaan.
 2. Aion käyttää äitini huntua, joka on puhdas valkoinen. Pukuni on ivory. Väri ei ole täysin sama, mutta ero lähes huomaamaton. Haluan ehdottomasti käyttää äidin huntua "kosmeettisen virheen" uhallakin.
 3. Minun pukuni maksaa 800 euroa. Mittatilauspuku, joten jos koko säilyy niin hinnankin pitäisi säilyä. Budjetti pukuun oli 1000 euroa, joten jäi vielä alusvaatteisiin ja kenkiin rahaa.
 4. Meillä on häät heinäkuussa 2012 Päivölässä. Paikka on ainakin minun mieleeni. Uuden rakennuksen salissa ruokaillaan ja kahvitellaan, jonka jälkeen siirrytään vanhaan rakennukseen, jossa saa jatkaa iltaa niin pitkälle kuin tahtoo. Itse en ole ollut häissä Päivölässä, mutta pelkästään kehuja olen kuullut siellä häitä juhlineilta. Muissa tilaisuuksissa olen Päivölässä ollut. Ruoka siellä on todella hyvää. Varailuja tehdessämme ja paikan päälle käydessämme henkilökunta oli todella mahtavaa! Metsäkansan Tapiola on remontoitu jokunen vuosi sitten. Ihan kiva paikka viettää häitä. Hyvät tilan ruokailla. Lämmintä vettä ei Tapiolaan tule.
 5. Me kerrottiin heti molempien vanhemmille ja kaasoilevalle siskolleni. Alkuun oltiin aivan hyshys, mutta sittemmin ollaan muutamille kerrottu. En koe häittemme enää olevan salaisuus, mutta aika pieni joukko asiasta taitaa vasta tietää, esim. toinen siskoni ei tiedä mutta osa ystävistä ja sukulaisista tietää.. Jos asia puheeksi tulee, niin ei salailla.
 6. Omiin polttareihini on vielä aikaa ja olenkin pohtinut omaa asennettani niitä kohtaan. Näitä lukiessani todellakin toivon, että kaasoni tuntevat minut. Uskon myös, että näin on. Pari kesää sitten kaasoilin ystävälleni polttarit. Morsian halusi vaikuttaa aika paljon asioihin. Mielestäni se oli osittain ok, sillä hän esim. päätti ketä kutsutaan. Itsekin haluan vaikuttaa osanottajaporukkaan, sillä esim. opiskelujeni puolesta minulla on hyviä ystäviä, joita kaasoni eivät tunne. Pääni ei kestä nykyään juomista juuri ollenkaan. Muutama siideri ja punaviini on ok, kunhan se jää siihen. Toivonkin, että kaasoni tätä kunnioittavat, sillä olisi aivan kurjaa alkaa voida pahoin jo alkuunsa. Kaasoni on hieman udellut toiveitani ja olen sanonut, että täysin vapaat käödet kunhan kunnioitatte "juomakuntoani". Hän hieman naureskeli ja vitsaili, että varmasti haluan päättää kaikesta. Mutta enpä haluakaan ja innolla odotan, mitä tytöt keksivät aikanaan.. Pari kesää sitten kaasoillessani minulla oli apuna toinen kaaso ja myös kaikki polttareihin osallistuneet. Meitä oli tiivis kaveriporukka ja suunnittelu onnistui ja uskoimme kaikki, että polttarit ovat morsiammen toiveiden mukaiset. Olimme myös kuunnelleet morsiammen toiveita ja huomioinneet ne ohjelmassa. Morsian kuitekin näytti pitkää naamaa polttarien aikana eikä sen kummemmin osannut selittää, miksi näin oli... Toivottavasti hän kuitenkin nautti edes jollain tapaa päivästä sillä olimme sen rakkaudella ja ajatuksella hänelle suunnitelleet. Ehkä hän vain asetti liian suuret odotukset päivälle...
 7. 2 tai 3 kaasoa... Siskoani olen jo pyytänyt. Kahden ystäväni välillä pähkäilen; kumpi vai molemmat...vaikea päätös.
 8. Kirkko, juhlapaikka, pitopalvelu ja bändi varattu. Laihdutuskuuri hyvällä mallilla. Ihania ja toteutusmahdollisia suunnitelmia koristeluun ja kutsuihin ajateltuna. Tuskaisen vaikea kaasopohdinta loppusuoralla.
 9. TwentySomething järjestää "avoimia ovia", joissa saa mennä kuuntelemaan böändiä ja jutteleen heidän kanssaan omista toiveista ym. Me ollaan menossa 12.6 järjestettviin avoimiin oviin, jonka jälkeen pohdimme olisiko siinä meille hääbändi. Kaipailen myöskin kokemuksia kyseisestä bändistä!
 10. Häät on luvassa 2012 ja pitkään olen harjoitellut nimikirjoitusta . Eilen kävin tarkistamassa gmailissa, että onko osoite tulevalla nimelläni jo varattu. Ei ole, mutta jäin miettimään, että pitäisiköhän varoiksi tehdä osoite valmiiksi. Tätä luettuani taidankin mennä luomaan sähköpostia Leimasin on kutsuja varten ollut ostettuna jo pari kuukautta.
 11. Me mentiin kihloihin 20.10.2010..silloin tapahtui muutakin suurta, joten trimmaava päivämäärä oli hauska vahinko. Siitä alettiin miettimään hääpäivää ja ideaksi tuli, että ois kiva, jos hääpäiväkin ois yhtä yhteensopiva.. kihlajaispäivä 20.10.2011 on torstai ja 20.11.2011 taas sunnuntai, joten hylkäsimme nämä päivät. Talo valmistuu kesä-syksy 2011 aikana, joten päätettiin siirtää häät kesälle 2012. Sitten alettiin arpomaan päivää kesälle 2012 ja päädyimme 7.7.2012. Kesähäät on aina ollukin unelmissa ja päivämääräkin on helposti muistettavissa. ...sluippa teillä on hyvä päivä valittuna!
 12. Kurja kuulla marianna84. Jotenkin musta tuntuu, että monien miehien on helppo heittäytyä asenteelle "kyllä nainen hoitaa". Omien kaverieni hääkokemuksista olen tämän huomannut..Mies turvautuu näkökantaan, nainen päättää niin ei ainakaan pääse sitten miehelle nurisemaan. Kumma asenne mielestäni..eiköhän sitä murinaa juuri tuosta asenteesta tule. Kun häät on kuitenkin molempien. Tappelemaan ei asiasta varmastikaan näin lähellä häitä kannata, mutta toivottavasti miehesi ymmärtää kuinka paljon juuri sinä olet teidän päiväsi eteen tehnyt. Itse vannotin miehelleni, että häät ovat sitten meidän eikä minun. Olisi tainnut sen itsekin ymmärtää. Viime kesänä olimme ystäviemme bestman ja kaaso ja näissä häissä mies ei tiennyt/tehnyt mitään.. Sillon jo ukkoseni lupasi, ettei näin tule käymään. Yhdessä olemme päättäneet päivän, ajan, kirkon ja juhlapaikan. Huomenna lähdetään häämessuille. Vielä emme ole enempää asioiden eteen tehneet, koska häät vasta heinäkuussa 2012. Kovasti hän juttelee häistä ja uskon, että näsitä tulee todella meidän häät jopa suunnittelussa ja touhuilussa.
 13. Miehen työpaikalta kutsutaan, mutta omaltani ei. Mieheni vuorolaiset saavat kutsun...ovat kuin "perhe". Omalla tyäpaikallani on huippua porukkaa. Työporukka on niin iso, ettei kaikkia voi kutsua vaikka haluaisi ja vaikea valikoida ketä sitten kutsuis. En juurikaan ole heidän kanssaan vapaa-ajalla, joten näin hyvä.
 14. Jostain syystä kaikissa häissä, joissa olen ollut vieraana tai kaasona, on ollut kaasoja ja bestmaneja sama määrä. Olenkin, miettinyt "kuuluuko" olla sama määrä. Kiva huomata, että ei. Meillä on vielä suunnitelma vähän auki, ilmeisemmin 2 kaasoa ja yksi bestman.