Ylvali

Aktiivijäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Ylvali

 • Rank
  Untuvikko
 1. Mulla on myös vähän niinpäin, etten anna kenenkään tehdä mitään parhaiten tulee tehtyä kun itse tekee! Sulho ja kaasot ja perheet kokoajan kyselee voiko auttaa jotenkin,mutta mitään tehtävää en ole vielä kenellekkään luovuttanut.. kontrollifriikki.. ehkä? oon jo ihan romuna kun mies ei ota mua mukaan etsimään sille pukua... argh!! ja kaasoilla on täysi työ polttareissakin, joista muuten olen ihan romuna kun en itse pääse suunnittelemaan mutta luotan siis heihin kyllä 100%. ymmärrän niitä ketkä ovat ahdistuneita siitä jos apua ei ole tarjolla, on varmaan raskasta järjestää vasten tahtoaan yksin isoa juhlaa! muistakaa että apua pitää myös osata pyytää, jos tarvitsee tsemppiä kaikille!
 2. Jes, mäkin päätin nyt teettää siellä pukuni-liikkeessä Saaralla puvun. oli sen verran hienoja noi puvut galleriassa! Että kiitosta vaan kun kerroit että sellainenkin paikka on olemassa! tietty vähän jännittää kun täällä tai muualla ei ole kokemusta hänen valmiista puvuista, mutta hyvillä mielin laitan prosessia eteenpäin Tuun sitten tänne kertomaan miten kävi, ja olis kiva kuulla paljon tilannepäivityksiä sultakin minttu -77! tää on ollut hyvä viikko: kutsut valmiit, kaasopuvut löytyi, ja ompelija omalle puvulle myös, ehkä yölliset hääpainajaiset lakkaa hetkeks
 3. Siis tuohon edelliseen (mikä on paras paikka teettää puku) kysymykseeni lisäys (olinpa muuten tyhmä kun en tajunnut laittaa...): Olen helsingistä, mutta kaikki 100km:n säteellä olevat hyvät paikat kelpaavat.. muuten hirveän vähän, ja pieniä kuvia on kaikkien ompelimojen sivuilla? tällä hetkellä vaihtoehtoina on: ateljee aaria festar oy ullastiina belle modeste Miila eli jos löytyy näistä tai muista kokemuksia, niin lisää vaan jakoon niitä! jännittää meinaan kamalasti toi teettäminen, entä jos siitä ei tulekaan hyvä jne.. kyllä te tiedätte! mutta ei kai sitä ikinä voi tietää etukäteen 100% varmasti? liikkeistäkään kun ei löydy sellaista mitä etsin..
 4. Moikka! kiertelin tossa jokunen viikko etsimässä pukua, ja meinas itku tulla kun mikään ei sopinut.. ei löytynyt sen tyylisiä mitä etsin, ja jos löytyikin muutama, ei mahtunut päälle... jotain kokoa 34 näyttää olevan kaikki puvut hääliikkeissä! joten päätin että teetän puvun. jännittää kuitenkin kauheesti se että osataanko mun toiveet toteuttaa, ja tuleeko puvusta hienon-eikä itsetehdyn näköinen.. joten kaipaan teiltä apua: MIKÄ ON PARAS PAIKKA TEETTÄÄ PUKUNSA? hinta ja kuva ois myös suunnaton apu. luin näitä viestejä, ja monet eivät kertoneet paikkaa missä ovat teettäneet, tai sitten monilla oli vielä teettäminen vaiheessa.. siksi pakko kysyä tätä. Eli ne kenellä on onnistunut puvun teettäminen 100%sesti niin auttakaa epätoivoista! kiitos jo etukäteen
 5. Kiitos kannustuksesta, ja ihanista kuvista!
 6. Moi! Oon aika uus tulokas täällä, mutta päätin rohaksitua ja kysyä teiltä neuvoa! Päätettiin miehen kanssa, että meidän häistä (elokuu 2011) tulee hippihäät! Ollaan molemmat arvoiltamme todella vihreitä, ja mietittiin miksei meidän häätkin saisi näyttää siltä? ja hipithän vannoivat rakkauden nimeen, ja häät ovat rakkauden juhla! Tähän asti keksitty tällaista: Mulle tulee kevyt, keijumainen hääpuku (kampaus myös todella luonnollinen)ja sandaalit, miehelle vakosametti-pikkutakki Kutsu on flyer, jonka eräs graafikko tekee peace and love-teemalla Vihkikaavassa (siviilivihkiminen) on runoja rakkaudesta, jossa paljon luontoaiheisia vertauskuvia kun kävelemme "alttarilta" pois, viulunsoittaja soittaa imagine-kappaletta bändi on faijan bändi, soittavat siis 60-70-luvun musaa, lähinnä beatles jne kukat mulla ja pöydissä luonnonkukkia ruoka kasvisruokaa halutaan pitää häät kuitenkin "tasokkaina",eikä mitään naamiaispelleilyä, mutta tää ratkaisu tuntui muuten oikealta. Ja kysymys: onko muilla kokemusta/ideoita/mielipiteitä tän tyyppisistä häistä, miten teemaa voisi muuten tuoda hyvällä maulla esiin? ehdotuksia ja tarinoita otetaan vastaan! Ainiin, ja häät siis espoon kartanossa, vihkiminen kartanon pihalla. Kiitos jo etukäteen
 7. Ihanaa lukea että muillakin täällä (ainakin muutamalla ) on neljä kaasoa! Itse en mitenkään voinut päättää neljän parhaan ystäväni väliltä kun ovat niin rakkaita ja läheisiä, joten otin kaikki ensin mietin että onkohan tää nyt ihan naurettavaa ja suuruudenhullua, mutta kai sitä voi tehdä miltä itsestä tuntuu..
 8. Tulee kyllä tosi surulliseksi kun lukee näitä tarinoita Ihmeellisiä ihmisiä, ketkä ei ymmärrä päivän tärkeyttä! Aivan varmasti itse itkisin viikon jos mulle kävis niin että kaikki lähtee klo 22 kotiin.. Kaksi kertaa itse ollut kaasona, ja jo vuosia ottanut salaa selville mitä morsiamet tahtoo polttareihin, ja järkännyt niitä kuukausia, niin että kaikki varmasti olisi täydellistä.. toivon että itse saan saman kohtelun kesällä.. odotukset ovat ainakin korkealla!
 9. Itse en todellakaan suuttuisi stripparista. Olen myös tosi mustasukkainen, mutta katson että se on minun ongelmani, enkä halua että se rajoittaa mieheni elämää. Miten se on minulta tai suhteeltamme pois, jos hän KATSOO muita naisia? Jokatapauksessa miehet (niinkuin naisetkin) katselevat muita ihmisiä, eihän sitä nyt lakkaa olemasta ihminen vaikka naimisiin on menossakin? Itse voimme jutella avoimesti näistä, ja vitsailla ja kertoa kokemuksia, se helpottaa mustasukkaisuuteen, kannattaa kokeilla pettämistä taas en todellakaan hyväksyisi (seksi).
 10. Oon järkänny kahdet polttarit, ja molemmissa osallistujat on maksanut 100e, joka on sisältänyt yöpymisen (1-2 yötä hotellisa, toisella kerralla mökissä), ruoat, toooodella paljon ihanaa ohjelmaa(strippareita, tankotanssia, hemmotteluhoitoja,kalliolaskeutumista), morsiamen juomat, toisella kerralla juomat kaikille, ja kyydit sekä polttarikansion. Molemmilla kerroilla 1 hlö jäänyt pois kun maksaa niin paljon, mutta en koe että 100e läheisen ystävän yhdestä tärkeimmistä päivistä olisi niin paljon?